Indret din bolig med et flot og stilrent hvidt vitrineskab

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af hvide vitrineskabe

Bedste hvide vitrineskab med glaslåger: Burnham vitrineskab m. 5 hylder, hvidlakeret

Med dette enkle og elegante hvide vitrineskab er der god plads til opbevaring af porcelæn og pyntegenstande. Skabet kommer med glaslåger og har hele fem hylder. Det er et yderst stilrent og praktisk hvidt vitrineskab.

Bedste hvide vitrineskab med god opbevaringsplads: Tvilum Paris vitrineskab – Hvidt træ, m. 4 skuffer og 4 låger

Ønsker du et stort hvidt vitrineskab med god plads, er denne model det perfekte valg for dig. Her er mulighed for at fremhæve et væld af skønne ting og sager på fineste vis i din bolig.

Bedste moderne vitrineskab: Venture Design Lind vitrineskab, m. 3 låger og 1 skuffe – glas, hvid melamin og MDF (200×94)

Dette smukke og moderne vitrineskab er perfekt for dig, der ønsker at give din indretning et friskt pust. Skabet er fremstillet i træ og melamin og har tre låger, fire glashylder samt en god skuffe.

6 stilfulde og elegante hvide vitrineskabe

Mallorca Vitrineskab

Features:

Mål: 190 x 106,9 x 35 cm. (h x l x b)

Materiale: MDF og egetræ

Hvidt vitrineskab
PRISER FRA
 

 

Hvis du er på udkig efter et moderne vitrineskab, vil denne model muligvis falde lige i din smag. Her får du nemlig et stilrent og smart vitrineskab, der er perfekt til en mere moderne indretning.

Vitrineskabet er lavet i hvidlakeret MDF med ben i massivt egetræ. Derudover kommer skabet med fire låger, hvoraf de to øverste er fremstillet af glas. Vælger du dette hvide vitrineskab, får du altså en helt klassisk model med moderne detaljer.

Der er god plads til opbevaring af lidt af hvert i skabet. Placerer du det rette tilbehør i skabet, bliver det kun endnu smukkere at kigge på.

Se også: Fede skoskabe til en ekstra orden i hjemmet

Skanderborg 60 cm hvidt vitrineskab i massiv fyrretræ med 1 glasdør og 1 skab – Dansk produceret

Features:

Mål: 190 x 63 x 42 cm. (h x b x d)

Materiale: Fyrretræ

Indret din bolig med et flot og stilrent hvidt vitrineskab - Skanderborg 60 cm hvidt vitrineskab i massiv fyrretrae med 1 glasdoer og 1 skab Dansk produceret
PRISER FRA
 

 

2.965,-

 

Mangler du blot et enkelt og mindre hvidt vitrineskab med glaslåger, så bør du tage et kig på denne model. Med dette vitrineskab ved navn Skanderborg kan du tilføje noget smukt og elegant til dit hjem, mens du samtidigt får mere opbevaringsplads.

Vitrineskabet er udført i hvidpigmenteret massivt fyrretræ med en dekorativ mørkbejdset topplade.

Desuden er det forsynet med en glaslåge øverst, mens du nederst finder et rummeligt skab med en elegant fyldningsdør. Bag glaslågen og i skabet er der hylder, som du kan justere i højden alt efter ønske og behov.

Burnham vitrineskab m. 5 hylder, hvidlakeret

Features:

Mål: 210 x 80 x 35,5 cm. (h x l x d)

Materiale: MDF

Indret din bolig med et flot og stilrent hvidt vitrineskab - BURNHAM VITRINESKAB
PRISER FRA
 

 

3.999,-

 

Et hvidt vitrineskab kan fås i mange forskellige afskygninger. Her er der tale om et flot og stilfuldt hvidlakeret vitrineskab fremstillet af MDF. Det kommer med glaslåger og hele fem hylder.

Skabet er utrolig enkelt, men alligevel yderst elegant på sin helt egen måde. Derfor er denne model perfekt til eksempelvis diverse pyntegenstande, porcelæn eller små nipsting, som du gerne vil fremhæve i din bolig.

