Om os

Husmagasinet

Forbrugermagasin for hele Danmark

Her på Husmagasinet.dk finder du inspiration til hjem og have i form af gennembearbejdede inspirationsartikler om indretning, valg af møblement, dekoration til væggen, belysning, farvesammensætning og meget andet, samt tests af alt fra weekendsenge til dampmopper og entrémøbler.

15 års erfaring

Gode Råd

De nyeste trends

Gennemgang af Test

Uafhængige eksperter

De bedste priser

Hertil kommer naturligvis et hav af gode råd, fordele og ulemper, samt direkte links til at købe alt det, du bliver inspireret af. Nemmere bliver det ikke.

Formålet med siden er at give hurtig og nem inspiration til forskellige dele af boligen; ude som inde. Samtidig får du et samlet overblik over, hvor du kan købe de nævnte produkter – og hvor prisen er bedst.

Sådan fungerer Husmagasinet.dk

Husmagasinet.dk ejes og administreres af Move Marketing, som er et digitalt marketingbureau.

Firma information:

  • Move Marketing Co., Ltd.
  • 609/205 Charoen Rat Road
  • 50000, Chiang Mai, Thailand
  • Tlf: +45 65742003
  • Mail: [email protected]

Husmagasinet.dk er finansieret af reklamer og samarbejdspartnere, hvilket betyder, at artiklerne kan indeholde affilierede links.

Kort fortalt, betyder det, at hvis du skulle læse en god artikel her på siden, som du bliver inspireret af, bliver vi glade, hvis du benytter linket i selve artiklen, hvis du overvejer at købe nogle af de nævnte produkter. På den måde får vi en lille bid af kagen, når du shopper – og det betyder, at vi kan blive ved med at formidle godt og inspirerende indhold om indretning af alle hjemmets rum og god udnyttelse af have og øvrige udeområder.

Udvælgelse af produkter

Selvom Husmagasinet.dk finansieres via affilierede samarbejder og reklamer, er formålet fortrinsvis at skabe godt og nyttigt indhold. Det betyder også, at det ikke er alle produkter og links i artiklerne, der er affilierede – og det er heller ikke nødvendigvis, at testvinderne er det.

Alle produkter er fortrinsvist udvalgt ud fra en overbevisning om, at det er de bedste eller mest oplagte produkter inden for netop dén kategori. Er der udvalgt 20 verdenskort, er det fordi netop de 20 verdenskort spænder vidt i forhold til indretningsstile, størrelser, priser og farvesammensætninger, men at vi samtidig kan stå inde for kvaliteten af netop de 20 verdenskort.

Dertil kommer, at rigtig mange af vores udvalgte produkter allerede har scoret godt i tests hos mere anerkendte eksperter på området. Det kan f.eks. være:

  • Officielle forbrugerråd som Forbrugerrådet TÆNK, norske ForbrukerRådet og svenske Råd og Rön
  • Relevante medier inden for boligområdet som BoBedre, BoligMagasinet og Bolius
  • Større anerkendte medier som Jyllands-Posten, Politikken og TV2.dk

Vores team

Cecilie

Tekstforfatter og mor til to børn

Jeg hedder Cecilie, og jeg er tekstforfatter hos Husmagasinet.dk. Det er jeg, fordi jeg selv godt kan lide at researche godt og grundigt, inden jeg køber produkter til hjemmet. På den måde får jeg altid det bedste produkt til den bedste pris, uanset om jeg leder efter udstyr til mine to børn, hjælpemidler i en travl hverdag eller nye møbler. Jeg vil gerne hjælpe andre til at tage det rigtige valg, når de skal købe nyt.

De emner, jeg skriver om herinde, tager både udgangspunkt i egne interesser og hvad, jeg tror, der er interessant for andre at læse om. Jeg forsøger at være objektiv i mine tekster frem for at lade egne holdninger præge, da der er forskel på mennesker og præferencer. På den måde bør du have det bedste grundlag, når du læser mine tests og guides.

Mine tekster er næsten altid opbygget ens; du får en grundig indledning til produkt eller emne efterfulgt af en dybdegående gennemgang af de udvalgte produkter. Efter produktgennemgangen får du en meget fyldestgørende research, hvor du får svar på alle tænkelige spørgsmål om emnet, samt en god mængde inspiration til blandt andet produktvalg og indretning.

Rigtig god fornøjelse!

Om os - Cecilie husmagasinet
Om os - Frederik Husmagasinet

Frederik

Tekstforfatter og gadget nørd

Mit navn er Frederik. Jeg er tekstforfatter på Husmagasinet.dk, da boligindretning, brugskunst og gadgets, der gør hverdagen nemmere, er blandt mine største interesser. Jeg har altid elsket at udfolde mine holdninger på skrift, hvorfor jeg i dag arbejder som tekstforfatter.

Når jeg vælger de emner, jeg skriver om, tager jeg altid udgangspunkt i mine primære interesser. Det betyder, at du altid vil bemærke, at der er et ægte menneske med holdninger til det emne, der behandles, når jeg er angivet som forfatter.

Jeg forsøger så vidt muligt at henvende mig til den brede befolkning, når jeg skriver, hvorfor vinklen aldrig er for snæver. Alle skal kunne have gavn af at læse de artikler, jeg publicerer, uanset alder, køn, etnicitet og politiske holdninger.

Min holdning til mit arbejde er simpel – du skal som læser få noget ud af den tid, du bruger, når du læser mine artikler. Jeg er først lykkes med mit arbejde, når du har fået øjnene op for noget nyt og spændende, følt dig inspireret eller på anden måde har fået noget ud af din tid, når du er færdig.