Om os

Her på Husmagasinet.dk finder du inspiration til hjem og have i form af gennembearbejdede inspirationsartikler om indretning, valg af møblement, dekoration til væggen, belysning, farvesammensætning og meget andet, samt tests af alt fra weekendsenge til dampmopper og entrémøbler.

Hertil kommer naturligvis et hav af gode råd, fordele og ulemper, samt direkte links til at købe alt det, du bliver inspireret af. Nemmere bliver det ikke.

Formålet med siden er at give hurtig og nem inspiration til forskellige dele af boligen; ude som inde. Samtidig får du et samlet overblik over, hvor du kan købe de nævnte produkter – og hvor prisen er bedst.

Sådan fungerer Husmagasinet.dk

Husmagasinet.dk ejes og administreres af Move Marketing, som er et digitalt marketingbureau.

Husmagasinet.dk er finansieret af reklamer og samarbejdspartnere, hvilket betyder, at artiklerne kan indeholde affilierede links.

Kort fortalt, betyder det, at hvis du skulle læse en god artikel her på siden, som du bliver inspireret af, bliver vi glade, hvis du benytter linket i selve artiklen, hvis du overvejer at købe nogle af de nævnte produkter. På den måde får vi en lille bid af kagen, når du shopper – og det betyder, at vi kan blive ved med at formidle godt og inspirerende indhold om indretning af alle hjemmets rum og god udnyttelse af have og øvrige udeområder.

Udvælgelse af produkter

Selvom Husmagasinet.dk finansieres via affilierede samarbejder og reklamer, er formålet fortrinsvis at skabe godt og nyttigt indhold. Det betyder også, at det ikke er alle produkter og links i artiklerne, der er affilierede – og det er heller ikke nødvendigvis, at testvinderne er det.

Alle produkter er fortrinsvist udvalgt ud fra en overbevisning om, at det er de bedste eller mest oplagte produkter inden for netop dén kategori. Er der udvalgt 20 verdenskort, er det fordi netop de 20 verdenskort spænder vidt i forhold til indretningsstile, størrelser, priser og farvesammensætninger, men at vi samtidig kan stå inde for kvaliteten af netop de 20 verdenskort.

Dertil kommer, at rigtig mange af vores udvalgte produkter allerede har scoret godt i tests hos mere anerkendte eksperter på området. Det kan f.eks. være:

  • Officielle forbrugerråd som Forbrugerrådet TÆNK, norske ForbrukerRådet og svenske Råd og Rön
  • Relevante medier inden for boligområdet som BoBedre, BoligMagasinet og Bolius
  • Større anerkendte medier som Jyllands-Posten, Politikken og TV2.dk