Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af trådkurve til skab:

Bedste trådkurv til køkkenskab: Høje trådkurve til køkkenskabe

Smarte, høje trådskuffer til køkken- eller bryggersskab med fuldt udtræk, der kan fås i forskellige bredder efter behov. Kurvene fås i flere størrelser.

Bedste trådkurv til bryggers: Epoq hvide udtrækkelige trådkurve

Disse trådkurve er både pæne og praktiske til tøj, håndklæder, overtøj og lignende med deres hvide farve og faste bund.

Bedste trådkurv til højskab: Udtrækkelige kurve til højskab 

Smart stativ med 4 ens kurve, der kan fås i to størrelser. Perfekt til opbevaring af viskestykker og klude samt rengøringsmidler og øvrige husholdningsprodukter.

6 smarte og praktiske trådkurve til skab

Lave trådskuffer til skabe

Features:

 • Mål: Flere bredder
 • Maks. belastning: 20 kg
 • Fuldt udtræk
 • Antal kurve: 2 stk.
Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve - Lave traadskuffer til skabe
PRISER FRA
 

 

387,-

 

Trådkurvene måler 10 cm i højden og 52 cm i dybden. De kan fås i henholdsvis 40, 50 og 60 cm i bredden, så de kan tilpasses til langt de fleste standard køkken- og bryggersskabe. Der er fuldt udtræk på kurvene, hvilket vil sige, at de kan trækkes ud i fuld længde for nem håndtering af indhold.

Kurvene er velegnede til brug i køkkenskab til opbevaring af kolonialvarer, pander og gryder.

Høje trådkurve til køkkenskabe

Features:

 • Mål: Flere bredder
 • Maks. belastning: 20 kg
 • Fuldt udtræk
 • Antal kurve: 2 stk.
Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve - 2 stk. traadkurve til skab
PRISER FRA
 

 

471,-

 

Trådkurvene måler 15 cm i højden og 52 cm i dybden. De kan fås i flere bredder, der passer til de fleste køkken- og bryggersskabe, herunder 40, 50 og 60 cm. Kurvene har fuldt udtræk, så de kan trækkes helt ud, hvilket gør det nemt at udtage det, der ligger bagerst.

Kurverne har en god højde og kan dermed rumme både køkkenmaskiner, gryder og kolonialvarer; uden tingene falder ud ved udtræk.

Trådkurv med udtræk til rengøringsmidler

Features:

 • Mål: 46 x 52 cm
 • Fuldt udtræk
 • Antal kurve: 2 stk.
Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve - Rengoeringsudtraek til skab
PRISER FRA
 

 

424,-

 

Smart stativ med trådkurve til montering i højskab eller lignende. Kurvene på stativet er i to forskellige størrelser og er begge med fuldt udtræk. Det er perfekt til høj- og kosteskabe.

Den lille trådkurv har en bredde på 15 cm, og den store trådkurv har en bredde på 25 cm. Rengøringsstativet kan med fordel kombineres med et Hailo affaldssystem fra samme forhandler.

Trådkurv med udtræk til vasketøj

Features:

 • Mål: 48 x 51 x 60 cm
 • Maks. belastning: 20 kg
 • Fuldt udtræk
 • Antal kurve: 1 stk.
Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve - Vasketoejskurv med udtraek til 60 cm skab
PRISER FRA
 

 

566,-

 

Smart, dyb trådkurv til skab. Kurven har fuldt udtræk, og er på grund af sin dybde velegnet til vasketøj eller tilbehør hertil som vaskemiddel og skyllemiddel.

Der kan med fordel købes og monteres flere af disse kurve i et højskab, så der både er til forskellige farver vasketøj og til vaske- og rengøringsmiddel. Det er en praktisk måde at gemme det beskidte tøj af vejen, men det kan også bruges til rent tøj, f.eks. sæsonbestemt overtøj, mens det ikke er i brug.

Se også: Skabe til vaskemaskinen

Epoq hvide udtrækkelige trådkurve

Features:

 • Mål: 15,2 x 54,2 x 51 cm
 • Maks. belastning: 16 kg
 • Fuldt udtræk
 • Antal kurve: 1 stk.
Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve - Epoq udtraekkelig traadkurv 60cm med MDF bund
PRISER FRA
 

 

449,-

 

Pæne, hvide udtrækskurve fra Epoq i god og solid kvalitet. Kurvene er oplagte at bruge flere sammen i et højskab til tøj, håndklæder, sengetøj eller lignende. Kan både bruges i bryggerset og soveværelset.

Fordelen ved netop disse trådkurve er, at de har en bund i træ, så der ikke ryger smådele i hullerne, og så tøj ikke bliver beskadiget.

Udtrækkelige kurve til højskab

Features:

 • Mål: 33,5 x 51,3 x 55 cm
 • Fuldt udtræk
 • Antal kurve: 4 stk.
Trådkurv til skab: 6 smarte og praktiske trådkurve - Epoq Hoejskabsudtraek 4 kurve 60 cm
PRISER FRA
 

 

899,-

 

Stativ med 4 trådskuffer til højskab. Skufferne har fuldt udtræk og er i samme størrelse, men er placeret på stativet med forskellig afstand til hinanden, så der både er plads til småting og rengøringsmidler.

Stativet findes i to forskellige varianter. Det ene har trådkurve på 60 cm, mens det andet har trådkurve på 40 cm. Du kan altså få det, som det passer ind i dit skab.

Trådkurve til skab er det nemme valg

Mangler du opbevaring, er det smart at gøre brug af de skabe, du i forvejen har. Hvad enten det er skabe i køkkenet, i soveværelset eller i bryggerset. Ekstra møbler fylder både gulv- og vægplads, og er desuden en dyrere løsning.

Trådkurve kan eftermonteres i eksisterende skabe, de koster ikke særlig meget, og de kan fås til stort set alle typer af skabe og formål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved en trådkurv i et skab?

Fordelene ved en trådkurv i et skab er at det giver et mere organiseret og overskueligt skab, samt at det gør det nemmere at finde det man leder efter. En trådkurv kan også hjælpe med at beskytte mindre ting mod at blive ødelagt ved at blive trampet på eller knust.

Hvad kan man bruge en trådkurv i et skab til?

Trådkurve i skab kan bruges til at opbevare forskellige ting, såsom sko, undertøj, strømper, legetøj, små elektronik genstande osv. Det kan også bruges til at sortere ting efter type eller brug, så man nemt kan finde det man leder efter.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.