Nyd sommeren i haven eller på terrassen med et lækkert havesæt

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg


Bedste havesæt til en stor familie: Venture Design Havesæt

Med Venture Design får du et stort havemøbelsæt, hvor der er plads til hele familien samt et par ekstra gæster. Der medfølger 8 havestole, og så er det muligt at forlænge bordet fra 160 til hele 240 centimeter.

Bedste havesæt til en mellemstor familie: Havemøbelsæt i teak med 4 havestole og bord

Dette lækre havemøbelsæt i teaktræ består af et bord samt 4 positionsstole. Takket være de justerbare stole kan du tilpasse din siddeposition alt efter, hvordan du sidder mest behageligt. Desuden kan du forlænge bordet fra 180 til 240 centimeter.

Bedste havesæt til en mindre familie: Volta bord & 4 Anna stole

Lækkert café havesæt, der består af et bord og 4 stole. Ønsker du et rundt havebord i et elegant og stilfuldt design, er Volta et oplagt valg til din terrasse.

5 lækre og flotte havesæt til haven eller terrassen

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Venture Design Havesæt

Features:

Mål (bord): 160 (240) x 100 x 74 cm.

Mål (stole): 57 x 89 x 59 cm.

Farve: Sort og grå

Materiale: Aluminium, Aintwood

Venture Design havesæt

Er du på udkig efter et havesæt, hvor der er plads til mange personer? Så bør du tage et nærmere kig på disse havemøbler ved navn Venture Design. Her får du nemlig et stort sæt med plads til 8 personer..

Det store havebord er fremstillet af aintwood med et sort aluminiumsstel. Dette materiale er yderst modstandsdygtigt over for ridser samt UV-stråler. Derudover kommer havebordet med et udtræk, så det kan forlænges alt efter ønske og behov.

Ved køb af dette sæt medfølger der 8 havestole i sort aintwood med et sort pulverlakeret aluminiumsstel samt armlæn i aintwood. Både bord og stole er udført i et holdbart og slidstærkt materiale, så sættet er perfekt til enten haven eller terrassen.

Venture Design Havesæt m. Volta bord & 4 Anna stole

Features:

 • Mål (bord): 90 x 90 x 74 cm.
 • Mål (stole): 55 x 95 x 64 cm.
 • Farve: Sort
 • Materiale: Polyester, Rattan, Aluminium, Glas
volta bord anna stol havesæt

Hvis de ovenstående havemøbler er for store, er dette havemøbelsæt et andet godt bud. Barbera er et lækkert og stilrent havesæt, som vil se godt ud på enhver terrasse. Det består af et rundt glas-havebord i hvid samt 4 havestole med et sæde i sort polyrattan og et aluminiumstel.

På stolene kan du placere de medfølgende bløde hynder. Disse hynder er ekstra modstandsdygtige over for det danske vejr om sommeren. Herved kan du sagtens lade dem blive ude på de varme sommeraftener m.m., hvis du ikke gider at tage dem med ind.

Ønsker du et rundt havebord i et elegant og stilfuldt design, er Volta et oplagt valg til din terrasse.

Havemøbelsæt i teak med 4 havestole og bord

Features:

 • Mål (bord): 180 (240) x 100 x 76 cm.
 • Mål (stole): Ukendt
 • Farve: Naturfarvet
 • Materiale: Teaktræ
Nyd sommeren i haven eller på terrassen med et lækkert havesæt - Havemoebelsaet i teak med 4 havestole og bord

Et havesæt i teaktræ er perfekt til ethvert udendørsareal, hvor der er brug for borde og stole til afslapning, hygge og gode middage. Det får du lige præcis med dette flotte og fine havemøbelsæt i massivt teaktræ, der består af et bord samt 4 stole.

De medfølgende stole er alle positionsstole med armlæn, så du kan justere din siddeposition alt efter ønske og behov.

Desuden er det lækre teaktræsbord forsynet med en foldeplade, så du kan forlænge bordet fra 180 centimeter til 240 centimeter. Dette er ideelt for dig, der ønsker mere plads på bordet, hvis du skal have gæster på besøg.

