altanbord

Altanbord: Få en hyggelig altan med et smart og praktisk altanbord

Vores topvalg af altanborde

Bedste altanbord med tørrestativ: Alma teak hængebord med tørrestativ

Dette altanbord er perfekt for dig, der har en mindre altan og ønsker en pladsbesparende løsning. Altanbordet er nemlig ikke bare et altanbord. Det er også et tørrestativ, så du kan tørre tøj nemt og bekvemt på din altan, når vejret er til det. Du kan derfor få glæde af dette lille altanbord på flere måder.

Bedste store altanbord: Laura klapbord – 130 x 50 cm.

Her får du et stort og sammenklappeligt altanbord, der er ideelt til en lidt større altan. Bordet er et oplagt valg, hvis du ønsker, at hele familien skal sidde på altanen for at spise aftensmad. Alle kommer til at sidde komfortabelt og optimalt, da bordets bordben er designet med henblik på at fylde mindst muligt. Når bordet ikke er i brug, kan det klappes sammen.

Bedste multifunktionelle altanbord: Cool Bar, sort/hvid

Er du vild med sjove, smarte og multifunktionelle møbler, så er dette altanbord sikkert noget for dig. Det er nemlig både et bord, en køler og et barbord på én og samme tid. Du behøver derfor ikke at rejse dig konstant for at hente endnu en kold øl eller en sodavand, når det er varmt, og solen skinner fra en skyfri himmel. Samtidigt har du et sted at stille dine drikkevarer og spiselige ting.

8 smarte og flotte altanborde

Alma teak hængebord med tørrestativ – 100 x 60 cm.

Features:

Mål: 100 x 60 cm. (l x d)

Materiale: Teak

Farve: Naturfarvet og sort

Ønsker du at udnytte pladsen på din altan på den mest optimale måde, er det en fordel, hvis du vælger et multifunktionelt altanbord som denne model. Her får du nemlig et sammenklappeligt altanbord, der samtidigt er et lille smart tørrestativ. Derved har du en gennemtænkt og funktionel løsning.

Brug dette altanbord til enten at sidde og nyde et glas koldt friskpresset juice, lidt spiseligt eller hæng dit vasketøj til tørre, mens du er på arbejde. Skal du ikke bruge bordet, kan du klappe det ned, så det fylder minimalt.

Bordet er fremstillet i teak og har et ophæng, der kan justeres fra 3 til 11 centimeter. Denne justeringsmulighed gør, at altanbordet passer til de fleste altangelændere.

Blåvand cafebord

Features:

Mål: 73 x 70 cm. (h x d)

Materiale: Mosaik og metal

Farve: Sort og grå

PRISER FRA
 

 

899,-

 

Alle elsker at sidde udenfor for at nyde mad og drikke, når solen skinner. Til dette formål kan det være, at det perfekte bord for dig er et rundt og lille altanbord i den bedste caféstil. Det er en pladsbesparende løsning, der er yderst praktisk på mindre arealer, hvor pladsen er trang.

Dette smukke sorte og grå mosaikbord pynter på enhver altan. Mosaikken komplementeres flot af det sorte galvaniserede metalstel. Med et par sorte matchende caféstole er du klar til at indtage sommeren med stil på din altan.

Det flotte og unikke lille altanbord er enhver altanejers drøm, da det er med til at give altanmiljøet en ekstra indbydende stemning. Uanset om du sidder og spiser eller drikker ved bordet, eller om du sidder ved bordet for at arbejde eller læse en god bog, vil du nyde dets dejlige udtryk.  

Cinas york foldebord hvid

Features:

Mål: 72 x 70 x 70 cm. (h x l x b)

Materiale: Mahognitræ

Farve: Hvid

PRISER FRA
 

 

1.449,-

 

Står du og mangler et hvidt bord til altan, så finder du et godt bud på sådan et bord lige her. Dette klassiske York-foldebord er superfint og smart, da du bare kan klappe det sammen og sætte det i et hjørne, når du ikke skal bruge det.

Bordets størrelse sikrer, at der er god plads til, at du kan sidde og spise ved det. Derudover er altanbordet fremstillet af mahognitræ, der er lakeret med en stærk og holdbar hvid højglans PU-lakering. Det sørger for en bedre holdbarhed og modstandsdygtig i forhold til det danske vejr. Det er derfor et altanbord, som du kan have glæde af mange år frem i tiden.

Du har også mulighed for at købe dette altan klapbord i teak, hvis det passer bedre ind på din altan.

Laura klapbord – 130 x 50 cm.

