Spar plads på børneværelset med en højseng med skrivebord

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste højseng med skrivebord til børn i flere aldre: Flexa Basic høj børneseng med skrivebord og sofa/chaiselong – Hvid

Her får du en smart og praktisk højseng med skrivebord under, der er fyldt med forskellige funktioner. Desuden fungerer denne seng godt til børn i flere aldre, da det er muligt at omdanne den til en almindelig seng.

Bedste højseng med skrivebord til alle børneværelser: Norlik høj børneseng med hjørneskrivebord – Hvid

Med denne højseng fra Norlik får du et smart møbel, der er oplagt til de mindre børneværelser, hvor pladsen er trang. Det praktiske ved denne model er, at stigen kan placeres i begge ender, så du kan tilpasse det alt efter værelsets indretning.

Bedste højseng med skrivebord med smarte funktioner: Hoppekids PREMIUM højseng med skrivebord og loungemodul

Lækker og pladsbesparende højseng med hjørneskrivebord og loungemodul. Takket være det funktionelle loungemodul er det muligt at bruge det både som en ekstra seng samt som en siddeplads til afslapning.

5 moderne og funktionelle højsenge med skrivebord

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Flexa Basic høj børneseng med skrivebord og sofa/chaiselong – Hvid

Features:

Mål: 186 x 106 x 210 cm.

Farve: Hvid

Materialer: Fyrretræ

Spar plads på børneværelset med en højseng med skrivebord - Flexa High Bed Hit
PRISER FRA
 

 

2.999,-

 

Her får du en smart højseng fra Flexa med et hav af funktioner. Hvis der ikke er meget plads på børneværelset, er dette et oplagt møbel. Ikke nok med at det er en seng, så er der også et skrivebord, et sofamodul, en reol samt en udtræksseng til overnattende venner.

Mens skrivebordet kan bruges som en lektieplads eller til at tegne og male ved, er den medfølgende reol perfekt til opbevaring af diverse ting og sager. Sofaen kan desuden bruges til hygge og afslapning.

Dit barn kan klatre op i sengen af den medfølgende stige. Hvis barnet på et tidspunkt ikke ønsker en højseng, kan du nemt fjerne sengens forskellige moduler og herved omdanne den til en helt almindelig seng. Du får derved en seng, der fungerer til børn i flere aldre. Højsengen er sikkerhedstestet og er lavet i massivt hvidlakeret fyrretræ.

Norlik høj børneseng med hjørneskrivebord – Hvid

Features:

Mål: 176,2 x 280 x 152 cm.

Farve: Hvid

Materialer: Fyrretræ

Spar plads på børneværelset med en højseng med skrivebord - Norlik hoej boerneseng
PRISER FRA
 

 

2.199,-

 

Hvis pladsen er trang på børneværelset, er det en fordel med et funktionelt og alsidigt møbel. Det får du med denne højseng med skrivebord fra Norlik.

Højsengen er forsynet med en seng øverst, der kan klatres op i med hjælp fra den skrå stige. Under sengen finder du et skrivebordshjørne, hvor dit barn kan sidde og lave lektier, tegne, maler eller læse en bog.

I den anden ende under sengen er der mulighed for at lave en hyggekrog med puder, tæpper m.m. Det er muligt selv at bestemme, hvilken ende stigen skal placeres i. Herved kan det tilpasses alt efter børneværelset indretning.

Denne højseng er produceret af massivt fyrretræ i hvid lak.

Hoppekids PREMIUM højseng med stige og bordplade – Hvid

Features:

Mål: 104 x 209 x 177 cm.

Farve: Hvid

Materialer: Fyrretræ

Spar plads på børneværelset med en højseng med skrivebord - hoppekids PREMIUM hoejseng stige bordplade erling christensen mobler 1
PRISER FRA
 

 

5.785,-

 

Med denne smarte hvide højseng med skrivebord fra Hoppekids får du en seng og en siddeplads til lektier m.m. i et og samme møbel. Sengen er lavet af fyrretræ og sørger for, at der bliver mere plads til andre ting på børneværelset takket være dens pladsbesparende og funktionelle design.

Bordpladen er lige så bred som selve sengen, så der er rigeligt med plads til både at sidde ved det samt opbevare diverse ting og sager.

