halloween pynt til halloweenfest

10 idéer til flot og (u)hyggeligt halloween pynt

Inden det bliver Halloween den 31. oktober, bør du pynte dit hjem og din have med nedenstående seje og (u)hyggelige produkter. Alle dine naboer vil snakke om netop dit hus, og børn vil føle sig særligt velkomne eller måske for bange til, at de tør nærme sig din hoveddør til slik eller ballade.

Føler du dig ambitiøs? Så gå efter flere eller alle af produkterne herunder som dine halloween dekorationer.

Falsk Spindelvæv

PRISER FRA
 

 

29,-

 

Med dette falske spindelvæv vil dine gæster få myrekryb til din halloween fest. Dette falske spindelvæv er perfekt til at pynte dit hjem, da de fleste ikke er så vilde med edderkopper.

Takket være det strækbare fiberstof er det muligt at strække spindelvævet en del og herved tildække større områder. Du kan derfor selv vælge, om du skal fylde et helt rum med spindelvæv eller, om det blot skal være placeret ved eksempelvis din hoveddør.

For at opnå den størst mulige effekt, når det kommer til uhyggen, er det værd at tilføje en edderkop eller to til spindelvævet. Ved køb af det falske spindelvæv får du en pakke med enten 18 gram eller 200 gram spindelvæv samt seks edderkopper.

Blodig halloween dug

PRISER FRA
 

 

39,-

 

Skal du holde en (u)hyggelig halloween fest? Så skal bordet selvfølgelig dækkes, så dine gæster bliver budt velkommen på bedste vis. Og det er her, at en blodig halloweendug kommer ind i billedet.

Med denne halloweendug løber blodet ned fra alle sider. Dækker du bordet med andre blodige ting eller skræmmende halloween dekorationer, vil det være det helt perfekte halloweenbord til enhver fest.

Dugen er desuden lavet af 100 % polyethylene og måler 137 x 275 centimeter.

Hængende Dæmon

PRISER FRA
 

 

99,-

 

Hvis du er på udkig efter noget ekstra uhyggeligt halloweenpynt, vil du ikke gå galt i byen med denne halloweendekoration. Her får du nemlig en vaskeægte hængende dæmon, der ikke kun spreder uhygge, men også mystik.

Alle, der kommer ind i dit hjem, vil blive skræmt fra vid og sans af denne hængende dæmon. Du kan for eksempel hænge den, så folk ser den lige, når de træder ind ad din hoveddør. Desuden kan du vælge at placere den andre steder i dit hjem, hvor den giver den største skræmmeeffekt.

Den hængende dæmon måler 110 centimeter.

Hjemsøgt Halloween Træ

PRISER FRA
 

 

899,-

 

Leder du efter skræmmende halloween udendørs pynt? Så er det værd at tage et nærmere kig på dette hjemsøgte halloweentræ.

Med dette halloweentræ kan du være sikker på, at dine gæster vil have svært ved at gå gennem din have eller, at børn vil være bange for at banke på netop din dør. Vælger du dette hjemsøgte halloweentræ som en del af din halloween udendørs pynt, er du allerede godt på vej til at pynte din have med (u)hyggeligt halloween pynt.

Det hjemsøgte halloweentræ måler 180 x 200 centimeter, så det er en rigtig fin størrelse.

Afhugget hånd

PRISER FRA
 

 

79,-

 

En halloweenfest er ikke komplet før, at du har anskaffet dig en afhugget hånd som pynt. Hvis du skal være vært for årets halloween fest, er det bare med at få investeret i dette produkt.

Nogle halloween dekorationer er mere uhyggelige, blodige og ulækre end andre. Denne afhuggede hånd er alle tre ting, da dens udseende er yderst autentisk. Du vil nærmest selv ende med at tro på, at det er en rigtig hånd.

Hånden måler desuden 30 centimeter og kan placeres på et bord eller lignende.

