10 idéer til spændende og flot nytårspynt

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Den rette nytårsborddækning samler dine gæster

At være vært til en nytårsfest kommer som regel med en temmelig stor tjekliste. I og med at det er årets sidste store fest, skal du tænke over, hvad dine gæster spiser, drikker og skal lave, indtil klokken slår tolv.

Måske åbner du dine døre for massevis af gæster, eller muligvis sidder du sammen med dine nærmeste venner og familie til et mere formelt måltid, som alle kan nyde, før de skåler ved midnat.

Uanset hvilken mulighed du vælger, er nytårsbordet noget af det vigtigste til denne aften. Det er nemlig typisk dette sted, hvor alle sidder ned og nyder hinandens selskab samt den gode mad og drikke.

Den rette nytårsborddækning er ikke kun nødvendig for, at I kan spise og drikke. Den samler også dine gæster. Derfor er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvad der skal bruges. Du skal både have fat i tallerkener, bestik, glas og kopper, servietter og meget mere. Desuden skal din nytårs borddækning passe til temaet.

Nytårspynt og nytårsdekoration er et must til enhver nytårsfest

Udover at du skal have styr på nytårsbordet, bør du overveje hvilken nytårspynt du skal bruge. Hvis du er værten, er det ikke nok kun at dække et rigtig fint bord. For at det hele bliver lidt mere festligt, er det nødvendigt med flot nytårs dekoration.

Nytårsdekoration kan være rigtig mange ting, hvorfor det hele handler om, hvad du mener passer bedst til din fest. Det vigtigst er rent faktisk bare, at du har pyntet op, så det hele oser af, at dig og dine gæster snart skal byde det nye år velkommen.

Når det kommer til nytårsdekoration og nytårspynt, vil du aldrig gå galt i byen med diverse guirlander, balloner, konfetti og så videre. Det er nemlig noget, som vi alle sammen vil betegne som værende den perfekte nytårspynt.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Happy New Year Guirlande, Guld

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Happy New Year Guirlande Guld 1
PRISER FRA
 

 

39,-

 

Intet siger nytår så meget som en nytårsguirlande. En nytårsguirlande er den perfekte nytårsdekoration til festen. Hvis du skal pynte dit hjem op til et brag af en fest, skal du i hvert fald investere i dette dekorative banner med teksten Happy New Year.

Du vil ikke komme bedre ind i det nye år end med ordentlige nytårs ting. Og denne guirlande er helt bestemt noget af den pynt til nytår, du bør få fingrene i.

Guirlanden måler 10 x 90 centimeter.

Champagne Konfetti

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Champagne Konfetti
PRISER FRA
 

 

49,-

 

Sig hej til dine gæster med et brag eller byd det nye år velkommen med noget af en fest. Denne flotte og skønne champagnekonfetti er et must til enhver nytårsfest. Konfettikanonen er nemlig lavet som en flot champagneflaske, hvorfor den er perfekt som nytårs dekoration.

Den konfetti, der kommer ud af flasken, er selvfølgelig i farven guld. Det gør bare det hele lidt ekstra festligt. Desuden vil guldkonfettien gøre sig godt med andre nytårsting, der eksempelvis er guld- eller sølvfarvede.

Ved køb af denne type af nytårsdekoration medfølger der en enkelt flaske, der måler 30 x 9 centimeter.

Disko Folieballon

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Disko Folieballon
PRISER FRA
 

 

39,-

 

Du tror måske, at denne folieballon kun er velegnet til en diskofest. Men det er slet ikke rigtigt. Den vil også være perfekt til et brag af en nytårsfest med venner og familie. Hvis det er dig, der står for nytårspyntet, vil denne disko folieballon være et godt valg.

Folieballonen er nemlig formet som en diskokugle, hvorfor den lægger op til en masse sjov og spas. Har nytårsfesten tilmed et diskotema, vil du aldrig gå galt i byen med denne fantastiske diskoballon.

Ved køb af diskoballonen medfølger der en enkelt ballon, der måler 40 centimeter.

Sølv Glitter Konfetti Balloner

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Soelv Glitter Konfetti Balloner
PRISER FRA
 

 

39,-

 

Udover at det er perfekt med en diskoballon, er konfettiballoner også et godt valg som nytårsdekoration. Her får du klare balloner, der er fyldt med sølvfarvet glimmer. Dette vil sætte prikken over i’et til enhver festlig nytårsfest.

Køber du en enkelt pakke, får du fem konfettiballoner, der er lavet af latex. Ballonerne måler 31 centimeter i diameter. Derudover kan de både pustes op med helium eller med luft alt efter ønske og præference.

