Gør det sjovt for dit barn at sove med en husseng

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Husseng – Vores topvalg

Bedste husseng til et mindre børneværelse: Hoppekids husseng – Ida-Marie – Grå

Med Ida-Marie fra Hoppekids er du sikret, at dit barn altid gerne vil i seng. Denne husseng er det perfekte møbel på et mindre børneværelse. Desuden kommer sengen i et klassisk og tidløs design, så den passer ind på nærmest ethvert værelse.

Bedste husseng i et sjovt design: Flexa Classic Enkeltseng

Denne seje husseng fra Flexa er lavet i det fineste design. Sengen er nemlig udformet som et legehus med både vinduer, dør og skorsten. Mangler dit barn den skønneste seng, er denne model et godt bud.

Bedste husseng til større og mindre børn: Manis-h juniorseng med hus og himmel – Hvid

Simpel og smart husseng fra Manis-h, der er velegnet til både større og mindre børn. Sengen kan nemlig både bruges som en sej husseng lige såvel, som bøgestellet og sengehesten kan afmonteres efter behov.

Indret børneværelset med en smart husseng

Med en husseng får du en populær og smart seng til børneværelset, der vil været et hit hos ethvert barn. Sådan en seng er perfekt til både drenge og piger, der mangler en sjov seng.

Fordelen ved denne type af seng er blandt andet, at du kan hjælpe dit barn med at skabe den hyggeligste hule. Det kan give en masse ro og tryghed, når barnet skal sove alene på sit eget værelse.

I nedenstående liste finder du fem gode bud på smarte og praktiske hussenge, som du kan indrette børneværelset med.

5 smarte og flotte hussenge til børneværelset

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Hoppekids husseng – Ida-Marie – Grå

Features:

Mål: 175 x 166 x 76 cm.

Materiale: Fyrretræ

Farve: Grå

Gør det sjovt for dit barn at sove med en husseng - Husseng Hoppekids 30 0008 32 07M grey
PRISER FRA
 

 

1.749,-

 

1.983,-

 

1.999,-

 

2.479,-

 

2.699,-

 

Her får du en enkel og smart grå børneseng fra Hoppekids, der er udformet som et hus. Ida-Marie er især velegnet til mindre børneværelser på grund af den mindre størrelse. Hussengen er ydermere lavet i et klassisk design, så den er perfekt til både drenge og piger.

Derudover er det muligt at tilpasse sengen alt efter ønske og behov. Du kan eksempelvis tilkøbe skuffer til under sengen, hvor puder, dyner, bøger, legetøj eller andet kan opbevares.

Hussengen er Svanemærket samt produceret uden skadelige stoffer. Med Ida-Marie får du desuden en seng lavet i FSC-certificeret fyrretræ, hvorfor den kan holde i mange år frem i tiden.

Flexa Classic Enkeltseng

Features:

Mål: 210 x 154 x 129,5 cm.

Materiale: Fyrretræ

Farve: Hvidpigmenteret

Gør det sjovt for dit barn at sove med en husseng - Flexa Classic Enkeltseng
PRISER FRA
 

 

Er du på udkig efter en seng, der vil være ethvert barns drøm? Så bør du kigge nærmere på denne børneseng i hvidpigmenteret fyrretræ fra Flexa. Denne seje seng er nemlig udformet som et legehus, hvilket vil være det ultimative for et barn

Hussengen er forsynet med to vinduer samt en åbning, så dit barn kan kravle op i sengen. Ydermere er der en skorsten og en stige lavet i hvidlakeret MDF. Sengens bagside er desuden helt åben, så det er muligt nemt at skifte sengebetræk m.m.

Med denne husseng på børneværelset giver du ikke kun dit barn en seng. Det er også den perfekte hule til at slappe af og nyde en rolig stund.

BabyTrold juniorseng med tag – House 2

Features:

Mål: 165 x 167 x 87 cm.

Materiale: Fyrretræ

Farve: Hvid

Gør det sjovt for dit barn at sove med en husseng - BabyTrold juniorseng med tag
PRISER FRA
 

 

1.799,-

 

Hvis du leder efter en spændende børneseng, er denne husseng i hvidlakeret fyrretræ fra BabyTrold et godt bud. Udover at det selvfølgelig er en seng, hvor dit barn kan sove, er hussengen også perfekt som en hule samt et roligt og afslappende sted.

Endvidere er der lavet tremmer hele vejen rundt om sengen, hvilket minder om en tremmeseng. Er dit barn gået fra en tremmeseng til denne seng, er det en fordel, da den herved ligner dit barns tidligere seng.

Sengen er ydermere godkendt efter EU’s standarder, så du kan trygt lade dit barn sove i sengen.

Hoppekids BASIC Husseng med trappe – hvid

Features:

Mål: 208 x 199 x 122 cm.

