Opgradér din have eller terrasse med amerikanske havestole

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af amerikanske havestole

Bedste amerikaner dækstol i sort: Coop Amerikaner dækstol – Sort

Med denne klassiske og tidløse amerikaner dækstol i en sort farve kan du indrette din terrasse eller have på den fineste måde. Dækstolen kommer med brede armlæn og en fodskammel, så du altid kan få dig et hvil udenfor.

Bedste amerikaner-gyngestol: Coop Amerikaner gyngestol – Natur

Denne smukke amerikaner-gyngestol i naturfarvet akacietræ er perfekt til haven eller terrassen, hvis du gerne vil have en lidt anderledes havestol. I denne stol kan du sidde og vugge frem og tilbage, så du kan nyde det gode vejr på bedste vis.

Bedste amerikaner dækstol i hvid: Hillerstorp Tennessee dækstol med skammel i hvid

Amerikanske havestole kan komme i flere farver. Her får du en stilren og elegant amerikaner dækstol i hvid. Stolen kommer ydermere med en fodskammel, som du kan lægge benene på, når du har lyst til det.

5 flotte og elegante amerikanske havestole

I dag kan du vælge mellem et hav af forskellige modeller inden for havestole. Hvis du er i tvivl i forhold til, hvad du skal vælge, kan det være, at du bør kigge nærmere på amerikanske havestole.

Coop Amerikaner dækstol – Sort

Features:

Mål: 80 x 74 x 152 cm. (h x b x l)

Farve: Sort

Materiale: Akacietræ

Opgradér din have eller terrasse med amerikanske havestole - Coop Amerikaner daekstol Sort
PRISER FRA
 

 

999,-

 

Hvis du er på udkig efter stilrene og behagelige amerikanske havestole, så skal du kigge med videre her. Her får du nemlig en vaskeægte amerikaner dækstol i en sort farve, hvor du kan slappe af og nyde din terrasse eller din have.

Dækstolen er forsynet med brede armlæn og fodskammel, så du kan sidde ekstra komfortabelt og godt. Desuden er den udført i FSC-certificeret akacietræ. Det er din garanti for, at træet kommer fra skove, der drives på en bæredygtig måde.

Skagerak Steamer

Features:

Mål: 58 x 163 x 100 cm

Farve: Naturfarvet

Materiale: Teaktræ

Opgradér din have eller terrasse med amerikanske havestole - Star daeksstol i teaktrae

Er du på jagt efter en smart og enkel amerikansk dækstol, kan det være, at denne model falder i din smag. Du kan i hvert fald være sikker på, at du får mulighed for at sidde præcis, som du har lyst.

Skagerak Steamer er en danskdesignet dækstol, som er justerbar og lavet af holdbart teaktræ. Den har en høj ryg og arme for ekstra komfort og en integreret foldbar fodstøtte. Inspirationen er hentet fra krydstogtskibes kurvede former, og stolen er FSC®-certificeret, hvilket betyder, at den er bæredygtig og beskytter dyre- og planteliv. En solsengshynde kan tilkøbes til stolen.

Dækstolen er design med et klassisk og tidløst udseende. Ydermere er den lavet af teaktræ, så den er yderst holdbar og modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Coop Amerikaner gyngestol – Natur

Features:

Mål: 95 x 72 x 84 cm. (h x b x l)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Akacietræ

Opgradér din have eller terrasse med amerikanske havestole - Coop Amerikaner gyngestol
PRISER FRA
 

 

699,-

 

Sommetider kan det være rart med en gyngestol på terrassen eller i haven. På denne amerikaner-gyngestol kan du sidde i ro og mag og vugge frem og tilbage, når du lige trænger til at slappe af for en stund.

Denne havestol indbyder til afslapning udenfor takket være dens brede armlæn, så du kan sidde yderst komfortabelt. Gyngestolen er designet i klassisk amerikaner stil og er udført i FSC-certificeret akacietræ. Da træet er FSC-mærket, er du garanteret, at det kommer fra bæredygtigt drevne skove.

Hillerstorp Tennessee dækstol med skammel i hvid

Features:

Mål: 94 x 71 x 90 cm. (h x b x d)

Farve: Hvid

Materiale: Fyrretræ

Opgradér din have eller terrasse med amerikanske havestole - Hillerstorp Tennessee daekstol med skammel i hvid

Amerikanske havestole kan se ud på mange måder. I dette tilfælde er der tale om en hvid og elegant amerikaner dækstol. Har du denne på din terrasse, vil du aldrig mangle en lækker siddeplads.

Tennessee er navnet på denne flotte model fra Hillerstop, der er forsynet med et helt klassisk look. Dækstolen er fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ. Desuden medfølger der en fodskammel, så du kan have benene oppe, når du trænger til at slappe af. Du får altså en lækker havestol med skammel, hvor du altid kan få et hvil.

House Nordic Arrecife Dækstol

Features:

Mål: 80 x 60 x 150 cm. (h x b x l)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Teaktræ

Opgradér din have eller terrasse med amerikanske havestole - HOUSE NORDIC Arrecife Teak daekstol

Ønsker du at indrette din have eller din terrasse med amerikanske havestole, bør du tage et kig nærmere på denne model. Her får du en dækstol fra House Nordic, der er lavet af naturfarvet teaktræ.