Guld Stjerne Baggrund

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Guld Stjerne Baggrund
PRISER FRA
 

 

69,-

 

Med denne fantastiske og flotte stjernebaggrund i guld vil alle dine gæster blive imponerede over dine nytårs ting samt din nytårs dekoration. Der er nemlig intet, som skriger nytår og festligheder så meget som denne stjernebaggrund.

Stjernebaggrunden fungerer ikke kun som pynt, men kan også bruges som baggrund, hvis dine gæster skal have taget billeder eller lignende. Du kan hænge denne baggrund stort set overalt i hjemmet. Men selvfølgelig er det en god idé at hænge den et sted, hvor den bliver festens midtpunkt.

Den måler desuden 1,2 x 2 meter.

Nytårsborddækning

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Party Papkopper
PRISER FRA
 

 

29,-

 

Hvis du er vild med guld og sort og ønsker en nytårsfest i dette tema, bør du vælge disse smarte partykopper. Disse kopper er perfekte til fest, da de er lavet af pap og derfor ikke går i stykker, hvis de bliver tabt på gulvet.

Med disse modeller får du elegante og flotte kopper, der vil gøre sig godt på et smukt nytårsbord. Ønsker du virkelig at gå all in på nytårspyntet med alverdens flotte nytårs ting, er disse kopper et rigtig godt valg til festlighederne.

Ved køb af partykopperne får du i alt 8 stk., der hver især kan indeholde 220 ml.

Sorte Happy New Year Servietter

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Sorte Happy New Year Servietter
PRISER FRA
 

 

39,-

 

Et flot opdækket nytårsbord kræver altid, at du har styr på servietterne. Ikke nok med at servietter tilføjer noget ekstra til din nytårs borddækning, så giver det også dine gæster mulighed for at tørre op efter sig, hvis de spilder eller lignende.

Disse flotte servietter er perfekte til din nytårsborddækning, da de er lavet i en sort og guld farve. Derudover er der guldstjerner på servietterne ligesom, at der også står ”Happy New Year” skrevet på dem alle sammen.

Køber du disse servietter, medfølger der i alt 20 stk. i en pakke. Servietterne måler desuden 33 x 33 centimeter.

Tallerkener med Stjerner Glitz & Glamur Sort & Guld

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Tallerkener med Stjerner Glitz Glamur Sort Guld
PRISER FRA
 

 

25,-

 

Mangler du tallerkener til at fuldende din nytårs borddækning? Så kan det være, at disse flotte tallerkener kan bruges. Her får du nemlig smukke og festlige tallerkener udført i et stilet og elegant design i de to farver sort og guld. Disse tallerkener vil helt klart være et sikkert hit til nytårsfesten.

Tallerkenerne er desuden sekskantede, hvilket giver noget ekstra til borddækningen. Samtidigt er de forsynet med stjerner samt en guldkant, så de er specielt festlige på nytårsbordet. Pakken består af i alt otte stk. tallerkener, der måler 20 x 20 centimeter.

Party Træbestik med Stjerner, Sort & Guld

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Party Traebestik med Stjerner Sort Guld
PRISER FRA
 

 

39,-

 

Når du skal planlægge din nytårsborddækning, har du brug for en del forskellige ting. En af disse nytårs ting er selvfølgelig bestik. Hvis du ikke ønsker at bruge dit eget bestik til formålet, er dette nytårstræbestik et yderst godt valg.

Dette bestik i træ er både flot og miljøvenligt, og så kan de ikke gå i stykker. I stedet for at bruge det kedelige hvide engangsbestik til nytårsbordet, er det langt bedre med dette. Bestikket er nemlig lavet i farverne sort og guld og er desuden forsynet med flotte stjerner.

I pakken er der i alt 24 stk. bestik, der måler 16 centimeter.

Plastik Champagneglas Sort

10 idéer til spændende og flot nytårspynt - Plastik Champagneglas Sort
PRISER FRA
 

 

39,-

 

Når det kommer til en nytårsborddækning, er det ikke nok kun med almindelige papkopper. Det er ligeledes en fordel, hvis du dækker bordet med flotte champagneglas. Champagnen skal nemlig poppes, når først klokken slår tolv.

Disse elegante champagneglas i sort er perfekte til nytårsbordet. De er lavet af plastik, hvorfor de ikke går i stykker lige såvel, som du slipper for at vaske dem op. Desuden er de udstyret med en literanmærkning, så du hurtigt kan se, hvor meget der er i selve glasset.

Ved køb af champagneglassene medfølger der 6 stk. i en pakke. Glassene målerne 4,8 centimeter i diameteren samt 19,5 centimeter i højden og kan indeholde helt op til 0,1 liter.

Læs også: Flotte verdenskort til væggen

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.