Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af udendørs loungestole

Bedste udendørs loungestol som sækkestol: Cobana Lounge Chair

Denne sækkestol er den perfekte udendørs loungestol til dig, der gerne vil sidde ekstra komfortabelt og behageligt. Sækkestolen kan fås i flere forskellige farver, og så er den både slidstærk og vandafvisende. Det betyder, at du kan få glæde af stolen i mange år.

Bedste udendørs loungestol i rattan: LAFORMA Branzie

Hvis du mangler en udendørs rattan loungestol, er denne model det oplagte valg. Stolen er lavet i naturfarvet polyrattan og kommer med bløde og lækre polyesterhynder i offwhite. I denne stol kan du slappe fuldstændigt af uden bekymringer.

Bedste udendørs loungestol i teaktræ: Thomas Alken loungestol – M6 Sammen – Natur

Er du på udkig efter en udendørs loungestol i træ, kan det være, at denne model i teaktræ er lige noget for dig. Stolen er lavet i et klassisk og stilrent design og er designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken. Desuden kommer stolen med tre positionsmuligheder, så du kan tilpasse den efter dine ønsker og behov.

7 lækre og behagelige udendørs loungestole

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Cobana Lounge Chair

Features:

Mål: 96 x 80 x 70 cm. (l x b x h)

Materiale: Olefin-fiber, EPS-kugler og hørsting

Farve: Flere forskellige farver

Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen - Cobana Lounge Chair
PRISER FRA
 

 

2.899,-

 

Det er altid rart at sidde behageligt, når du skal slappe af udenfor på terrassen. Med denne Cobana Lounge Chair kommer du uden tvivl til at sidde som en drøm.

Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende, så du kan få glæde af den i mange år frem i tiden.

Den er nemlig fremstillet af det 100 % syntetiske Olefin-materiale, der ikke kan blive jordslået ved fugt. Så selvom det regner, kan du lade stolen blive stående udenfor på terrassen. Samtidigt skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt materialet falmer i solen.

Derudover er loungestolen opbygget af to selvstændige sække indvendigt. Disse sække hænger sammen med hjælp fra velcro. Hvis du sætter dig på den ene, bliver den anden presset op mod ryggen. Det giver dig en fantastisk støtte og siddekomfort.

Det er muligt at kombinere den udendørs loungestol med en matchende puf. Desuden kan du få loungestolen i flere forskellige farver, så du kan vælge den perfekte farve til din terrasse.

Relateret: 5 flotte havesofaer

LAFORMA Branzie Loungehvilestol

Features:

Mål: 86 x 70 x 70 cm.

Materiale: Metal, Polyester

Farve: Naturfarvet

branzie loungestol

Er du på udkig efter en loungestol i reb? Så kan det være, at denne loungestol i naturfarvet reb falder i din smag. Stolen kommer også med hynder i grå, så du kan sidde blødt og behageligt.

Ikke nok med det så har stolen ydermere et stel i brunt metal.. Du får altså en holdbar og robust stol, så du kan sidde og slappe godt og grundigt af uden bekymringer.

Bloomingville Sole loungestol i bambus

Features:

Mål: 75 x 75 x 82 cm. (l x b x h)

Materiale: Bambus og polyester

Farve: Naturfarvet

Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen - Halong Loungehvilestol

Her får du en lækker udendørs loungestol i bambus med hynder i naturfarvet polyester. I og med at stolen er lavet af et naturmateriale, kan du med denne model skabe et mere naturligt og harmonisk udtryk på din terrasse.

Derudover vil du takket være de smarte og bløde hynder i polyester sidde komfortabelt, når du ønsker at slappe af udenfor. Det kan eksempelvis være, når du skal hygge med venner og familie, eller når du vil læse en god bog i solen alene.

Denne udendørs loungestol kan holde i mange år frem i tiden, hvis du sørger for at passe godt på den.

Thomas Alken loungestol – M6 Sammen – Natur

Features:

Mål: 70 x 75 x 74 cm. (h x b x d)

Materiale: Teaktræ

Farve: Naturfarvet

Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen - Thomas Alken loungestol M6 Sammen Natur

Med denne udendørs loungestol får du en innovativ og behagelig model, der er fremstillet i naturolieret teaktræ. Stolen er designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken, og den er lavet i et klassisk og stilrent design.