Hillerstop Stoltö havemøbelsæt med bænk og 3 stole – Orkangrå

Features:

 • Mål (bord): 220 x 90 x 72 cm.
 • Mål (stole): 81 x 59 x 63 cm.
 • Mål (bænk): 185 x 42 x 40 cm.
 • Farve: Orkangrå
 • Materiale: Kernefyr
Nyd sommeren i haven eller på terrassen med et lækkert havesæt - Hillerstorp Stolto havemoebelsaet med baenk og 3 stole

Her er der tale om et lækkert havesæt fra Hillerstop udført i et skandinavisk og moderne design. Med dette sæt er der lagt op til hygge og afslapning med venner og familie, når det er varmt udenfor.

Det orkangrå sæt er fremstillet af FSC-certificeret kernefyr. Bordet har en fin størrelse, og så medfølger der 3 stole med armlæn samt en bænk. På stolene er der placeret bløde grå hynder lavet af polyester.

Marion udendørs cafésæt med altankasse – Massiv akacietræ

Features:

 • Mål (bord): 72 x 65 cm.
 • Mål (stole): Ukendt
 • Farve: Naturfarvet
 • Materiale: Massivt akacietræ
Nyd sommeren i haven eller på terrassen med et lækkert havesæt - Marion udendoers cafesaet med altankasse massiv akacietrae

Med dette café havesæt får du en smart og praktisk løsning til dine udendørsarealer, hvor der ikke er meget plads. Har du eksempelvis en mindre terrasse, kan dette sæt være den perfekte mulighed.

Marion består af et lille bord samt 2 stole, der begge er lavet af massivt akacietræ. Desuden er sættet forsynet med en altankasse, som du kan bruge, hvis du ønsker det.

Du kan altså bruge dette sæt kun som bord, kun som altankasse eller begge dele alt efter, hvad der giver mest mening for dig.

Gode råd til køb af et havemøbelsæt

At købe nye havemøbler er en spændende investering, da det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af det gode vejr om sommeren. Med de helt rigtige havemøbler kan du slappe af, spise m.m. med venner og familie. Her finder du gode råd til at købe et havesæt, så du kan skabe den perfekte udendørsplads til dine behov.

Hvor meget plads har du?

Et af de vigtigste aspekter at overveje er, hvor meget plads du har. Er det en stor terrasse eller en mindre terrasse? Hvis pladsen er trang på din terrasse eller i din have, er det værd at overveje et café havesæt. Har du derimod god plads samt en stor familie, er et større sæt typisk den bedste løsning.

Læs også: Bordbænkesæt til haven

Hvor meget vedligeholdelse kræver sættet?

Før du køber et nyt havesæt, er det værd at undersøge, hvordan du skal vedligeholde det specifikke materiale. Det er der nemlig stor forskel på. Du bør desuden tænke over, hvor meget tid du ønsker at bruge på det. Det er vigtigt at overveje dette, så du kan nyde dit havesæt i mange år frem i tiden.

Hvad er dit budget?

Som med alle andre møbler kan du bruge lidt eller meget. Inden du går i gang med at kigge efter havemøbler, bør du lægge et budget. Det kan hjælpe dig med at indskrænke din søgning, så du udelukkende kigger efter møbler, du har råd til.

Hvordan vil du bruge dit havesæt?

Skal sættet bruges til afslapning, spisning eller begge dele? Har du masser af plads til en del stole, eller er der kun plads til et par stykker? Hvad med muligheden for at tilføje nogle ekstra siddepladser? Dette vil hjælpe dig med at vælge de helt rigtige havemøbler.

Vælg et havesæt, der matcher dine behov samt personlige stil

Har du en terrasse, er det svært at undvære havemøbler. Men husk at vælge et havemøbelsæt, der ikke kun afspejler dine behov, men også din personlige stil. Der findes et stort udvalg af forskellige typer af havemøbelsæt, du kan vælge mellem.

Du har mulighed for at købe havesæt lavet af alt lige fra plastik til polyrattan, teaktræ, akacietræ m.m. Det gode ved havemøbler er altså, at de findes i næsten alle typer, stilarter, farver og teksturer.

I og med at der er så mange forskellige former, størrelser og design, kan du være anderledes og unik med dine havemøbler. Derudover er det værd at huske på, at du ydermere skal vælge et havemøbelsæt, der passer til din livsstil.

Vælg havemøbler, der er nemme at rengøre og vedligeholde, hvis du ikke ønsker at bruge meget tid på dette. Du ønsker nemlig ikke at bruge en hel del penge, hvorefter dine møbler kun kan holde i et par somre, fordi du ikke passede godt nok på dem.

