lille reol

Få organiseret dine ting og sager med en lille reol

Vores topvalg af små reoler

Bedste lille bogreol: Mogens Koch bogkasse – B98 – H 36 x B 54 x D 28 cm – Eg

Med denne smarte lille bogreol får du god plads til opbevaring af dine bøger. Det praktiske ved denne bogreol er, at du kan placere den på flere måder alt efter, hvad der passer dig bedst.

Bedste lille vægreol: Act Nordic Seaford vægreol – sort melamin ask/metal, m. 3 hylder

Denne smukke lille vægreol er perfekt for dig, der ønsker at give din indretning et friskt pust. Reolen har desuden god plads til opbevaring, hvilket er et plus for dig, der ønsker mere opbevaringsplads.

Bedste lille reol med mange små rum: Tvilum Paris reol – hvid/eg træ m. 6 hylder

Hvis du ønsker en lille reol med mange små rum, er denne et godt valg. Her får du en reol med hele ni rum, så du kan opbevare alt lige fra bøger til pyntegenstande og diverse nipsting. 6 funktionelle og flotte små reoler

6 små reoler der passer til ethvert hjem

Mogens Koch bogkasse – B98 – H 36 x B 54 x D 28 cm – Eg

SPECIFIKATIONER:

Mål: 36 x 54 x 28 cm. (h x b x d)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Massivt egetræ

Her får du en tidløs og funktionel lille bogreol, der er designet af Mogens Koch i 1944. Med denne bogreol får du et utal af muligheder, da den kan placeres både vandret og lodret. Desuden er det muligt at placere den på en sokkel eller hængende på en væg.

Den smarte lille bogreol er fremstillet af lakeret massivt egetræ. Træet er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove. I og med at træ er et naturmateriale, skal du være opmærksom på, at der vil kunne forekomme nuanceforskelle.

Bloomingville Ezra bogreol – natur sukkerrør, m. 3 hylder

SPECIFIKATIONER:

Mål: 70 x 60 x 24 cm. (h x b x d)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Sukkerrør

Hvis du leder efter en fin lille reol, så bør du tage et nærmere kig på Esra fra Bloomingville. Denne reol kan fungere godt som en lille bogreol eller til andre ting og sager i hjemmet. Reolen er fremstillet af naturfarvet sukkerrør og kommer med tre flettede hylder.

Den skønne reol er for dig, der gerne vil indrette dit hjem på en naturlig og stilfuld måde. Med denne lille reol får du en fantastisk opbevaringsplads, der kan bruges mange steder i hjemmet. En åben reol med hylder er nemlig fremragende til et hav af forskellige ting.

Living&more reol – The Box – 71,2 x 76,4 x 34,0 cm – Antracit

SPECIFIKATIONER:

Mål: 71,5 x 76,4 x 34 cm. (h x b x d)

Farve: Antracitgrå

Materiale: MDF

PRISER FRA
 

 

1.299,-

 

Mangler du en lille vægreol til dit hjem? Så kan det være, at denne vægreol fra Living&more falder i din smag. Skal reolen være større, kan du endda købe flere moduler og sammensætte dem præcis efter dine ønsker og behov.

Den lille vægreol er lavet af MDF i en stilfuld antracitgrå farve. Ved fremstillingen af denne reol er der desuden udelukkende brugt FSC-certificeret træ. Køber du denne lille reol, medfølger der ydermere vægophæng, så du nemt og hurtigt kan tage den i brug.

Act Nordic Seaford vægreol – sort melamin ask/metal, m. 3 hylder

SPECIFIKATIONER:

Mål: 91 x 75 cm. (h x b)

Farve: Sort

Materiale: Melaminask og metal

Med denne fine og unikke lille reol kan du være sikker på, at din indretning vil få et friskt pust. Denne lille vægreol er lavet af sort melaminask og ru pulverlakeret matsort metal. Den er derfor perfekt til et hjem med en minimalistisk sort/hvid-indretning.

Reolen har tre hylder, så der er god plads til diverse ting og sager. Nogle af hylderne er placeret på en måde, så de er forskudt for hinanden. Det giver vægreolen et stilrent og lækkert asymmetrisk look.

Montana Furniture 1112 Reolsystem

SPECIFIKATIONER:

Mål: 69 x 69 x 27 cm. (h x l x b)

Farve: Hvid

Materiale: MDF

I de fleste hjem er det rart med en lille rumdeler. Er du på jagt efter en praktisk og flot lille rumdeler, finder du et godt bud lige her. Her er der tale om en hvid kubusreol med fire rum, der er fremstillet af lakeret spånplade.

Vælger du denne lille reol, kan du skabe din helt egen stil. Du kan nemlig ydermere vælge at tilføje alt lige fra ben til låger eller ekstra moduler alt efter, hvad du har af behov. På den måde kan du få det perfekte møbel til netop dit hjem. Udover at reolen kan købes i hvid, fås den også i sort.

Tvilum Paris reol – hvid/eg træ m. 6 hylder

SPECIFIKATIONER:

Mål: 119,9 x 125,4 x 41,6 cm. (h x b x d)

Farve: Hvid og naturfarvet

Materiale: Træ

PRISER FRA
 

 

1.611,-

 

Denne flotte reol fra Tvilum er perfekt til dig, der ønsker en lille reol med mange små rum. Der er nemlig hele ni lige store rum, så der er god plads til opbevaring.

Reolen er lavet af træ og er hvid samt naturfarvet. Selve designet er romantisk inspireret, hvorfor den passer godt ind i de fleste boliger. Du kan bruge denne lille reol til et hav af forskellige ting såsom bøger, pyntegenstande m.m.

Det bør du overveje inden køb af en lille reol

Reoler er en af ​​de mest attraktive møbler, som du kan have i dit hjem. Ikke nok med at de er praktiske og kan bruges til opbevaring af diverse ting og sager, kan de også være med til at fuldende indretningen af de forskellige rum.

Læs også: Smarte skuffedarium til alle rum

Men for at en lille reol kan tilføje noget godt til dit hjem, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige model. Så hvad skal du overveje, inden du vælger at købe en lille reol? Det kan du få svar på her.

  • Dit budget – Hvor meget må reolen koste?
  • Materiale – Hvad skal reolen være lavet af?
  • Farve – Hvilken farve skal reolen have?
  • Stil – Hvilken stil skal reolen være designet i?