Nyd en god middag med venner og familie ved et kvadratisk spisebord

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste enkle kvadratiske spisebord: Single spisebord 90 x 90 x 76 cm.

I stedet for at vælge et stort spisebord, som du aldrig bruger, kan du kigge på dette mindre og enkle kvadratiske spisebord. Det er perfekt til dig, der ikke har brug for meget plads, men stadigvæk ønsker et flot og lækkert bord.

Bedste kvadratiske spisebord med udtræk: Poul M. Volther 4 pers. spisebord – C35A – Eg/grå linoleum

Dette smukke og moderne spisebord med en kvadratisk form er lavet til fire personer. Dog kan du nemt og hurtigt udvide det takket være de to tillægsplader, som du kan tilkøbe. Herved er der plads til helt op til mellem 6 og 8 personer.

Bedste kvadratiske spisebord i et lækkert design: Haslev | Symphony 86 m/udtræk

Hvis du leder efter et lækkert spisebord i et flot og enkelt design, er dette lige noget for dig. Spisebordet vil uden tvivl være fokuspunktet i din spisestue, og du vil nemt kunne indrette dit hjem rundt om dette bord.

5 praktiske og flotte kvadratiske spiseborde til hjemmet

Vi har fundet 5 fantastiske kvadratiske spiseborde, som passer til så godt som alle hjem. Tag et kig herunder!

Haslev | Symphony 86 m/udtræk

SPECIFIKATIONER:

Mål: 90 x 90 cm. (l x b)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Bøg eller eg

Nyd en god middag med venner og familie ved et kvadratisk spisebord - haslev symphony 86 mudtraek

Dette moderne og elegante spisebord vil klart blive omdrejningspunktet i din spisestue eller dit køkken. Det er nemlig designet med fokus på både at være funktionelt og skønt at se på.

Du får et kvadratisk spisebord med udtræk. Det vil sige, at du kan forlænge bordet med op til to tillægsplader. Desuden kan du få spisebordet i både bøg og eg med et træunderstel alt efter, hvad du foretrækker.

Vær opmærksom på at du skal tilkøbe tillægspladerne, hvis du ønsker disse.

Poul M. Volther 4 pers. spisebord – C35A – Eg/grå linoleum

SPECIFIKATIONER:

Mål: 72,5 x 82 x 82 cm. (h x b x d)

Farve: Naturfarvet og grå

Materiale: Eg og linoleum

Nyd en god middag med venner og familie ved et kvadratisk spisebord - Poul M. Volther 4 pers. spisebord
PRISER FRA
 

 

5.599,-

 

Her er der tale om et moderne og minimalistisk kvadratisk spisebord, der er lavet til fire personer.

Derudover kan du købe to tillægsplader med målene 37 x 82 cm. til bordet, så du kan gøre det endnu større. Bruger du tillægspladerne, er der plads til helt op til 6 til 8 personer. Disse tillægsplader medfølger ikke ved køb.

Bordpladen er lavet af grå linoleum, mens understellet, udtræksriglerne og benene er fremstillet af massiv eg. Det anvendte træ er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove. I og med at træ er et naturmateriale, skal du være opmærksom på, at der kan forekomme nuanceforskelle.

Leduc spisebord m. klap, hvid m. sort kant

SPECIFIKATIONER:

Mål: 71 x 80 x 80 cm. (h x l x d)

Farve: Hvid og sort

Materiale: Melamin og metal

Nyd en god middag med venner og familie ved et kvadratisk spisebord - LEDUC SPISEBORD M. KLAP HVID M. SORT KANT 1
PRISER FRA
 

 

1.099,-

 

Leduc er et flot firkantet spisebord, som vil passe godt ind i langt de fleste boliger. Spisebordet har en hvidlakeret bordplade lavet af melamin. Bordpladen er udstyret med en fin detalje i form af en sort kant, og så har bordet ydermere sortlakerede metalben.

De sorte metalben komplementerer bordpladen på fineste vis, da benene giver en god kontrast til den hvide bordplade. Desuden har bordet en praktisk hængeklap, der måler 40 x 80 centimeter.

Du kan selv vælge, om klappen skal være oppe eller nede alt efter, hvor meget plads du har brug for. Det er smart, hvis du til hverdag ikke har brug for særlig meget plads, men gerne vil have muligheden for at have venner eller familie på besøg til spisning.

CANETT kvadratisk Colorado spisebord, inkl. tillægsplade – natur træ (75×75)

SPECIFIKATIONER:

Mål: 74 x 75 x 75 cm. (h x l x d)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Træ

Nyd en god middag med venner og familie ved et kvadratisk spisebord - CANETT kvadratisk Colorado spisebord
PRISER FRA
 

 

2.629,-

 

Dette skønne kvadratiske spisebord er designet af det danske firma Canett. Spisebordet består af naturfarvet lakeret træ, hvilket giver det et naturligt og enkelt look. Endvidere kommer bordet med en tillægsplade, der medfølger ved køb.

Takket være tillægspladen er det muligt at forlænge bordet, når du ønsker det. Til dagligt fylder bordet altså ikke meget, men du kan sagtens invitere et par ekstra gæster til at spise med så længe, at du bruger tillægspladen.

Relateret artikel: behagelige spisestuestole med armlæn


Single spisebord 90 x 90 x 76 cm.

SPECIFIKATIONER:

Mål: 76 x 90 x 90 cm. (h x l x b)

Farve: Hvid og træfarvet

Materiale: Melamin og eg

Nyd en god middag med venner og familie ved et kvadratisk spisebord - Single Spisebord 90 x 90 x 76 cm
PRISER FRA
 

 

Hvis du leder efter et mindre kvadratisk spisebord med udtræk, er Simply et godt valg. Her får du et moderne og funktionelt firkantet spisebord, der vil passe godt ind i de fleste hjem. Dette spisebord er lavet med en bordplade i hvidt melamin og ben i massivt hvidpigmenteret lakeret egetræ.

Derudover kommer bordet med udtræk til to tillægsplader. Disse tillægsplader medfølger og kan opbevares under bordpladen. Takket være det smarte udtræk kan du sagtens invitere venner og familie til en middag.

Bordets rene linjer og simple design sørger for, at det er nemt at indrette din bolig med dette lækre bord. Det er ydermere muligt at købe den samme model i en anden farve, hvis dette bord ikke falder i din smag.

Derfor er det en fordel at vælge et kvadratisk spisebord med udtræk

Et mindre firkantet spisebord er ideelt til en husstand, hvor der ikke er brug for et stort bord. Dog er det rart at have et bord, hvor der er plads til at invitere gæster over til en middag.

I stedet for at købe et stort firkantet spisebord alene af denne årsag, er det en fordel at vælge et kvadratisk spisebord med udtræk. Sådan et bord er et mere praktisk og pladsbesparende alternativ, hvor du kan forvandle et mindre bord til et større bord på kort tid.

Det smarte ved sådan et bord er, at du kun udvider det, når du rent faktisk har brug for det. Efterfølgende kan bordet gå tilbage til sin normale størrelse uden, at du behøver at gøre det store.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.