Derudover er højsengen Svanemærket, så den opfylder alle gældende EU-regler. Desuden er det muligt at vælge enten en lige eller en skrå stige ligesom, at du kan tilkøbe håndtag til selve stigen, hvilket giver en øget sikkerhed.

Flexa Classic Børne byggesystem – Hvid

Features:

Mål: 180 x 210 x 110 cm.

Farve: Hvid

Materialer: Fyrretræ

Spar plads på børneværelset med en højseng med skrivebord - Flexa Classic Boerne byggesystem
PRISER FRA
 

 

Ønsker du en højseng med skrivebord på børneværelset, er denne model fra Flexa et godt bud. Her er der nemlig tale om en klassisk og stilren højseng i hvidpigmenteret massivt fyrretræ, der både er forsynet med en stige, en sofa samt et skrivebord.

Under den øverste køje er der placeret et stel til en sofa. Dette stel kan foldes ud til en ekstra seng, så der er plads til overnattende venner. Desuden kommer stellet med en praktisk opbevaringsplads.

Skrivebordet kan nemt klikkes på sengestellet og har ydermere en lille hylde til opbevaring. Når barnet skal op i sengen, foregår det via den lige stige. Stigen har skridsikre trin, så det er sikkert at kravle op i sengen.

Hoppekids PREMIUM højseng med hjørnebord og loungemodul – Hvid

Features:

Mål: 104 x 209 x 177 cm.

Farve: Hvid

Materialer: Fyrretræ

Spar plads på børneværelset med en højseng med skrivebord - hoppekids PREMIUM Hojseng hjoernebord loungemodul stige erling christensen mobler 1
PRISER FRA
 

 

6.854,-

 

Denne smarte seng fungerer ikke kun som en højseng med skrivebord under i hjørnet. Den kan ligeledes bruges som en form for afslapningssiddeplads og en ekstra seng, da den er forsynet med et loungemodul. Det er enkelt og ligetil at skifte mellem de to funktioner, da modulet ydermere fungerer som en bund i den nederste seng.

Den særlige 5-delte madras, der bruges til denne seng, kan benyttes både som ryg- og siddehynder samt som en madras, hvis der på et tidspunkt er brug for det. Alt i alt er denne højseng fra Hoppekids perfekt til et mindre børneværelse. For at komme op i sengen skal dit barn klatre op af stigen.

Den hvide seng er både Svanemærket og TÜV-certificeret og er fremstillet af fyrretræ.

Relateret artikel: Tyngdedyne til børn: Fordele, tips og anbefalinger

Hvilke forskellige typer af højsenge findes der?

Der er flere design, når det kommer til højsenge, som er gode til en række forskellige formål. Du kan derfor vælge den variant, der passer bedst til dit barn. Herunder finder du et par af de muligheder, du kan vælge mellem:

Højseng med skrivebord

En højseng med skrivebord under forvandler pladsen under sengen til en lille og personlig siddeplads. Dette er fantastisk til at give dit barn sin egen siddeplads, hvor der kan laves lektier, læses en bog eller lignende.

Højseng med skrivebord og skab

At have ekstra opbevaring i form af en højseng med skrivebord og skab kan virkelig hjælpe med at holde et værelse ryddeligt og pænt. En højseng med skrivebord og skab kan give den perfekte studieplads samt plads til opbevaring af tøj, sko og andre ting, der skal gemmes væk.

Højseng med skrivebord og kommode

En højseng med skrivebord og kommode er også en fleksibel løsning, da dit barn herved får et møbel med mange funktioner. Med en højseng med skrivebord og kommode kan dit barn både lave lektier, opbevare sit tøj eller legetøj samt sove.

Disse tre typer er alle smarte og populære højsenge, der kan bruges til mange formål. Desuden finder du også højsenge, der er forsynet med en sofa, en ekstra seng m.m. I sidste ende får du et alsidigt og pladsbesparende møbel på børneværelset uanset, hvad du vælger.

Læs også: 5 Smarte køjesenge

Udnyt pladsen på børneværelset optimalt med en højseng med skrivebord og skab

En højseng er fantastisk til mindre soveværelser eller, hvis du ønsker at frigøre mere gulvplads. Vælger du en højseng med flere funktioner, får du et alsidigt møbel, der kan bruges til en lang række af formål.

