bakkebord til seng

Spis en lækker morgenmad i sengen med et bakkebord

Vores topvalg af bakkeborde til sengen

Bedste serveringsbakke uden ben: House Nordic Faro bakke – natur teaktræ (sæt af 3)

Med disse praktiske og flotte serveringsbakker kan du servere morgenmad på sengen ad flere omgange eller nyde en lækker morgenmad sammen med din partner. Der er nemlig tre bakker i forskellige størrelser.

Bedste serveringsbakke med ben: Creative Collection Phie bakke – brun genbrugsfyrretræ

Her er der tale om et smukt og attraktivt bakkebord til seng, som du ikke vil kunne få nok af. Du får en serveringsbakke med ben, der kan klappes sammen, så du nemt kan servere morgenmad på sengen til dig selv eller din bedre halvdel.  

Bedste bakkebord til seng i bambus: Bambus bakke til seng med ben

Hvis du er vild med bambus, så er dette bakkebord til seng det bedste valg for dig. Denne serveringsbakke er nemlig fremstillet af bambus og kommer med praktiske ben, som du enkelt og ligetil kan folde sammen under den alt efter ønske og behov.

6 praktiske bakkeborde til sengen

Her finder du 6 praktiske serveringsbakker til en lækker og nem morgenmad på sengen.

Bredemeijer serveringsbakke

Features:

Mål: 40 x 30 x 6 cm. (l x b x h)

Farve: Sort

Materiale: MDF

PRISER FRA
 

 

199,-

 

Hvis du ønsker et enkelt og klassisk bakkebord til seng, så bør du tage et nærmere kig på denne model fra Bredemeijer. Dette er en rigtig god bakke til morgenmad på sengen, så du kan forkæle dig selv eller en, som du holder af.

Den klassiske serveringsbakke er lavet i sortmalet MDF-træ med lige kanter. Desuden har den praktiske håndtag, så du nemt kan bære rundt på bakken.

House Nordic Faro bakke – natur teaktræ (sæt af 3)

Features:

Mål: 26 x 18 x 5 cm. (b x d x h)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Teaktræ

PRISER FRA
 

 

339,-

 

Med disse fine serveringsbakker fra House Nordic kan du nemt servere den lækreste morgenmad. Der er nemlig hele tre bakker, så du nemt kan bære morgenmaden ind på sengen ad flere omgange. Bakkerne er lavet af naturfarvet teaktræ og kommer i flere størrelser. Skal du spise morgenmad i sengen sammen med din partner, er dette et rigtig godt køb. Desuden kan serveringsbakkerne også anvendes som dekoration, når de ikke er i brug.

Breakfast Tray Serveringsbakke 60 x 24 x 36 cm

Features:

Mål: 62,4 x 31 x 21,6 cm.

Farve: Eg

Materiale: Eg

sengebakke
PRISER FRA
 

 

364,-

 

Er du på udkig efter en serveringsbakke med ben, så kan det være, at denne bakke er lige noget for dig. Her får du et smart bakkebord til seng, den er forsynet med foldeben. På den måde kan du selv vælge, om benene skal foldes eller ej.

Serveringsbakken er lavet af Eg. Den er ganske enkel og fin og fungerer godt som en bakke til morgenmad på sengen.

Se også: Lav lækre vafler til morgenmad på sengen med vaffeljern

Creative Collection Phie bakke – brun genbrugsfyrretræ

Features:

Mål: 35 x 27 cm. (b x h)

Farve: Brun

Materiale: Fyrretræ

PRISER FRA
 

 

625,-

 

Dette skønne og charmerende bakkebord til seng er lavet i brunt genbrugsfyrretræ og har et lækkert vintagelook.

Det er en yderst fin serveringsbakke med ben, som er perfekt til at servere eller spise morgenmad i sengen. Bakkens ben er sammenklappelige, og så kan den nemt flyttes rundt på takket være de smarte håndtag.

Bambus bakke til seng med ben

Features:

Mål: 50 x 30 x 21 cm. (l x b x h)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Bambus

PRISER FRA
 

 

149,-

 

Ønsker du et bakkebord til seng i bambus, så er denne serveringsbakke med ben et oplagt valg for dig. Bakken er ideel, når du gerne vil overraske din bedre halvdel med morgenmad på sengen, fordi du hurtigt og nemt kan folde benene sammen under den.

Derudover kommer bakken med håndtag, så den er let at bære rundt på. Når bakken ikke er i brug, vil den stå og pynte fint i dit hjem.

Dorre Fabia serveringsbakke

Features:

Mål: 60 x 30 x 24,5 cm. (l x b x h)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Akacietræ og rustfrit stål

PRISER FRA
 

 

220,-

 

Vil du glæde din partner, så bør du købe en bakke til morgenmad på sengen. Denne bakke er velegnet til dette.

Den er lavet af mørkt akacietræ og er forsynet med sammenklappelige ben. Derved er den nem at opbevare, når du ikke bruger den. Serveringsbakkens ben er udført i rustfrit stål, hvilket giver noget kant til denne bakke.

Fordele ved at købe et bakkebord til sengen


Hvis du overvejer at investere i et bakkebord til sengen, så bør du ikke tænke over dette mere. Der er nemlig en del forskellige fordele ved at have et bakkebord. Disse fordele er blandt andet følgende:

  • Du kan spise morgenmad i sengen: Den største fordel er naturligvis, at du kan spise morgenmad i sengen. Desuden kan du forkæle din partner med en lækker morgenmad en søndag morgen, hvis du har lyst til det.
  • Den er alsidig: Et bakkebord er utroligt alsidigt, da det kan bruges til andet end servering af morgenmad på sengen. Du kan også bruge det som pynt i dit hjem, når den ikke er i brug.
  • Nem at bære rundt på: Det er nemt at bære rundt på en serveringsbakke, så hvorfor ikke udnytte den, når nu du har den? Du kan ydermere servere frokost ude på terrassen med sådan en bakke eller bære rundt på flere kopper og glas samtidigt.

Der er mange fordele ved at have et bakkebord til sengen. Du kan vælge en model både med eller uden ben ligesom, at sådan en bakke kan fås med eller uden håndtag.

Se også: Vis dine favoritter frem i et flot hvidt vintrineskab