Derudover er dækstolen udstyret med skønne armlæn, og så kan du tilkøbe en hynde til stolen, hvis du gerne vil sidde endnu mere behageligt.

Hvis du sommetider trænger til at få benene op, er dette skam også muligt med denne amerikaner dækstol. Det er nemlig en vaskeægte havestol med fodstøtte, så dine ben og fødder også har rig mulighed for at få et hvil. Desuden er det værd at nævne, at stolen er sammenklappelig, så den er nem at opbevare, når den ikke er i brug.

Derfor bør du købe amerikanske havestole til din have eller terrasse

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør købe amerikanske havestole til din have eller terrasse. Læs med videre og lær alle fordelene at kende her.

  • De er behagelige – Amerikanske havestole er yderst behagelige at sidde i. De er den perfekte hvilestol, så du altid kan få slappet godt og grundigt af.
  • De går aldrig af mode – Vælger du at købe en amerikaner dækstol, er der én ting, du ikke behøver at bekymre dig om. Og det er selvfølgelig, at de aldrig går af mode. Amerikanske havestole er ikke begrænset til en enkelt stilart. Tværtimod passer de til alle stilarter. De har længe været moderne – og der er ingen grund til at tro, at dette ændrer sig lige foreløbigt.
  • De er æstetisk tiltalende – Hvis vi alene bedømmer udseendet, er dette en smart og stilren havestol. De er yderst æstetisk tiltalende og vil bare stråle i din have eller på din terrasse.
  • De er alsidige – En anden vigtig fordel ved amerikanske havestole er, at de kommer i en bred vifte af stilarter. Du kan endda få disse modeller i form af en havestol med skammel. Du kan derfor vælge lige netop den model, der passer bedst til dit udendørsmiljø.

Som du kan se, er der mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at investere i en enkelt eller flere amerikanske havestole. Hvis du ønsker en havestol, som du vil være glad for i mange år frem i tiden, er det en oplagt mulighed at vælge en amerikaner dækstol.

Se også: Fede havesofaer til terrassen

Hvor skal jeg placere en amerikaner dækstol?


Hvis du overvejer at købe en amerikaner dækstol, så kan du placere den et væld af forskellige steder. I bund og grund er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Men er du på udkig efter en smule inspiration? Så finder du her et par gode idéer til, hvor du kan sætte dem.

  • Terrassen – Gode ​​siddepladser er et must på din terrasse. Hvis du endnu ikke har en eller flere amerikanske havestole her, så er det bare med at få dem købt. En eller to stole er alt, hvad du skal bruge, hvis I ikke er særligt mange i husstanden.
  • Omkring en bålplads – At sidde rundt om en bålplads med venner og familie er bare hyggeligt. Og det er endnu mere hyggeligt, hvis der er lækre stole rundt om den. Du kan sagtens placere dine amerikanske havestole i dette område, hvis du har lyst til det.
  • Ved en swimmingpool – Er du en af de heldige, der har en udendørs swimmingpool? Der er selvfølgelig brug for sidde- og liggepladser, så du kan slikke sol om sommeren. En amerikaner dækstol er det perfekte valg til netop dette.
  • På en græsplæne – Har du hverken en terrasse, en bålplads eller en pool? Det er stadig muligt at købe en amerikaner dækstol og få en masse glæde ud af den. den kan nemlig bare blive placeret på en græsplæne. Det kan eksempelvis være, at du har et ekstra skønt sted i din have, hvor du nyder at sidde og komme helt ned i gear.
  • Ved en å eller sø – I nogle haver er der et større eller mindre vandsted i form af en å eller sø. Her vil det uden tvivl være lækkert at sidde og bare dagdrømme, når du har tid til det. Du kan placere en havestol med fodskammel i amerikansk stil her, så du kan sidde på bedste vis.
  • I en garage – Har du en garage, hvor du ofte sidder og hygger med vennerne eller bare laver en masse arbejde, kan du vælge at investere i en eller flere amerikanske havestole.

Relateret: Bliv klar til solen med disse lækre liggestole

Ofte stillede spørgsmål

Kan teaktræ rådne?

Teaktræ er naturligt modstandsdygtigt overfor råd og svamp og har en høj olie- og harpiksinhold, som gør det meget holdbart. Det kan dog stadig rådne over tid, hvis det udsættes for konstant fugt eller skade.

Hvordan frisker man teaktræ op?

Teaktræ kan friskes op ved at rense det med en mild sæbeopløsning og skrubbe med en blød børste. Derefter kan man påføre en teakolie eller en træsæbe for at beskytte og bevare træets naturlige farve og glans. Det anbefales også at undgå at placere teaktræsmøbler i direkte sollys, da det kan føre til misfarvning.

Kan teaktræ tåle brun sæbe?

Teaktræ kan tåle brun sæbe, da det er en mild og skånsom rengøringsmiddel. Det anbefales dog at fortynde brun sæbe korrekt og teste det på en lille og usynlig del af teaktræet først for at undgå eventuelle skader eller misfarvninger på træet.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.