Børneseng med opbevaring: 5 geniale børnesenge

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af børnesenge med opbevaring

Bedste børneseng med opbevaring med et skønt motiv: Unicorn and Rainbow Juniorseng m. Opbevaring, 140×70

Denne børneseng med opbevaring er perfekt, hvis du ønsker at tilføje noget mere farve på børneværelset. Takket være det skønne motiv med regnbuer, enhjørninger og regndråber vil dit barn gå glad i seng hver aften.

Bedste tremmeseng med opbevaring: JLY Heaven Tremmeseng m. Opbevaring, Hvid

Hvis du mangler en praktisk børneseng med opbevaring, så tag et kig på denne tremmeseng. Den er forsynet med en justerbar madrashøjde i to niveauer samt en smart opbevaringsskuffe, der kan trækkes ud.

Bedste pladsbesparende børneseng med opbevaring: JLY Højseng m. Opbevaring & Skrivebord 90X190

Er du på jagt efter en smart børneseng med opbevaring, er denne højseng lige noget for dig. Hvis der ikke er meget plads på børneværelset, så er højsengen perfekt, da den kommer med både en seng, to bænke, et bord og opbevaringsskuffer.

5 funktionelle og smarte børnesenge med opbevaring

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Unicorn and Rainbow Juniorseng m. Opbevaring, 140×70

Features:

Mål: 128 x 142 x 77 cm. (h x l x b)

Materiale: MDF-træ, polyester og stål

Farve: Hvid med alle regnbuens farver

Børneseng med opbevaring: 5 geniale børnesenge - Unicorn and Rainbow Juniorseng
PRISER FRA
 

 

1.349,-

 

Ønsker du at pynte børneværelset på bedste vis med flotte farver, bør du tage et kig på denne børneseng med opbevaring. Der er tale om en fin hvid juniorseng med et skønt motiv af regnbuer, enhjørninger og regndråber.

Sengen kommer med en stabil ramme med høje sidepaneler, så dit barn ikke vil rulle ud af sengen. Derudover har børnesengen en aftagelig baldakin, hvilket ethvert barn vil elske. Sidst men ikke mindst er sengen forsynet med en praktisk opbevaringsskuffe, hvor der er plads til legetøj, tøj og så videre.

Se også: Sjove hussenge til børn

JLY Heaven Tremmeseng m. Opbevaring, Hvid

Features:

Mål: 120 x 60 cm. (l x b)

Materiale: Fyrretræ, poppeltræ og MDF

Farve: Hvid

Børneseng med opbevaring: 5 geniale børnesenge - JLY Heaven Tremmeseng m. Opbevaring Hvid
PRISER FRA
 

 

909,-

 

Denne hvide tremmeseng fra JLY kommer med flere praktiske egenskaber. Først og fremmest er børnesengen forsynet med en justerbar madrashøjde i to niveauer. Derudover har sengen en smart opbevaringsskuffe, du kan trække ud.

Det høje madrasniveau er velegnet til de mindste børn og sikrer, at du nemmere kan putte dit barn. Når dit barn bliver ældre, kan du i stedet gøre brug af det lavere niveau. Sengens ramme er lavet af fyrretræ, mens bundpladen er poppeltræ. Opbevaringsskuffen er fremstillet af MDF.

JLY Højseng m. Opbevaring & Skrivebord 90X190

Features:

Mål: 180 x 197 x 96,5 cm. (h x l x b)

Materiale: Ukendt

Farve: Hvid

Børneseng med opbevaring: 5 geniale børnesenge - JLY Hoejseng m. Opbevaring Skrivebord
PRISER FRA
 

 

2.449,-

 

Med denne hvide højseng fra JLY får du en smart børneseng med flere forskellige funktioner. Sengen er øverst, mens der er to bænke og et bord nederst. Under bænkene finder du smarte opbevaringsskuffer, hvor barnets tøj, bøger, legetøj og så videre kan opbevares.

Denne børneseng er blandt andet perfekt til børneværelser, hvor der ikke er meget plads. Ikke nok med at barnet får en seng, så kan der også laves et hyggehjørne, et lektiehjørne samt en opbevaringsplads til alverdens ting.

Ved køb af denne børneseng medfølger der bløde hynder med skumpolstring og et aftageligt betræk af polyester.

Flexa halvhøj juniorseng – Freja – Blue-ish

Features:

Mål: 94,9 x 206,9 x 101,7 cm. (h x b x d)

Materiale: Fyrretræ, MDF og messing

Farve: Blålig

Børneseng med opbevaring: 5 geniale børnesenge - Flexa halvhoej juniorseng Freja Blue ish
PRISER FRA
 

 

5.699,-

 

Med denne juniorseng fra Flexa får du en moderne og funktionel model, der kommer med flere egenskaber. Der er nemlig integreret en opbevaringsløsning under børnesengen. Dette er gjort med hjælp fra fire skuffer, hvor der er to i hver side, samt en åben reol i midten. Reolen fungerer ydermere som en stige.

Denne seng er en god overgang fra tremmesengen til en større seng takket være de tre sider, de afrundende hjørner og tremmerne, der fungerer som sengehest. Sidst men ikke mindst er børnesengen fremstillet af en kombination af MDF, fyrretræ og smukke messinggreb på skufferne.

Se også: Ekstra soveplads med en køjeseng

Flexa white Enkeltseng

Features:

Mål: 67 x 210 x 101 cm. (h x l x b)

Materiale: MDF og fyrretræ

Farve: Hvid

Børneseng med opbevaring: 5 geniale børnesenge - Flexa white Enkeltseng
PRISER FRA
 

 

-,-

Hvis du er på udkig efter en børneseng til et barn, der er vokset ud af juniorsengen, er denne model perfekt. Her får du en hvid enkeltseng med hoved- og fodgavl samt en sengehest. Sengen er fremstillet af MDF og fyrretræ.

Med hjælp fra højere ben kan du endda lave børnesengen om til en højseng eller en halvhøj seng, hvis du har lyst til det. Derudover kommer børnesengen med to smarte skuffer med bløde gummihjul. Disse skuffer er perfekte til alt lige fra sengelinned til legetøj.

Hvilken størrelse børneseng skal man vælge?

Når det kommer til, hvilken størrelse børneseng du skal vælge, kommer det an på flere forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af barnets alder og højde. Derfor kan det eksempelvis variere fra barn til barn alt efter, hvor hurtigt dit barn vokser, og hvad der føles tryggest for barnet.

Her ser du en tabel, der viser, hvilken størrelse børneseng der typisk bør vælges efter barnets alder:

AlderBørneseng
0-5 månederVugge
Fra 0-3 årTremmeseng
Fra 3 årJuniorseng


I forhold til målene er de fleste tremmesenge 60 x 120 cm. i madrasmål, mens juniorsenge som regel er mellem 140 og 160 cm. i længden. I langt de fleste tilfælde kan en juniorseng bruges helt op til skolealderen afhængig af barnet.

Hvornår skal man skifte til juniorseng?

Typisk er det tid til at overveje at skifte til en juniorseng, når dit barn er ved at være omkring 3 år gammel. På dette tidspunkt vil dit barn højst sandsynligt gerne selv kunne klatre ind og ud af sengen.

Derudover bliver det meget nemmere for mor eller far at sidde på sengekanten eller ligge i sengen sammen med barnet, når der skal læses en godnathistorie eller lignende.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.