Spar gulvplads med et garderobeskab med skydelåger

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste store garderobeskab: Line Garderobeskab – 3 Skydelåger

Meget stort og rummeligt garderobeskab med skydelåger, hylder, bøjlestænger og skuffer. Perfekt til det store soveværelse eller overtøj i entreen.

Bedste garderobeskab til soveværelset: Save Garderobeskab

Skabet har 2 skydelåger, og der medfølger 3 hylder og bøjlestænger. Det er muligt at tilkøbe ekstra hylder, skuffer og kurve efter behov, så skabet kan indrettes præcis efter dit individuelle behov.

Bedste garderobeskab til børn: Verona Skydedørsskab – 122 cm

Smalt garderobeskab med skydelåger til børneværelset. Barnet kan selv nå tøj på de nederste hylder, men der er også mulighed for ”voksenhylder” i toppen.

5 gode bud på det bedste garderobeskab med skydelåger

Save Garderobeskab – 200 x 220 x 63

FEATURES

 • Mål: 200 x 220 x 63 cm
 • 2 skydelåger
 • Inkl. hylder og bøjlestænger
 • Farve: Hvid og sølvgrå

Save L 200 x H 220 x D 63 cm Garderobeskab med skydelaage
PRISER FRA
 

 

Lækkert og rummeligt garderobeskab med hylder i serien Save. Skabet har 2 skydelåger, og der medfølger 3 hylder og bøjlestænger. Det er muligt at tilkøbe ekstra hylder, skuffer og kurve efter behov, så skabet kan indrettes præcis efter dit individuelle behov.

Grundet sin rummelighed, egner garderobeskabet her sig bedst som klædeskab i et tilsvarende stort og rummeligt soveværelse; gerne med en ruminddeling, så der er et hak eller lignende til skabet. Den hvide og sølvgrå farve komplimenterer de fleste soveværelser, og skabet går i ét med indretningen uden at tage det store fokus.

Line Garderobeskab – 3 Skydelåger

FEATURES

 • Mål: 200 x 181,4 x 60,25 cm
 • 3 skydelåger
 • Inkl. 3 hylder, 1 bøjlestang og 6 skuffer
 • Farve: Hvid og egetræsstruktur

Line Garderobeskab – 3 Skydelåger
PRISER FRA
 

 

3695,-

 

Stort og rummeligt garderobeskab, der er komplet i den forstand, at der følger masser af hylder og skuffer med. Der er dog også mulighed for tilkøb af flere ved behov. Selve skabet er i en flot egetræsstruktur. 2 af lågerne og de 6 skuffer er hvide, mens den sidste låge er med spejlglas. Det er meget praktisk, da du får et helkropsspejl, der ikke optager vægplads.

Garderobeskabet er naturligvis oplagt i soveværelset til tøj og sengetøj, men grundet dets størrelse og inddeling, er det også meget oplagt at placere i entré eller bryggers til overtøj, sko, samt vanter, huer og lignende. 

Verona Skydedørsskab – 122 cm

FEATURES

 • Mål: 201,5 x 122,1 x 64 cm
 • 2 skydelåger
 • Inkl. 5 hylder og 2 bøjlestænger
 • Farve: Egetræsstruktur

Verona Skydedørsskab – 122 cm
PRISER FRA
 

 

2395,-

 

Vil du gerne have et rummeligt garderobeskab, der ikke fylder hele rummet? Så er det den smalle model fra Verona-serien, du skal kigge nærmere på. Det er perfekt til børneværelset eller det lille soveværelse. Som noget ret ekstraordinært, medfølger der 3 ekstra hylder ud over de fastmonterede hylder i hvert skab. Der er desuden fastmonteret 1 bøjlestang i hvert skab. Alt i alt er der masser af plads; trods skabets beskedne størrelse.

Smart til børneværelset, hvor skabets nederste hylder kan indeholde kurve med tøj, barnet selv kan nå, mens overtøj eller pænere tøj hænger på bøjlestangen, og de øverste hylder er til dét, barnet ikke selv behøver at kunne nå. Det kan f.eks. være sengetøj eller tøj i næste størrelse.

Palermo Klædeskab Hvid – 242 cm

FEATURES

 • Mål: 201 x 242 x 64 cm
 • 2 skydelåger
 • Inkl. 4 bøjlestænger og 4 hylder
 • Farve: Hvid

Palermo klædeskab 242 cm
PRISER FRA
 

 

3399,-

 

Kæmpe stort garderobeskab med 2 skydelåger, der dækker over hele 4 rum. Hvert rum har en bøjlestang og en hylde i toppen, men der er mulighed for at tilføje op til 3 hylder ekstra i hvert rum. Det er det helt perfekt klædeskab til den store familie, eller til dig, der har virkelig meget tøj.

