Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af ophæng til haveredskaber

Bedste redskabskroge: Fiskars classic redskabsophæng 3 stk.

Med disse smarte redskabskroge fra Fiskars kan du nemt og hurtigt få styr på alle dine haveredskaber. Du får tre stk. i en pakke, og du kan bruge dem til mange forskellige former for haveredskaber.

Bedste redskabsholder til haveredskaber: Gardena combisystem redskabsholder

Denne simple redskabsholder er perfekt til dine haveredskaber, hvis du ikke længere ønsker at se på et rodet skur. Holderen sørger for, at alle dine redskaber bliver placeret på en ryddelig måde.

Bedste ophængsystem til haveredskaber: Habo ophængssystem

Hvis du ønsker et praktisk ophæng til haveredskaber, er dette sæt utrolig godt. Du får nemlig hele 15 redskabskroge, så der er rig mulighed for at få godt styr på alle dine forskellige haveredskaber. 7 smarte og praktiske ophæng til haveredskaber

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Fiskars classic redskabsophæng 3 stk.

FEATURES:

 • Mål: 33,3 x 11,8 cm. (l x b)

Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - fiskars classic redskabsophaeng 3 stk

Hvis du mangler praktiske redskabskroge til haveredskaberne, bør du læse med videre her. Her får du smarte ophæng til haveredskaber, så du kan få styr på skuret.

Med disse redskabskroge fra Fiskars behøver dit skur ikke længere at rode. I en pakke får du hele tre stk., og du kan bruge krogene til redskaber med både et kort eller langt skaft med eller uden håndtag.

Disse redskabskroge monteres med hjælp fra to skruer. De er desuden forsynet med en gummibelægning for at skabe et bedre greb.

Fiskars classic redskabsophæng 5 stk.

FEATURES:

 • Mål: 33,5 x 10,9 cm. (l x b)
Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - Fiskars classic redskabsophaeng 5 stk

Opbevaring til haveredskaber kommer i mange forskellige afskygninger. Her får du redskabsophæng fra Fiskars, så du nemmere kan få orden i alle dine haveredskaber. Det sikrer, at du ikke hele tiden skal gå at tænke over, at du også snart skal få orden i dit skur.

Redskabsophængene er lavet af hærdet stål og er velegnet til haveskaber med D-greb eller kryk (T-greb). Det er muligt at montere ophængene med hjælp fra tre søm. Disse medfølger ikke ved køb. Pakken indeholder hele fem stk.

Biohort redskabsholder i gråhvid til Neo redskabsrum 2 stk.

FEATURES:

 • Mål: Ukendt
Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - Biohort redskabsholder i graahvid til Neo redskabsrum 2 stk

Er du på jagt efter en redskabsholder til haveredskaber? Så kan det være, at disse falder lige i din smag. Her er der tale om to stk. redskabsholdere i gråhvid, der fungerer godt til ophængning af diverse haveredskaber.

Det kan være, at du gerne vil have hængt din spade, din rive eller din haveslange op. Det kan også være et helt andet haveredskab. Redskabsholderne er lavet af stål og er produceret af Biohort.

Green>it redskabsophæng – parallel Rack System

FEATURES:

 • Mål: Ukendt
Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - Green it redskabsophaeng parallel Rack System

Her er der tale om et Smart Rack System parallel-redskabsophæng fra Millarco. Dette ophæng til haveredskaber kan klappes sammen, når du ikke bruger det. Du kan nemt montere ophænget på en Rack System-ophængsskinne. Skinnen skal tilkøbes, da den ikke medfølger ved køb.

Så hvis du ønsker en praktisk og funktionel løsning, når det kommer til opbevaring af haveredskaber, er dette redskabsophæng et rigtig godt bud. Rack System er nemlig også et system, som du kan kombinere alt efter behov.

Gardena combisystem redskabsholder

FEATURES:

 • Mål: Ukendt
Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - Gardena combisystem redskabsholder

Med denne smarte redskabsholder til haveredskaber fra Gardena behøver du ikke længere træde ind i et rodet skur, hvor dine redskaber ligger og flyder over det hele. Du skruer blot holderen på væggen, og så sørger den for, at dine haveredskaber er placeret på en pæn og nydelig måde. Ved køb medfølger der både skruer og rawplugs.

