Udendørs gulvtæpper til terrassen – få inspiration her

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste store udendørs gulvtæppe til terrassen: Lysegråt firkantet udendørstæppe

Meget flot og stort udendørstæppe på 290 x 200 cm i lysegråt sildebensmønster. Perfekt til den store terrasse.

Bedste runde udendørs gulvtæppe til terrassen: Rundt udendørstæppe i genanvendt plastik

Dette runde udendørstæppe er både pænt og bæredygtigt, og så giver den runde form en god kontrast til den firkantede terrasse.

Bedste udendørs gulvtæppe til terrassen i genbrugsplast: Udendørstæppe af genbrugsplastik

Ikke nok med, at dette udendørstæppe er i genbrugsplast, så er det også håndvævet og virkelig smukt.

8 flotte udendørs gulvtæpper til terrassen

Mange af os har et gulvtæppe under sofabordet eller spisebordet for at skabe kontrast i farver og materialer, personlighed og sammenhæng i rummet.

I artiklen her kan du få inspiration til hele 8 flotte udendørs gulvtæpper til terrassen.

Også på terrassen får du netop dét med et udendørs gulvtæppe. De udendørs gulvtæpper til terrassen egner sig især til under sofaarrangementer og havesæt for at skabe en hyggelig og indbydende stemning.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Udendørstæppe med striber

Features:

 • Mål: Flere størrelser
 • Farve: Grå og hvid
 • Materiale: genbrugt PET
udendørstæppe med striber
PRISER FRA
 

 

1.299,-

 

Stort udendørstæppe med grå og hvide striber, der giver en fin kontrast på træterrassen. Tæppet kan være helt op til 200 x 290 cm og egner sig dermed til den store terrasse.

Materialet er genbrugt PET, og tæppet er designet til at være resistent over for det danske vejr. Det vil sige, at det fint kan ligge ude i sommerhalvåret, og at det kan tørre, hvor det ligger, efter regnvejr.

Tæppet kan støvsuges med almindelig støvsuger, hvilket gør, at det sagtens kan ligge under havebordet, og kommer der pletter, er en våd klud typisk nok.

Lysegråt firkantet udendørstæppe

Features:

 • Mål: Op til 290 x 200 cm
 • Farve: gråbrun
 • Materiale: Polypropylen
udendørstæppe i gråbrun
PRISER FRA
 

 

1.199,-

 

Meget stort udendørstæppe til det store loungeområde. Tæppet er i et fint, gråbrun sildebensmønster og kan holde til at ligge ude i hele sommerperioden.

Den sarte farve er både indbydende og skaber en god ramme om spise- eller loungeområde. Farve og mønster går især godt til de populære kurvemøbler.

Tæppet kan nemt støvsuges med en almindelig støvsuger eller fejes med en kost.

Rundt udendørstæppe i genanvendt plastik

Features:

 • Mål: Flere størrelser
 • Farve: Brun
 • Materiale: Jute
Kerala - jutetæppe udendørs
PRISER FRA
 

 

225,-

 

Virkelig fint, rundt udendørstæppe i Jute. Tæppet er lavet i Jute, som er vævet i naturmaterialet. Det er dermed ikke kun stilmæssigt i orden, men også et miljømæssigt godt valg.

Tæppet kan modstå det danske sommervejr med de regnskyl, der nu måtte komme. Typisk kan det tørre, hvor det ligger. Det kan også nemt støvsuges eller fejes, og krummer er dermed ingen udfordring.

Sandfarvet udendørstæppe

Features:

 • Mål: 70 x 50 cm
 • Farve: Sandfarvet
 • Materiale: 90% pvc og 10% polyester
Udendørs gulvtæpper til terrassen - få inspiration her - Horredsmattan taeppe Solo 70 x 50 cm sand
PRISER FRA
 

 

255,-

 

Til den lille terrasse er dette sandfarvede udendørstæppe et godt valg. Det fylder ikke meget, men kan både skabe hygge og en fin ramme om det lille have- eller loungesæt.

Fordelen ved netop dette tæppe er, at det kan maskinvaskes ved 30 grader. Mange af de øvrige udendørstæpper kan kun tåle hånd- eller pletvask.