Disse typer af senge kan nemlig bruges på mange forskellige måder, og der er så mange kombinationer at vælge mellem. Derfor kan du vælge den løsning, der bedst passer til dit barns behov.

En af disse muligheder er en højseng med skrivebord og skab. Med sådan en højseng kan dit barn både sove, lave lektier og opbevare tøj, legetøj m.m. Hvis du ydermere vælger en model med et loungeområde, såsom med en sofa og en ekstra seng, kan der ligeledes slappes af og gøres plads til overnattende venner nemt og hurtigt.

Disse senge er en meget smart løsning, fordi al opbevaring er under sengen. Det gør det lettere at rydde op på værelset samt at holde det pænt i længere tid. Når dit barn skal sove, kan han eller hun blot kravle op af stigen.

Derfor er det altid en god ide at sikre, at dit barn kan kravle sikkert op og ned af stigen. Desuden er det værd at undersøge, om der er plads nok til, at dit barn kan sidde op i sengen i og med, at det er en høj seng.

Se også: Senge med opbevaring til børn

Hvornår kan mit barn bruge en højseng?

Højsenge anbefales typisk til børn fra 6 år og opefter. Men hvad for en skal du vælge i forhold til dit barns alder? Der er forskellige modeller, så du kan finde den perfekte variant alt efter alder.

6-9 år:

Et godt valg for yngre børn er en højseng med skrivebord under samt eventuelt et skab eller en kommode. Her er der nemlig plads til bøger, bamser og legetøj.

Hvis dit barn kan lide at tegne, skrive historier eller læse, er det en stor fordel med et skrivebord. Du kan også overveje at vælge en model med en sofa eller ekstra seng, så der er plads til venner, der overnatter.

10 år+:

Til børn, der er 10 år og opefter, er det et plus med en stilren og moderne højseng i en neutral farve. På den måde kan sengen tilpasse sig enhver ændring, som dit barn ønsker på sit soveværelse med tiden.

Ved at købe en højseng med skrivebord under samt en kommode eller et skab får dit barn et sted, hvor der kan laves lektier. Desuden kan dit barn opbevare sit tøj, skoleting m.m. i kommoden eller i skabet. Hvis dit barn kan lide at spille computer, se fjernsyn eller lignede, er det en god mulighed med en sofa til afslapning.

Tips til at vælge en højseng med skrivebord

Højde

Sørg for at måle loftshøjden i det pågældende rum og tjek herefter sengens højde. Hvis loftet er for tæt på sengen, vil dit barn ikke være i stand til at bevæge sig uden at risikere at slå hovedet op i loftet.

Barnets højde er også en væsentlig faktor, når du foretager dit valg. Efterhånden som dit barn vokser, kan barnet opleve, at han eller hun ikke længere kan sidde op i sengen. Hav derfor altid dette in mente inden dit valg.

Kvalitet

Vælg altid en højseng i høj kvalitet forsynet med en robust ramme lavet af en massiv træsort.

Herved er der en større chance for, at højsengen kan holde i mange år frem i tiden uden, at den går i stykker. Sørg derfor altid for, at du kontrollerer, hvilke materialer højsengen er lavet af.

Funktion

Hvad skal sengen kunne? Tag en snak med dit barn om, hvad der er brug for. Her kan det være en fordel at lave en liste, hvor den største prioritet er øverst. Det kan være en god idé, hvis det ikke er muligt at opfylde alle ønskerne.

Der vil altid være nogle funktioner, som er vigtigere end andre. Desuden kommer det an på, hvad der ellers er plads til på resten af værelset.

Hvad er en højseng?

En højseng er en meget høj seng, der oftest er forsynet med flere forskellige funktioner. På grund af at disse senge er så høje, bliver pladsen under sengen typisk udnyttet til afslapning, opbevaring, lektielæsning eller lignende.

Hvilken alder er passende til en højseng?

Det anbefales, at det kun er børn i alderen 6 år og derover, der gør brug af en højseng.

Hvad er de vigtigste fordele ved en højseng?

Den største fordel ved en højseng er mængden af plads til rådighed nedenunder sengen. Desuden er denne type af seng pladsbesparende, da den typisk opfylder flere formål, hvorfor du sparer på gulvpladsen i det pågældende rum.

Læs også: Smarte stole til børn

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.