Redskabsholderen er lavet af aluminium, mens selve holderne er udført i glasfiberarmeret plast. De galvaniserede stålbøjler er forsynet med skridsikre ærmer og kan bruges til redskaber med en diameter på mellem 18 og 40 mm.

Derudover kan hver holder bære en samlet vægt på 10 kilo. I alt kan holderen klare en vægt på op til 60 kilo.

Habo ophængssystem

FEATURES:

 • Materiale: Stål
 • 15 Dele
Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - Habo ophaengssystem

Med dette ophæng til haveredskaber vil du ikke komme til at mangle noget. Du får nemlig et helt sæt, der består af 15 redskabskroge. Disse redskabskroge er lavet af grålakeret stål og kan bruges til flere forskellige haveredskaber.

Takket være disse kroge kan du få hjælp til at holde orden på dine haveredskaber uanset, om de er placeret i haveskuret, garagen eller andre steder. Så hvis du ikke ønsker at købe en masse redskabskroge her og der, er dette sæt et godt valg.

Elfa bred redskabskrog utility

FEATURES:

Mål: 17,7 x 20,1 x 17,3 cm.

Få orden i dit skur med ophæng til haveredskaber - Elfa bred redskabskrog utility
PRISER FRA
 

 

131,-

 

Der findes mange forskellige former for ophæng til haveredskaber, hvilket er et plus, så du kan vælge netop den eller de varianter, du har brug for. Ønsker du en stor krog, hvor der er plads til opbevaring af store haveredskaber? Så kan det være, at denne krog i grå er noget for dig.

Med hjælp fra en af disse smarte kroge kan du hænge motorsaven, stigen eller lignende fint op i dit skur. Krogen kan nemt og hurtigt monteres på en Elfa Utility-bæreliste eller bare direkte på væggen.

Skal du hænge dit ophæng snurrelige? Brug et laser vasterpas til at søge for lige linjer

Få styr på indretningen af dit haveskur med ophæng til haveredskaber

Hersker der rod og kaos i dit haveskur? Står dine haveredskaber fuldstændigt hulter til bulter? Og trænger der bare til at blive ryddet godt og grundigt op? Det kan være svært at holde orden i dit skur, hvis du ikke har de rette redskaber.

Læs også: Spar energi med en havevander

Så hvis du endnu ikke har anskaffet dig et eller flere ophæng til haveredskaber, er det bare med at få det gjort. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at opbevare dine redskaber på en pæn og nydelig måde.

Har du den rette opbevaringsløsning til dine haveredskaber, vil der eksempelvis aldrig mere være rodet i dit skur. Ikke nok med at det ser langt pænere ud, så kan du også få et bedre overblik. Du vil altså lettere kunne se, hvad du har af redskaber og nemmere kunne finde lige præcis det redskab, du skal bruge.

Når alt er placeret på specifikke pladser, behøver du ikke længere at bruge en masse tid på at lede efter noget bestemt. Desuden er det meget mere sikkert at opbevare dine redskaber med hjælp fra diverse ophæng.

Du ender ikke med at falde over et haveredskab, der ligger og flyder på gulvet. Samtidigt vælter redskaberne ikke rundt i skuret, så de bliver også beskyttet på den mest optimale måde. I stedet hænger dine redskaber på en lettilgængelig og pæn måde.

Hvis du før har været irriteret hver gang, at du træder ind i dit skur, vil du ikke længere være det nu. Når først du har ryddet op og fået orden på dine haveredskaber med de rette ophæng, vil du ikke blive andet end glad, når du går ind i dit haveskur.

Se også: Sådan klarer du nemt rengøringen af drivhuset

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan hænger man en skovl?

For at hænge en skovl, kan man bruge en værktøjsholder eller ophæng, som kan monteres på væggen. Det kan også gøres ved at bore et hul i skovlen og derefter hænge den op med et reb eller snor.

Hvad er haveredskaber?

Haveredskaber refererer til værktøjer, der bruges til at vedligeholde og pleje en have, såsom skovle, spader, hakker, koste, osv.

Hvad bruger man en kultivator til?

En kultivator bruges til at bearbejde jorden i haven, fjerne ukrudt, løsne jorden og forberede den til plantning. Det er også bruges til at blande gødning eller kompost i jorden for at forbedre dens kvalitet.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.