madrasser efter mål : madras og skummadras på mål

Få den perfekte pasform med en madras efter mål

Vores topvalg

Bedste skummadras efter mål: Cloud Gold fra Sengefabrikken

Lækker tyk skummadras på hele 24 cm i højden med indbygget topmadras på 6 cm. Fås i mange forskellige mål helt op til 200×300 eller 270×210 cm.

Bedste madras i memory skum efter mål: Comfort Memory K40 fra bedre nætter

Lækker tyk topmadras med en kerne af memoryskum på 4 cm. Super blød og behagelig – og med mulighed for mange forskellige mål.

Bedste madrasser til campingvogn efter mål: Skummadras på mål fra Dansk Restlager

Til campingvognen kan du få speciallavet din madras på mål hos Dansk Restlager – og desuden selv vælge skumtype, hårdhed og type af betræk.

I nogle tilfælde er det bare mere praktisk at bestille en madras efter mål frem for at forsøge at proppe en madras efter standardmål ned i en seng efter specialmål. Det er især madrasser til hjemmelavede børnesenge, samsovningssenge, senge til små rum, senge til høje mennesker og senge i campingvogne og autocampere, hvor madrasser på mål kan være nødvendigt.

Selvom der ofte tales om skummadrasser, når der tales om madrasser i specielle mål, er det ikke kun skummadrasser, der fås efter mål. Udover skummadrasser kan du både få boksmadrasser og springmadrasser efter mål – ligesom du kan få tilhørende topmadrasser.

Hvornår bruges madrasser på mål?

Madrasser på mål bruges, når sengen har andre mål end de standardmål, madrasser normalt fås i. Ønsker du en længere, kortere, bredere eller smallere madras, kan du bestille den efter mål, så den passer i sengen.

Har du selv bygget en seng – eller har du fået fat i en gammel seng – er det ikke sikkert, at standardmålene på madrasser passer. Det gælder både vugger, køjesenge, tremmesenge, juniorsenge og senge til voksne, men også senge i campingvogne og autocampere kan være i ualmindelige mål. 

Senge til samsovning kræver typisk en bredere madras end normalt – mange vælger én eller flere madrasser, der passer fra væg til væg i soveværelset; så er der heller ikke risiko for børn, der falder ud af sengen.

Er du tæt på 2 meter – eller højere endnu – er en seng i standardmål for kort. Boksmadrasser og springmadrasser kan bestilles længere – helt op til 300 cm.

Hvor kan man købe madrasser og skummadrasser efter mål?

Madrasser efter mål bestilles hos udvalgte madrasproducenter- og forhandlere. Vi har hos Husmagasinet.dk samlet 3 forhandlere, der alle har et varieret udvalg af boksmadrasser, springmadrasser, topmadrasser og skummadrasser efter mål.

Hos bedre nætter kan du få alle typer af madras på mål; både skummadras, boksmadras, springmadras og topmadras. Hver madras fås i et varieret udvalg af størrelser, så du med sikkerhed kan finde en madras, der passer til netop dit behov.

Hos Sengefabrikken kan du bestille skummadras på mål. Der er et begrænset udvalg af skummadrasser i forskellige fastheder; til gengæld er der virkelig mange mål at vælge imellem – og du kan få madrasser helt op til 200×300 cm.

Hos Dansk Restlager kan du få skummadas efter mål i forskellige fastheder og med forskellige typer af betræk. Mulighederne er mange, men du skal henvende dig telefonisk for at få et tilbud på netop dén madras, du søger.

Læs også: Hyggelig stemning med en himmelseng

Bedste madrasser efter mål: 5 gode forslag

Cloud Gold fra Sengefabrikken

Cloud Gold fra Sengefabrikken - madrasser efter mål
PRISER FRA
 

 

1.990,-

 

Skummadrasser fås i mange tykkelser og kvaliteter. Vil du gerne have en skummadras efter mål ud over det sædvanlige, bør du overveje Cloud Gold. Her får du en skummadras på hele 24 cm, hvoraf de 6 cm er indbygget topmadras i blød memory skum.

Cloud Gold – og de øvrige skummadrasser fra Sengefabrikken – fås i virkelig mange forskellige størrelser. Du kan stort set få lige akkurat den størrelse madras, du ønsker. Derudover er madrassen med aftageligt, vaskbart betræk for nem vedligeholdelse.

Madrassen er kategoriseret som værende med medium fasthed, men er alligevel til den faste side, den kategori taget i betragtning.

