Bryggersskabe: Få et praktisk og æstetisk smukt bryggers

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af bryggersskabe

Bedste komplette sæt: Bryggers – sæt 1

Når du skal udsmykke dit bryggers med et komplet sæt af skabe, bordplader og skuffer, er bryggerssæt nummer 1 fra billigskabe.dk det bedste valg. Du får et simpelt og æstetisk smukt sæt bestående af bryggersskabe og monteringselementer, så du aldrig behøver at bede om mere.

Bedste høje kosteskab: Kosteskab – todelt låge

Hvis du ikke er på udkig efter et komplet bryggers sæt, kan du også sagtens komme langt med bare ét praktisk bryggersskab. Kosteskabet fra kitchn.dk med todelt låge er både enkelt at se på, samtidig med at det er meget rummeligt og praktisk. Bryggersskabet kan bruges til mange formål, og du kan nemt indrette dit hjem med en eller flere modeller.

Bedste i naturligt træ: Lona skab, m. 4 låger og 4 hylder – naturtræ

Har du flere penge på lommen og gerne vil gøre noget ekstraordinært ud af dit bryggers, kan du vælge naturlige farver fremfor de klassiske sorte og hvide farver. Med Lona skab, m. 4 låger og 4 hylder får du et alsidigt skab i naturtræ, som kan tjene mange forskellige formål.

Bedste simple kabinet: Epoq basekabinet 120×70

Nogle gange er det enkle bedst, og med Epoq basekabinet 120×70 får du et kabinet, som er nemt at placere i bryggerset, og som giver dig hurtig adgang til alle dine ejendele. Der er ingen skuffer eller håndtag; i stedet står det hele åbent, så du nemmere kan skabe overblik og dekorere dit hjem med dette bryggersskab.

Hvorfor vælge et bryggersskab?

Et bryggers er et fantastisk rum at have i hjemmet, hvor du kan plads til hverdagens praktiske løsninger. Her kan du opbevare koste, støvsuger, rengøringsmidler, vaskemaskine, opvaskemaskine, regntøj og alt det, som ellers bare skal gemmes væk i hverdagen. Med bryggersskabe får du bedre muligheder for at skabe orden i alle dine ting, og så kan et velovervejet sæt bryggersskabe også skabe æstetiske rammer i dit hjem.

4 praktiske bryggersskabe til dit hjem

Bryggers – sæt 1

FEATURES

 • Komplet sæt med skabe, sokler og greb
 • 6 bryggersskabe
 • Plads til en vaskemaskine og en tørretumbler
 • Længde: 283,2 cm.
Bryggersskabe: Få et praktisk og æstetisk smukt bryggers - Bryggers saet 1
PRISER FRA
 

 

5.386,-

 

Bryggers – sæt 1 fra billigskabe.dk er kort fortalt alt det, du kunne ønske dig fra et komplet sæt af bryggersskabe.

Stilen er minimalistisk og ren at se på, og så får du med de 6 forskellige bryggersskabe rig mulighed for at sortere alle dine ting på en overskuelig måde.

Sættet fylder ikke for meget med sin længde på lidt under 3 meter, og du kan placere det i langt de fleste hjem.

Sæt 1 giver dig også mulighed for at montere en vaskemaskine og en tørretumbler oven på to mindre bryggersskabe, så du har alt inden for rækkevidde.

Fordele

 • Minimalistisk og rent at se på
 • Skaber orden i dit bryggers
 • Fylder ikke for meget

Ulemper

 • Prisen er eksklusiv bordplade, vask og hvidevarer

Kosteskab – todelt låge

FEATURES

 • Højde på 195,2 cm
 • Vælg mellem bredde på 40 cm, 50 cm og 60 cm
 • Todelt låge uden greb                          
 • Produceret i Aulum

Bryggersskabe: Få et praktisk og æstetisk smukt bryggers - kosteskab todelt laage
PRISER FRA
 

 

1.728,-

 

Hvis du ikke er helt klar på at udsmykke dit bryggers med et komplet sæt endnu, kan du med fordel starte ud med Kosteskab – todelt låge fra kitchn.dk. Dette simple bryggersskab har en god højde og plads til meget opbevaring, og så passer den enkle stil ind i ethvert moderne bryggers.

Skabet er skabt af danske designere i Aulum, og du mærker tydeligt, hvordan funktionaliteten er tænkt sammen med den simple æstetik. Der er ikke noget greb på lågen, men du åbner derimod lågen ved den todelte overflade.

Der er indbygget slangeholder til støvsugerslangen, og en hylde øverste gør det nemt at opbevare småting over kosten, støvsugeren, spanden og hvad du ellers kan finde på at opbevare i dit bryggersskab.

Fordele

 • God højde og plads til mange ting
 • Dansk design
 • Monteret slangeholder til støvsuger

Ulemper

 • Du kan ikke selv vælge dybde

Lona skab, m. 4 låger og 4 hylder – naturtræ

FEATURES

 • Overflade af naturtræ
 • Fire låger og fire hylder
 • Højde: 182 cm.
 • Bredde: 37 cm.

