Få praktisk opbevaringsplads med et skuffedarium

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste skuffedarium til arbejdsværelset: VidaXL Arkivskab

Klassisk skuffedarium i en god størrelse med plads til mapper og papirarbejde.

Bedste skuffedarium til børneværelset: VidaXL Skuffedarium med hjul
Lille skuffedarium i en god højde til børn og med mindre skuffer til legetøj.

Bedste skuffedarium til soveværelset: VidaXL lille Skuffedarium

Lille skuffedarium med 3 skuffer, der er oplagt at bruge som sengebord med god opbevaringsplads i soveværelset.

5 gode bud på det bedste skuffedarium

Mino Small Kommode

FEATURES

 • Mål: 41 x 40 x 105 cm
 • Antal skuffer: 4
 • Materiale: MDF og massiv eg
 • Farve: Hvid eller sort

Få praktisk opbevaringsplads med et skuffedarium - Mino Small Kommode
PRISER FRA
 

 

Skuffedarium i minimalistisk design, hvor møblet enten er hvid- eller sortlakeret, og hvor ben og greb er i massiv eg. Møblet er en smal kommode på høje ben, hvilket – sammen med design og farvevalg – passer rigtig godt ind i den skandinaviske indretningsstil, der fortsat er tendensen i mange danske hjem.

Skuffedariet byder på 4 rummelige skuffer. Møblet er ikke særligt højt, og det kan snildt bruges som lampebord i stuen, opbevaring på hjemmekontoret eller til legetøj på børneværelset.

At selve ramme og skuffer er i MDF medvirker desuden, at det er let at samle møblet.

Relateret artikel: Små reoler til nem og hurtig opbevaring

VidaXL Skuffedarium med hjul

FEATURES

 • Mål: 33 x 38 x 63 cm
 • Antal skuffer: 5
 • Materiale: MDF
 • Farve: Egetræsfarvet eller hvid

Få praktisk opbevaringsplads med et skuffedarium - vidaXL kontorskuffemoebel med hjul
PRISER FRA
 

 

829,-

 

Flot skuffedarium på hjul, hvoraf 2 kan låses, så møblet står fast. Skuffedariet har 5 skuffer i en fin størrelse med håndtag i aluminium. Møblet er designet i MDF, hvilket gør det let at samle, og det fås i enten egetræsfarvet eller hvid.

Skuffedariet er nemt at flytte rundt, takket være de 4 hjul, der er placeret i hver et hjørne. Det egner sig som møbel på hjemmekontoret, men er lige så praktisk at bruge til kreating eller legetøj på børneværelset.

VidaXL lille Skuffedarium

FEATURES

 • Mål: 33 x 45 x 60 cm
 • Antal skuffer: 3
 • Materiale: Spånplade
 • Farve: Egetræsfarvet

Få praktisk opbevaringsplads med et skuffedarium - vidaXL kommode
PRISER FRA
 

 

789,-

 

Smart lille skuffedarium med hjul og 3 rummelige skuffer. Møblet er designet i spånplader i et flot egetræslook, der får det til at passe perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Derudover er det nemt at samle, hvilket er et klart plus.

Der er tale om en lille kommode, der også egner sig som sengebord eller lampebord grundet højden. Der er masser af god opbevaringsplads i skufferne, og det er oplagt med en lampe eller en plante på toppen. Hjulene gør det nemt at flytte møblet rundt ved ny placering eller rengøring.

Bordeaux Kommode m. 5 skuffer

FEATURES

 • Mål: 62 x 48 x 104 cm
 • Antal skuffer: 5
 • Farve: Hvid

Få praktisk opbevaringsplads med et skuffedarium - Bordeaux kommode
PRISER FRA
 

 

2.099,-

 

Flot, gammeldags skuffedarium med rustikke metalgreb. Der er tale om et solidt møbel både i udseende og materiale, der har 5 rummelige skuffer. Det rustikke og franskinspirerede design gør det oplagt som møbel i et opholdsrum, hvor det passer ind i indretningen, men det er også fortrinligt på arbejdsværelset, da der er rigeligt med skuffeplads.

Skuffedariet her er en del af en møbelserie under navn Bordeaux. I samme serie kan du blandt få skænke og kommoder i forskellige størrelser, vitrineskabe, garderobeskabe og borde til forskellige formål. Skuffedariet kan altså være en del af en rød tråd i en rigtig flot og gennemført indretning, der består af flere møbler fra samme serie.