Læs også: Smarte parasoller med vippe-funktion

Hvorfor vælge et havesæt?

Når vejret bliver varmt, er det tid til at finde dine havemøbler frem. Det kan også være, at du mangler nye havemøbler, fordi de andre er gået i stykker eller lignende. Her kan det være en fordel at kigge nærmere på et havesæt. Der er nemlig mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge denne løsning fremfor en anden.

Med et sæt får du, som navnet antyder, et helt sæt, hvorfor du ikke skal købe bord og stole separat. Du er på denne måde sikret, at dine møbler passer optimalt sammen, og sommetider kan det også være en billigere løsning.

En anden fordel ved et havesæt er, at du ikke skal bruge tid på at finde bord og stole, som du mener komplementerer hinanden optimalt. Ved at vælge en færdig løsning er det klaret for dig, da sættet er lavet til at blive placeret sammen.

Husk at opbevare dit havesæt korrekt

Som vejret bliver koldere og vådere, og du begynder at tilbringe flere aftener indenfor på sofaen, er det en rigtig god idé at gemme dine havemøbler væk. Dette hjælper dine møbler med at holde længere og forblive ubeskadiget, så de bliver ved med at se fantastiske ud sommer efter sommer. Men hvordan opbevarer du dit havemøbelsæt på bedste vis?

Rengør før opbevaring

Før du gemmer dine havemøbler væk, bør du altid rense dem. Herved behøver du ikke at vaske dem, når du finder dem frem året efter.

Dæk møblerne over

Uanset hvor du opbevarer dine havemøbler, bør du altid dække dem over med eksempelvis et cover eller en presenning. Det sikrer møblerne endnu mere og forhindrer dem i at blive meget beskidte, når de bare står og venter på at blive taget i brug igen.

Opbevar i et skur

For at beskytte dine havemøbler på den mest effektive måde bør du opbevare dem i et skur, en garage, en lade eller lignende. Selvfølgelig er det ikke alle, der har plads til dette. Men hvis du har, bør du drage fordel af denne mulighed.

Opbevaring af dine havemøbler på ovenstående måde kan bidrage til at forlænge levetiden med flere år. Derfor er det absolut værd at opbevare dit havesæt korrekt år efter år.

Et café havesæt er ideelt til mindre udendørsområder

Hvis du har en lille have eller en mindre terrasse, ønsker du naturligvis at få mest muligt ud af den begrænsede plads. Store haveborde og mange stole er højst sandsynligt udelukket. Men det betyder ikke, at du ikke kan få plads til et lækkert havemøbelsæt, så du kan sidde og nyde det gode vejr. Med de rigtige havemøbler kan selv de mindste haver og terrasser virke meget større, end de egentligt er.

Læs også: Bedste parasoller til altanen

Et café havesæt består af to stole og et bord, hvorfor disse er perfekte til små udendørsarealer. Cafésæt er lavet af forskellige typer af materialer, men de har typisk et meget enkelt og moderne design.

Hvis du vælger et café havesæt med sammenklappelige stole eller et sammenklappeligt bord, maksimerer du din plads i haven eller på terrassen endnu mere. Det sikrer nemlig, at du kan gemme sættet væk eller stille det op mod en væg, når det ikke er i brug.

Hvad er et havemøbelsæt?

Et havemøbelsæt er et komplet sæt, der består af både et bord og stole. Det vil sige, at du ikke selv skal sammensætte disse to ting, da du får det hele med i et havesæt. Havemøbelsæt findes i mange størrelser, design og materialer, så der er en løsning til ethvert behov.

Kan jeg lade mit havesæt stå udenfor hele vinteren?

Selvom havemøbler er designet til at være udendørs, er det en god idé at tage dem indenfor om efteråret og vinteren. Efterårs- og vintervejr kan nemlig beskadige dine møbler, hvis du ikke tager de rette forholdsregler.

Hvilket havesæt er det bedste?

Det kommer an på dine ønsker og behov. Der findes havesæt i mange materialer og design. Alle har forskellige præferencer, så det handler i sidste ende om, hvad du har brug for. Der er derfor ikke et enkelt havesæt, der er det bedste.

Læs også: Total afslapning i haven med en lækker havesofa

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.