Bryggersskabe: Få et praktisk og æstetisk smukt bryggers - Lona Mehrzweckschrank Sonoma Eiche Freigestellt
PRISER FRA
 

 

2.749,-

 

Ligesom kosteskabet med den todelte låge fra kitchn.dk er dette Lona-bryggersskab også en simpel model a have stående i hjemmet. Forskellen er bare, at den hvide farve er skiftet ud med naturtræ, så du får en mere rå og varm følelse bragt ind i dit bryggers.

Med en højde på 182 cm. og en bredde på 37 cm. kan du få plads til mange ting inde i dette bryggersskab, og der er også mulighed for at placere flere hylder. Skabet er også delt op med fire låger, så du har nemmere ved at komme til de ting, du mangler.

Du kan vælge mellem flere forskellige farver, men du kan hverken ændre på højden, dybden eller bredden.

Fordele

 • Vælg mellem flere farver
 • Mange hylder
 • Kan bruges i flere forskellige rum og sammenhænge

Ulemper

 • Kan hverken vælge bredde eller dybde

Epoq basekabinet 120×70

FEATURES

 • 9 hylder i forskellige størrelser
 • Vælg mellem flere forskellige looks
 • Nemt at rengøre med en fugtig klud
 • 35 års garanti

Bryggersskabe: Få et praktisk og æstetisk smukt bryggers - Epoq basekabinet 120x70 1
PRISER FRA
 

 

2499,-

 

Epoq basekabinet 120×70 er en anderledes type af bryggersskab, da det er et åbent kabinet, hvor du nemt har adgang til alle dine opbevaringsgenstande. Du kan vælge mellem flere forskellige stilarter, men det klassiske hvide snit er passer perfekt ind i mange moderne hjem.

I kabinettet er der 9 hylder/rum af forskellige størrelser, og du kan på den måde nemt sortere dine ting. Du kan også montere en bordplade, så bryggersskabet kommer til at tjene flere forskellige formål i hjemmet.

Bryggersskabet er også blevet tildelt Nordic Swan Ecolabel – det officielle bæredygtighedsmiljømærke til produkter i norden, da det lever op til meget strenge krav i forhold til produktionen.

Fordele

 • Simpelt og åbent design
 • Bærer Nordic Swan Ecolabel – det officielle bæredygtighedsmiljømærke til produkter i norden
 • Kan fuldendes med en bordplade

Ulemper

 • Dyrere mulighed i forhold til andre bryggersskabe

Hvorfor er bryggersskabe smarte?

Et bryggers er et oplagt sted at opbevare mange af dagligdagens ting, og med gode, solide bryggersskabe kan du nemt skabe orden i dit hjem. Et bryggersskab skal helst være stort, rummeligt og simpelt at åbne, så du hurtigt kan få adgang til dine ting.

Billige skabe til bryggers kommer i mange forskellige størrelser og former, og du har derfor rig mulighed for at udsmykke dit hjem med en model, der passer til dig. Du kan også vælge et komplet sæt af bryggersskabe, så du har flere muligheder for opbevaring og et bedre overblik over alle dine redskaber og småting.

Et bryggersskab behøver ikke at være meget anderledes fra et normalt skab; dog skal der være større rum med plads til eksempelvis koste og støvsugere, og så må der også gerne være mindre hylder, hvor småting kan placeres.

Se også: Flotte skabe & underskabe til vaskemaskinen

Hvilket bryggersskab skal jeg investere i?

Der findes mange forskellige bryggersskabe på markedet, og det kan være svært at vælge den helt rette model til dit hjem. Vi har udvalgt nogle af vores favoritter, som adskiller sig fra hinanden på forskellige parametre.

Hvis du er på udkig efter et simpelt og billigt bryggersskab, hvor du bare lige skal opbevare din støvsuger, kan du med fordel vælge skabe bryggers som Kosteskab – todelt låge fra Kitchn.dk. Dog er der en fordel i at investere i et komplet sæt bryggersskabe som bryggerssæt nummer 1 fra billigskabe.dk, da du fra starten får alt, hvad du har brug for. På den måde kan du også nemmere integrere elementer som vaskemaskine og tørretumbler i dit hjem, så der er orden og rene linjer lige fra starten.

Se også: De bedste vaskemaskiner med tørretumbler

Hvordan indretter jeg bedst med et bryggersskab?

Du indretter bedst dit hjem med et bryggers inventar ved at tage udgangspunkt i, hvad du i forvejen har. Hvis du har bryggers, hvor der i forvejen er en masse ting – vaskemaskine, borde og skabe – bør du overveje mere simpelt bryggers elementer. Hvis du derimod først lige er begyndt at indrette dit bryggers, bør du overveje et komplet sæt af bryggersskabe, så du får orden på det hele fra starten.

Et bryggersskab skal helst passe ind i den overordnede æstetik. Det betyder, at hvis du i forvejen har indrettet dit bryggers i rene, hvide farver, bør du vælge et simpelt og minimalistisk bryggersskab. Er dit hjem ældre og fyldt med mange farver, kan du overveje et bryggersskab af naturfarver.

Se også: Smarte små vaskemaskiner til lejligheder & campingvogne

I sidste ende handler det om at finde en balance mellem æstetik og funktionalitet; dit bryggersskab skal helst kunne opbevare alle de genstande, du har brug for, samtidig med at det også er behageligt at kigge på.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.