Comfort Springmadras efter mål

Comfort Springmadras efter mål - madrasser efter mål
PRISER FRA
 

 

2.700,-

 

Comfort springmadrassen er en kvalitetsmadras med pocketfjedre. Madrassen er i et pænt design, der fås i henholdsvis medium og fast fasthed.

Springmadrassen kan bestilles i præcis de mål, du står og mangler. Målene vælges nemlig individuelt efter bredde og længde. Prisen afhænger af de specifikke mål.

Comfort Memory K40 fra bedre nætter

Comfort Memory K40 fra bedre nætter - madrasser efter mål
PRISER FRA
 

 

2.100,-

 

Ønsker du en blød topmadras efter mål, hvor kvaliteten er i top, og madrassen former sig efter kroppen? Så skal du have fat i Comfort Memory K40 fra bedre nætter. Madrassen er med en 4 cm kerne af memory skum og egner sig vældig godt som topmadras ovenpå en boksmadras eller springmadras.

Når du skal bestille madrassen, vælger du bredde og længde separat, så du er sikker på at få madrassen i præcis de mål, du mangler. Prisen på madrassen afhænger af størrelsen.

Skummadras på mål fra Dansk Restlager

Skummadras på mål fra Dansk Restlager
PRISER FRA
 

 

2.074

 

Mangler du madrasser til campingvogn, autocamper eller juniorseng, kan du hos Dansk Restlager købe skumgummimadras efter mål i enten 10 eller 12 cm højde. Du kan vælge mellem polyæterskum og koldskum, hvoraf sidstnævnte fås i to forskellige hårdheder.

Til alle madrasser følger valgfrit betræk. Her kan du f.eks. vælge vandafvisende eller kølende (Coolmax) betræk.

Dansk Restlager tilbyder prisgaranti på skummadras efter mål.

Comfort Boxmadras efter mål

Comfort Boxmadras efter mål
PRISER FRA
 

 

3.800,-

 

Boksmadras med pocketfjedre og hele syv komfortzoner for en optimal ligge- og sovekomfort.

Comfort boksmadras fås i fast og medium fasthed, og der vælges længde og bredde separat, så du kan få madrassen i nøjagtig den størrelse, du mangler. Prisen på madrassen afhænger af størrelsen.

Hvor stor en madras efter mål kan man bestille?

Det er forskelligt fra producent til producent, hvilke madras specialmål der tilbydes. De største er typisk 200×300 cm – men det er ikke alle forhandlere, der tilbyder så store madrasser.

Når du ønsker en ekstra stor madras, skal du også være opmærksom på, om det overhovedet er muligt at få den ind i rummet. Det er ofte mere praktisk at købe to madrasser i mindre størrelser og sætte dem sammen – for eventuelt at samle dem med en stor topmadras, der er lettere at manøvre rundt med.

Husk tilbehøret til din madras

En madras på mål er smart, da den passer lige ind i rummet eller campingvognen, men den kræver tilbehør i samme mål. Her tænkes der på rullemadras som madrasbeskytter og lagner. En madras i specialmål kræver tilsvarende størrelse lagner.

De fleste forhandlere af madrasser på mål, forhandler også madrastilbehør som lagner og rullemadrasser, og det kan dermed være praktisk at købe det hele samlet, når du er i gang med bestilling af madrassen.

Indret med en seng i specialmål

Kan du ikke finde sengen, der passer ind i soveværelset? Eller som passer dig i længden? Så er der heldigvis håb. Uanset, om du mangler en madras med ekstra længde, en bredere madras, eller en madras, der passer i den hjemmelavede juniorseng, kan du få lige dét, du mangler, med en madras efter mål.

I et mindre rum kan det være en fordel med en seng, der passer fra væg til væg eller væg til skab frem for at nøjes med en mindre seng i standardmål. Der er altså forskel på at ligge i en enkeltmandsseng på 90×200 cm og en seng på 110 eller 120 cm i bredden.

Se også: Mere plads med en seng med opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en madras på mål?

En madras efter mål er en madras, der bestilles i mål efter dit ønske, og som typisk afviger fra de standardmål, madrasser normalt få i.

Kan jeg returnere en madras på mål?

En madras efter mål er bestilt ud fra dine specifikke ønsker og bliver typisk først sat i produktion herefter. Det kan påvirke din returneringsret. Forhør dig hos forhandleren, inden du bestiller.

Hvor lang levering er der på en madras på mål?

Madrasser efter mål er typisk ikke en lagervare, men sættes i produktion pr. bestilling. Det betyder, at leveringstiden oftest er længere på denne type madrasser end madrasser i standardmål. Leveringstid er oplyst ved hvert produkt.