Klædeskabet er en del af serien Palermo, og det er det største skab i serien. Du kan altså få klædeskabe til alle hjemmets værelser i de størrelser, der passer det enkelte rum og behov. Med sin størrelse kan skabet naturligvis også benyttes i bryggers eller entré, hvor det kan rumme overtøj, sko, cykelhjelme, osv.

Palermo Klædeskab Spejl – 182 cm

FEATURES

 • 201 x 182 x 64 cm
 • 2 skydelåger
 • Inkl. 2 bøjlestænger og 2 hylder
 • Farve: Hvid og spejlglas

palermo klædeskab med spejl
PRISER FRA
 

 

4199,-

 

Endnu et rummeligt skab fra Palermo-serien. Dog i en lidt smallere version og med spejlglas på skabslågerne, hvilket er meget praktisk, uanset om garderobeskabet skal bruges i soveværelset, entreen eller bryggerset.

Skabet her kommer med en bøjlestang og en hylde i toppen af hvert skab, og det er muligt at tilkøbe flere hylder ved behov. Skabet er robust og i en rigtig god størrelse til de fleste soveværelser.

Nemmere indretning af soveværelset med et garderobeskab med skydelåger

Skydelåger er praktiske, fordi garderobeskabet ikke fylder mere i åben tilstand end i lukket. Det vil sige, at din øvrige indretning, herunder placeringen af din seng, ikke skal tage hensyn til, at der skal være plads til at åbne lågerne. Dermed er et garderobeskab med skydelåger både praktisk til det lille soveværelse, men også til soveværelset, hvor du ikke gider tage hensyn til låger i din indretning.

I nogle huse vil der også være rør fra brændeovn eller pilleovn, der fylder i soveværelset, og her kan det være umuligt at finde et skab med låger, der passer i mål – uden at skulle betale en formue for skræddersyede løsninger. Den nemme og billige løsning er at købe et garderobeskab med skydelåger, så du er ude over problemet. Det samme kan være tilfældet med bærende bjælker på førstesalen; især i ældre huse. Men også indretningen kan – både i 1-plans og 2-plans huse – medvirke, at der er brug for skydelåger i garderobeskabet for at kunne komme til hylderne bag på en nem og overkommelig måde.

Se også: 5 Geniale skuffedarier

Vælg et garderobeskab med spejllåger

De fleste indretter både soveværelset og entreen med et spejl. Det er praktisk, fordi du kan se dit outfit, når du klæder dig på. Men i princippet er der ingen idé i et standard spejl, der kun viser overkroppen, som du alligevel har hængende et tilsvarende af på badeværelset. Til gengæld vil du med største sandsynlighed blive rigtig glad over et helkropsspejl, da det tillader dig at se hele dit outfit fra top til tå.

Det kan være svært at finde plads til et helkropsspejl på væggen i soveværelset; især hvis rummet er lille eller asymmetrisk. Derfor bør du overveje et garderobeskab med spejllåger. Med en sådan løsning, slår du to fluer med ét smæk; du får et rummeligt garderobeskab med skydelåger, og du får et helkropsspejl, der ikke optager vægplads. Smartere bliver det næsten ikke.

Garderobeskab til børn

Når du leder efter et garderobeskab børn kan bruge på værelset, leder du måske i børnestørrelse. Det kan virke smart at købe et garderobeskab, hvor barnet selv kan nå hylderne. Men der er faktisk flere ulemper ved netop de modeller. For det første får du meget begrænset opbevaringsplads, og det vil sjældent være nok til tøj, sengetøj og ekstra dyner og puder. Derudover er det sjældent, at barnet i praksis behøver at kunne nå alt, der opbevares i garderobeskabet.

Derfor bør du overveje et standard garderobeskab i stedet for et garderobeskab designet til børn. Barnet kan have tøj og sko på de nederste hylder, så der er mulighed for selv at finde tøj og klæde sig på. De øverste hylder kan med fordel bruges til sengetøj, håndklæder, tæpper og lignende, som barnet måske ikke behøver at have direkte adgang til.

Især på børneværelset er et garderobeskab med skydelåger smart. Det betyder nemlig ikke så meget, hvis en låge ikke bliver lukket. Derimod kan det være direkte farligt med åbne låger på et børneværelse, hvor barnet løber rundt og leger – med risiko for at løbe ind i en åben låge. Er børneværelset lille, er skydelåger også praktiske af rent pladsmæssige grunde.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.