Materialet, tæppet er lavet i, gør det meget modstandsdygtigt, og det kan snildt klare et regnskyl og fugtige dage uden at tage skade eller blive jordslået.

Udendørstæppe af genbrugsplastik

Features:

 • Mål: 200 x 140 cm
 • Farve: Lysegrå
 • Materiale: Genbrugsplastik
Udendørs gulvtæpper til terrassen - få inspiration her - TOXA UDENDOeRSTAePPE AF GENBRUGSPLASTIK LYSEGRAa
PRISER FRA
 

 

229,-

 

Smukt, lysegråt melange udendørstæppe i en god størrelse på 200 x 140 cm. Tæppet er håndvævet, hvilket vil sige, at det er unikt, og at mønstret varierer fra tæppe til tæppe.

Det fine, håndvævede mønster komplimenteres af det faktum, at tæppet er designet i genbrugsplastik. Det er dermed både til dig, der vægter et flot design og et bæredygtigt valg.

Eftersom tæppet er designet i genbrugsplast, er det modstandsdygtigt over for vejr og skidt, hvilket er en fordel for tæpper til terrassen.

Lysegråt udendørstæppe efter mål

Features:

 • Mål: Efter ønske
 • Farve: Lysegrå med mønster
 • Materiale: Polypropylen og gummiunderside
Udendørs gulvtæpper til terrassen - få inspiration her - Barbados lysegraa vaeg til vaegtaeppe
PRISER FRA
 

 

650,-

 

Væg-til-væg tæppe i en fin lysegrå farve med mønster. Undersiden er i gummi, hvilket gør tæppet skridsikkert og isolerende.

Tæppet fås i en standardbredde på 400 cm og i længde efter ønske. Det kan skæres til på forhånd – også i en rund version – men du kan også nemt selv skære det til derhjemme.

Materialet er UV-resistent og falmer dermed ikke i solen. Til gengæld egner det sig bedst til overdækkede terrasser og udestuer, hvor det ikke får store mængder regn og fugt, da materialet ikke kan ånde på grund af gummiundersiden.

Antracit udendørstæppe efter mål

Features:

 • Mål: Efter ønske
 • Farve: Flere farver
 • Materiale: Polypropylen
Udendørs gulvtæpper til terrassen - få inspiration her - Dominica antracit 3270 heldaekningstaeppe
PRISER FRA
 

 

370,-

 

Væg-til-væg tæppe, der fås i antracit, lysegrå, beige og natur. Dette væg-til-væg tæppe er – modsat tæppet ovenfor – uden gummiunderside. Det vil sige, at tæppet kan ånde og kan holde til at ligge ude på åbne terrasser.

Tæppet fås efter mål. Standardbredden er 400 cm, og længden er efter ønske. Du kan selv skære til efter ønskede mål, eller du kan bestille beskæring sammen med tæppet.

Dette tæppe kan både bruges indendørs og udendørs og tåler støvsugning og pletvask.

Rundt turkis udendørstæppe

Features:

 • Mål: 140 cm i diameter
 • Farve: Turkis
 • Materiale: Polypropylen
Udendørs gulvtæpper til terrassen - få inspiration her - Rundt turkis udendoerstaeppe
PRISER FRA
 

 

2.715,-

 

Ønsker du et tæppe, der kan give lidt mere kulør på tilværelsen end de standard naturfarver, er dette runde udendørstæppe i en flot, turkis farve i et mønster, der giver kontrast til havemøblerne på terrassen.

Tæppet er håndvævet, hvilket vil sige, at alle tæpper er unikke. Det gør bestemt ikke charmen mindre.

Materialet er vand- og smudsafvisende og kan holde til at ligge ude. Tæppet kan både støvsuges og renses med lunkent vand.

Få inspiration til terrassen

Vil du gerne inspireres til dit terrasseområde, kan du læse vores guide Inspiration til terrassen: 10 fantastiske forslag fra Pinterest.

I guiden kan du se forskellige terrasser, læse om stilen og få gode ideer til at efterligne stilen med links til, hvor du kan købe møbler hos danske forhandlere.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.