VidaXL Arkivskab

FEATURES

 • Mål: 28 x 41 x 68,5 cm
 • Antal skuffer: 6
 • Materiale: Stål
 • Farve: Grå

Få praktisk opbevaringsplads med et skuffedarium - vidaXL arkivskab 5 skuffer
PRISER FRA
 

 

629,-

 

Gammeldags skuffedarium i metal, hvor nederste skuffe er større end de øvrige 4. Designmæssigt svarer det til de originale arkivskabe, der blev brugt til opbevaring på arkiver og kontorer før i tiden. Skuffedariet har hjul, så det nemt kan flyttes rundt ved behov.

Arkivskabet passer godt ind i den klassiske og stilrene indretning, og det er oplagt at bruge til organisering på et hjemmekontor, hvor der skal være styr på dokumenter, noter og andet papirarbejde. Nederste skuffe er høj nok til at kunne rumme mapper og lignende.

Gem rodet af vejen med et skuffedarium

Både børneværelser og arbejdsværelser har tendens til at rode lidt mere, end godt er. Det kræver praktiske opbevaringsløsninger at komme dét problem til livs. Og her kommer et skuffedarium ind i billedet. Et skuffedarium er groft tolket en smal kommode med skuffer. Det fylder ikke meget i rummet, men skaber mulighed for sortering af arbejdsartikler eller legetøj på en nem og overskuelig måde.

Selvom de fleste bruger et skuffedarium i arbejdsværelset – nogle kalder det også et arkivskab – kan det være lige så praktisk i mange af hjemmets øvrige rum, som f.eks. i børneværelse, soveværelse, gæsteværelse eller stue.

Se også: Mere plads med hattehylde med bøjlestang

Skuffedarier fås i dag i mange forskellige designs, og de er dermed ikke nødvendigvis så kliniske i deres design, som de ældre arkivskabe var. Du kan sagtens få skuffedarier, der matcher en moderne og skandinavisk indretning.

Endnu mere praktisk er det, hvis du vælger et skuffedarium med hjul. Her kan du – trods tungt indhold – flytte rundt på møblet ved behov, f.eks. når der skal gøres rent, eller hvis der skal ommøbleres.

Indret dit hjemmekontor med et skuffedarium

Et skuffedarium er det oplagte valg til organisering på hjemmekontoret. Skuffedariet giver mulighed for at organisere papirarbejde, mapper og kontormateriale på en overskuelig måde – uden at møblet behøver at fylde unødvendigt meget.

Et skuffedarium kontor er især smart til dig, der har meget fysisk arbejdsmateriale at holde styr på. Skuffedarier er typisk ikke så høje, og det er derfor oplagt at placere flere ved siden af hinanden frem for et højere reol- eller kommodemøbel, hvor det bliver svært eller uoverskueligt at nå de øverste hylder.

Se også: Puf med opbevaring

Vælg et skuffedarium til børneværelset frem for en kommode

Det er meget almindeligt at indrette børneværelset med en standard kommode til enten tøj eller legetøj. Men faktisk er der flere gode grunde til at overveje et skuffedarium i stedet for en kommode.

Dels fylder møblet mindre på værelset. Har du brug for den ekstra opbevaringsplads, kan du vælge to skuffedarier, hvilket giver dig en større frihed til at placere dem, hvor det giver mening, på værelset.

Den største fordel ved et skuffedarium frem for en kommode er dog, at skufferne er smallere og vejer mindre. Det kan være svært for mindre børn selv at åbne og lukke tunge kommodeskuffer, men det går typisk nemmere med de mindre skuffer i et skuffedarium. Derudover er skufferne i børnehøjde.

Se også: 5 Flotte garderobeskabe med skydelåger

Også dét at holde orden er mere overkommeligt, når der er tale om små skuffer. I store kommodeskuffer vil legetøj og tøj hurtigt blive rodet sammen, mens det i de mindre skuffer lettere kan holdes adskilt og sorteret. Sæt eventuelt klistermærker med skuffernes indhold på ydersiden af skufferne, så barnet selv nemt kan finde frem og rydde op igen efterfølgende – eller finde dagens outfit uden hjælp.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.