Så hvis du leder efter et hvidt vitrineskab med glaslåger med god plads, kan det være, at du har fundet den perfekte model her.

Tvilum Paris vitrineskab – Hvidt træ, m. 4 skuffer og 4 låger

Features:

Mål: 169 x 41,6 x 143,7 cm. (h x b x d)

Materiale: Træ og laminat

Indret din bolig med et flot og stilrent hvidt vitrineskab - TVILUM Paris vitrineskab
PRISER FRA
 

 

3.597,-

 

Er du på jagt efter et hvidt vitrineskab i en større størrelse, hvor der er god plads til opbevaring af diverse ting og sager? Du behøver ikke at lede længere, da denne model vil være lige noget for dig.

Dette store og flotte vitrineskab er udført i træ i en gammel romantisk stil. Indretningen er yderst praktisk, da skabet har to låger samt fire skuffer i den nederste del. Den øverste del kommer med to glaslåger, hvor der er en glashylde bag.

Til både skuffer og låger er der anvendt gode metalbeslag samt skønne knopper på fronten. Der er desuden monteret stilskruer under skænken, hvis dit gulv er en smule skævt.

Venture Design Lind vitrineskab, m. 3 låger og 1 skuffe – glas, hvid melamin og MDF (200×94)

Features:

Mål: 200 x 94 x 39 cm. (h x b x d)

Materiale: Træ og melamin

Indret din bolig med et flot og stilrent hvidt vitrineskab - VENTURE DESIGN Lind vitrineskab
PRISER FRA
 

 

3.397,-

 

Dette hvide vitrineskab kommer fra Venture Design. Det er fremstillet i melamin og træ og har tre låger, fire glashylder samt en skuffe. Derfor er der rig mulighed for at opbevare alt lige fra pynteting til vigtige dokumenter.

Vitrineskabet er lavet i et moderne og tidløst design, så du kan få glæde af det i mange år frem i tiden. Med dette moderne vitrineskab kan du give din stue, dit køkkenalrum eller et andet rum et friskt pust.

Act Nordic Eton vitrineskab – hvidt træ, 2 glaslåger og 2 hylder

Features:

Mål: 136,5 x 80 x 35,5 cm. (h x b x d)

Materiale: Træ

Indret din bolig med et flot og stilrent hvidt vitrineskab - ACT NORDIC Eton vitrineskab
PRISER FRA
 

 

1.969,-

 

Her ser du et hvidt vitrineskab, der er ideelt til opbevaring af dit smukke porcelæn eller andre fine ting.

Vitrineskabet er udført i hvidlakeret træ og har to hylder samt to skønne glaslåger. Det er et stilrent og attraktivt skab, der ikke kun vil pynte i din bolig, men også være med til at skabe en hyggelig stemning.

Uanset om du mangler et vitrineskab til stuen, køkkenalrummet, kontoret eller andre steder, vil denne model passe godt ind.

Tips til at indrette dit hvide vitrineskab på den mest optimale måde


Vitrineskabe er blevet utroligt populære. Det kan vi godt forstå, da disse skabe er yderst smukke og praktiske på samme tid. Du kan blandt andet vælge et elegant og flot hvidt vitrineskab til at stå og pynte i dit hjem.

Men hvad kan du overhovedet bruge et vitrineskab til, og hvordan indretter du tingene i skabet på den mest optimale og skønne måde? Det kan du læse mere om her.

  • Overfyld ikke skabet: Du bør aldrig overfylde dit vitrineskab til randen med diverse ting og sager. Det skal bruges som en form for udstillingshylde, hvor du kan fremhæve flotte ting.
  • Opbevar fint porcelæn: Porcelæn vil passe perfekt til et hvidt vitrineskab. Det kan eksempelvis være tallerkener fra Royal Copenhagen eller et gammelt stel, du har fået fra din oldemor.
  • Fremvis gamle bøger: Har du gamle bøger, eller elsker du bare bøger, så fremvis dem i dit vitrineskab.
  • Udstil dine vaser: Mange vaser er flotte både med og uden blomster. Når vaserne ikke er i brug, kan de sagtens placeres i vitrineskabet.

Se også: Vis alle dine yndlingsbilleder med en digital fotoramme

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.