Materiale: Fyrretræ

Farve: Hvid

Gør det sjovt for dit barn at sove med en husseng - Hoppekids BASIC Husseng med trappe
PRISER FRA
 

 

3.212,-

 

Denne klassiske og tidløse barneseng fra Hoppekids kan bruges på ethvert børneværelse uanset indretningen og stilen. Det gør det muligt for dig og dit barn at style denne seng netop efter jeres ønsker og behov.

Sengen er forsynet med både sider samt en trappe, så det er nemt for dit barn at kravle i seng. I og med at der er sider hele vejen rundt om sengen, skal du heller ikke bekymre dig for, om dit barn falder ud af sengen om natten.

Den hvide seng er ydermere Svanemærket, hvilket er din garanti for, at den opfylder alle gældende EU-regler på området. Sidst men ikke mindst er sengen produceret af FSC-certificeret fyrretræ.

Manis-h juniorseng med hus og himmel – Hvid

Features:

Mål: 133 x 170 x 99 cm.

Materiale: Bøgetræ og MDF

Farve: Hvid/natur

Gør det sjovt for dit barn at sove med en husseng - Manis h juniorseng
PRISER FRA
 

 

2.599,-

 

Med denne juniorseng fra Manis-h vil dit barn glæde sig ekstra meget til sengetid. Sengen er nemlig udstyret med et husstel, så det er en vaskeægte sej og hyggelig hule, der lægger op til både sovetid og afslapning.

Sengen kommer med et massivt bøgestel, som udgør selve tagkonstruktionen samt sider i hvidmalet MDF. Når den medfølgende skønne tekstil bliver puttet over tagkonstruktionen, får dit barn et sejt hus. Vinduerne og de andre åbninger kan desuden rulles op og ned alt efter behov.

Når dit barn bliver ældre, kan det være, at en husseng ikke lige er sagen. Her kan I blot fjerne tekstilet og udstyre senge med andre ting. Det er også muligt at afmontere bøgestellet og sengehesten.

Hvad er en husseng?

En husseng er en børneseng, der er udformet som et hus. Sengen kan se ud på flere forskellige måder, men den har i hvert fald en huslignende struktur. Dette er med til at give børn en fantastisk søvn, afslapning og sjov leg.

Hussenge til børn kommer i en række forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag. Med så mange smukke og smarte design til rådighed på markedet, kan du være sikker på, at det er muligt at finde den ultimative drømmeseng til dit barn.

Hvis du har besluttet dig for at købe sådan en seng, er der dog et par ting, du bør overveje og undersøge inden:

 • Rummets størrelse og sengens størrelse
 • Dit barns alder
 • Valg af madras
 • Kvalitet

Nu hvor du kender til de forskellige faktorer, som du bør overveje og undersøge, kan du være sikker på, at du ender med den perfekte husseng til dit barn. Den rette husseng vil helt klart være med til at skabe et fantastisk sted på børneværelset.

Se også: Stole til børn

Fordele ved hussenge til børn

Vælger du en husseng til børneværelset, eller er du i tvivl om, du skal vælge sådan en seng, er det værd at kende til fordelene. Herunder kan du se flere af de fordele, du opnår ved at købe en husseng til dit barn:

 • De fleste hussenge er lavet i et klassisk og enkelt design. Selvom sengen er udformet anderledes end andre modeller, passer de stadig ind på alle former for børneværelser takket være det simple og flotte design.
 • En hussengs struktur kan give dit barn en følelse af komfort og tryghed, mens den stadig er åben, lys og luftig.
 • Disse senge er sjove og tiltrækkende for børn. Et barn med en husseng kan være mindre tilbøjelige til at modstå at gå i seng. Det kan føre til mindre frustration for dit barn og for dig ved sengetid.

Ovenstående fordele er nogle af grundene til, hvorfor sengen udformet som et hus er blevet så populære både hos børn og forældre.

Pift børneværelset op med en husseng

Ikke nok med at du kan investere i en husseng til børneværelset, som den er, kan du også lave et hav af andre ting med denne type af seng. Dit barn skal selvfølgelig bruge sengen til at sove i, men den er ydermere velegnet som en hule, et legerum eller andre aktiviteter.

Til flere hussenge kan du købe tekstil til at putte over dem. Tekstilet kan have forskellige temaer såsom biler eller prinsesser. Det giver dit barn inspiration til forskellige lege m.m.

Derudover kan sengen altid pyntes med lyskæder, en sengehimmel eller uroer, hvilket altid vil pynte på et børneværelse. Du skal dog bare huske at sætte disse ting godt fast, så dit barn ikke bliver forstyrret under søvnen.

Med en husseng er der et utal af muligheder og løsninger. Det vigtigste er, at sengen opfylder dit barns behov samt, at dit barn er glad for at sove i sengen alene hver nat.

Læs også: De bedste tablets til børn

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.