Det er en flot og komfortabel udendørs loungestol med tre positionsmuligheder. Herved kan du indstille stolen alt efter dine præferencer. Det sikrer, at du kan sidde på den mest optimale måde til alle tider. Derudover er det anvendte træ FSC-certificeret.

Relateret: Se flere fede amerikanske havestole her

Sika Design Olympia Nest Exterior – Naturel

Features:

Mål: 84 x 140 x 134 cm. (h x b x d)

Materiale: Alu-rattan, artfibre, aluminium og Quick Dry Foam

Farve: Naturfarvet

Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen - Sika Design Olympia Nest Exterior Naturel

Olympia er en fantastisk udendørs loungestol, der også bliver kaldt for en ”elskovsrede”. Loungestolen er designet af Sika-Design og er udført i materialerne alu-rattan og artfibre. Disse materialer er yderst vejrbestandige, hvorfor stolen kan stå udenfor hele året rundt.

Ydermere er de flotte viklinger i ryg og sæde lavet på et stel af aluminium. Hynderne er fremstillet i det praktiske Quick Dry Foam, som kan fås i flere farver. Skummet er hurtigtørrende og er velegnet til brug udendørs.

Denne udendørs loungestol bidrager med et naturligt skønt element på alle former for terrasser. Møblet har et æstetisk og elegant udtryk med den buede rug og fine åbne flet. Stolen er uden tvivl det perfekte sted til afslapning.

HOUE ReCLIPS gyngestol i genbrugsplast – Flere farver

Features:

Mål: 58 x 59 x 102 cm. (h x b x d)

Materiale: Pulverlakeret stål og genbrugsplast

Farve: Fire forskellige farver

Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen - HOUE ReCLIPS gyngestol i genbrugsplast Flere farver

ReCLIPS er en smart og lækker gyngestol med UV-beskyttede lameller, der er fremstillet af genbrugsplast med stel i pulverlakeret aluminium. Gyngestolen er altså lavet af plastik fra husholdningsaffald, hvilket er en teknologi, som er udviklet i Danmark.

Med denne udendørs loungestol får du derfor en model, der er et resultat af en sammensmeltning af dansk innovation og dansk design. Du kan få denne gyngestol i fire forskellige farver, så du kan vælge din favorit.

Kristina Dam Studio Bauhaus loungestol, m. armlæn – beige stål

Features:

Mål: 67 x 64 cm. (h x b)

Materiale: Rustfrit stål

Farve: Beige

Udendørs loungestol: 7 modeller til hygge på terrassen - KRISTINA DAM STUDIO Bauhaus loungestol m. armlaen beige staal

Denne Bauhaus-loungestol er fra Kristina Dam Studio og er perfekt for dig, der ønsker en eksklusiv og lækker stol til terrassen. Loungestolen er fremstillet i beige vejrbestandigt pulverlakeret rustfrit stål, hvorfor den uden problemer kan bruges udendørs.

Den udendørs loungestol er yderst fin og kommer med et ryglæn og et sæde, der er let buet. Ikke nok med at dette ser pænt ud, så giver det dig ydermere en komfortabel og behagelig siddekomfort. Derudover har stolen armlæn, hvilket kun er med til at øge komforten.

Du får altså en moderne og tidløs udendørs loungestol, som du kan nyde godt af i mange år frem i tiden.

Se også: 5 praktiske trallebænke

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor hedder det Loungestol?

“Lounge stol” navnet kommer fra det faktum, at stolene er designet til at være komfortable og afslappede, så man kan “lounge” i dem.

Hvad kendetegner en loungestol?

En loungestol er kendetegnet ved at være stor, komfortabel og afslappet, med en lav siddehøjde og en opadbøjet ryg. Det er designet til at give en afslappet siddeoplevelse og er ofte udstyret med puder og blødt stof.

Hvad er forskellen på en lounge og accent stol?

En lounge stol er typisk større og mere komfortabel end en accent stol, der primært bruges til at tilføje et dekorativt element til rummet. Lounge stolene er designet til at give en afslappet siddeoplevelse, mens accent stole primært bruges til dekoration og ikke nødvendigvis til at sidde i længere tid.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.