Features:

Mål: 74 x 130 x 50 cm. (h x l x d)

Materiale: Teak

Farve: Naturfarvet

Laura er et altanbord lavet af teak, som passer godt til dig, der søger et stort og sammenklappeligt bord til eksempelvis en aflang altan. Med et større altanbord får du plads til at have flere spisende gæster på din altan.

Da altanbordet er fritstående, kan du nemt flytte rundt på det, hvis der er behov for det. Endvidere kan du vælge at klappe bordet sammen, så du har plads til andet på din altan, når du ikke skal bruge et bord.

Bordbenene er desuden designet således, at de fylder så lidt som muligt, mens de samtidigt sørger for den mest optimale benplads for alle, der sidder ved bordet. Ydermere er det smukke bord forsynet med et metalklik-system, der sætter bordpladerne i spænd, så snart de er slået ud.

Cool Bar, sort/hvid

Features:

Mål: 50 x 50 cm. (h x d)

Materiale: Kunstrattan og plast

Farve: Sort og hvid

PRISER FRA
 

 

799,-

 

Der er mange muligheder, når det kommer til små altanborde. En af mulighederne er dette sjove og flotte altanbord med flere funktioner. Ikke nok med at bordet kan bruges som et lille altanbord, kan det ydermere anvendes som en køler og et barbord. Det har altså hele tre funktioner.

Dine venner og din familie vil helt sikkert gerne sidde sammen med dig på din altan, hvis du har dette lille altanbord stående. Altanbordet er nemlig både sjovt og smart takket være dets anvendelsesmuligheder.

Forestil dig at du sidder og daser på din altan, men bliver tørstig af varmen. Du skal ikke bruge energi på at hente nye kolde forsyninger, da de er lige ved hånden. Så skal du have et sejt altanbord, er dette bord bestemt værd at have med i dine overvejelser.

Mere til altanen: Flotte altan parasoler

Venture Design Marion Altanbord

Features:

Mål: 60 x 45 cm. (l x d)

Materiale: AkacietræFarve: Brun

PRISER FRA
 

 

599,-

 

Her får du et praktisk hængebord til altan, der er både stilrent og charmerende. Det emmer af sydens sol, så det er med til at give den helt rette stemning på altanen. Så nyd denne atmosfære alene eller sammen med venner og familie.

Med dette bord hængende på din altan får du et samlingspunkt, der giver grobund for mange hyggelige stunder. Har du ikke brug for bordet, så klapper du det bare sammen, hvorefter det fylder meget tæt på ingenting.

Det rektangulære altanbord kommer hurtigt til at være dit yndlingsmøbel på altanen, da det får din sommer til at blive meget bedre. Så tag et kig på om dette altanbord i akacietræ er noget for dig eller ej.

Ida Metal hængebord – 60 x 40 cm.

Features:

Mål: 60 x 40 cm. (l x d)

Materiale: Metal

Farve: Sort

Et smart og vedligeholdelsesfrit hængebord til altan er altid et godt valg. Dette hængebord er lavet af metal og er lige til at montere på din altans gelænder, så det er hurtigt og smertefrit at komme i gang med at bruge det.

Altanborde er et praktisk supplement til din altan, så du har et sted at stille din morgenkaffe eller lignende, når du opholder dig på altanen. Du kan også sidde og arbejde på din computer ved bordet eller stille flotte og velduftende blomster på det.

Det lille altanbord har et ophæng, der kan justeres fra 3 til 11 centimeter i bredden således, at det kan passe til lige præcis dit altangelænder. Klap bordet sammen og spar på pladsen, når der er behov for det.

Altanbord – Antracitgrå

Features:

Mål: 60 x 40 cm. (l x d)

Materiale: Metal

Farve: Antracitgrå

Gør din altan klar til sommeren på ingen tid med dette antracitgrå altanbord. Det kan føles som den rene luksus at få et bord på altanen. Ved dit altanbord kan du nemlig sidde i fred og ro for at indtage alt lige fra morgenmad til frokost, aftensmad og en kølig drik.

Dette pladsbesparende altanbord er ideelt til de små altaner og kan danne rammen om rigtig mange gode hyggestunder. Du skal endda ikke bruge særlig meget tid på at montere bordet, da det er nemt og ligetil.

Har du ikke allerede et altanbord, så fuldend din altan med dette hyggelige bord i pulverlakeret metal. Bordet vil med garanti få dig til at sætte endnu mere pris på din dejlige altan.   

Mere til altanen: Minidrivhuse der passer til altanen