Halloween Pære

PRISER FRA
 

 

69,-

 

Skab en skræmmende og uhyggelig atmosfære med denne elpære. Elpæren giver nemlig et lys, der er både grønt og mystisk, hvilket giver den helt rigtige stemning til enhver halloweenfest.

Hvis du mener, at din belysning i hjemmet mangler lidt ekstra (u)hygge, er denne elpære et optimalt valg. Herved kan du skabe netop den stemning og atmosfære, du ønsker til din halloween fest eller, hvis børn kommer forbi til slik eller ballade.

Elpæren måler i alt 11 centimeter og kan placeres forskellige steder i dit hjem.

Laboratorie krukke m. øjne

PRISER FRA
 

 

99,-

 

Denne laboratoriekrukke med øjne vil skræmme enhver, der kigger på den. Du kan ikke andet end at få et chok, hvis du pludseligt ser denne krukke stå på et bord.

Krukken er fyldt med øjne i flere forskellige farver, der kigger rundt på dig. Både dig og dine gæster vil næsten få fornemmelsen af, at det er jeres øjne, der bliver lagt i krukken næste gang. Det er derfor den perfekte halloweenpynt til din halloweenfest.

Denne krukke måler i alt 19 centimeter.

Talende og lysende heks

PRISER FRA
 

 

399,-

 

Kan du ikke få nok af skræmmende og uhyggelig halloween pynt? Så skal du have fingrene i denne talende og lysende heks, der kan begejstre og skræmme selv den mindste halloweenentusiast.

Heksen er forsynet med både lyseffekter og lydeffekter, så den rigtig kan skræmme enhver, der går forbi den. Dette er med til at gøre din halloween pynt endnu mere hårrejsende og fantastisk på samme tid.

Den talende og lysende heks har en rigtig fin størrelse på 160 centimeter, så hun vil føles helt livagtig.

Halloween Bedste Kostume Trofæ

PRISER FRA
 

 

39,-

 

Holder du en halloween fest, hvor alle skal klædes ud og ankomme i et kostume, er det værd at købe dette kostumetrofæ. Ikke nok med at trofæet fungerer som halloween pynt hele aftenen, kan du også glæde en af dine gæster med det.

Det er nemlig den gæst, der er bedst klædt ud, der skal modtage dette trofæ. Selve trofæet består af et uhyggeligt skelet, der holder sit hoved i begge hænder. Nederst på trofæet står der desuden ”Best Costume”.

Trofæet måler i alt 24,1 x 7,7 centimeter.

Græskar Rasle Spand

PRISER FRA
 

 

29,-

 

Halloween er lige så meget en dag for voksne, som det er for børn. Skal dine børn ud og lave slik eller ballade, eller mangler du bare en spand til dine halloween dekorationer, er denne et rigtig godt bud.

Ikke nok med at det er sjovt at klæde sig ud og pynte sit hjem med halloweenpynt, er det også dejligt at komme ud og rasle. Måske er dine børn heldige at få en masse slik og godter fra alle naboerne? I så fald er det vigtigt at have den helt rigtige raslespand i hånden.

Raslespanden er selvfølgelig et græskar og måler 14 x 18 centimeter.

Vær kreativ med din familie og gør dit hjem klar med halloween pynt

De fleste mennesker elsker at pynte op til jul. Men der er rent faktisk også mange, der er vilde med at sprede uhygge hvert år til Halloween. For at pynte dit hjem op på bedste vis er det vigtigt at have den helt rigtige halloween pynt. Det er nemlig med til at gøre dit hus ekstra sjovt og uhyggeligt for både børn og voksne.

Relateret: Lav selv halloween pynt med disse DIY ideer

Sæt dig ned med din familie og planlæg, hvordan du kan gøre din have og dit hjem til det mest hårrejsende og uhyggelige sted. Ikke nok med at det er sjovt at tilbringe tid sammen på denne måde, så er det også altid spændende at pynte huset op med halloween pynt.

At dekorere hjemmet med en masse halloweenpynt er altid en sjov og underholdende familieaktivitet. På den måde kan I også alle sammen hjælpe hinanden, hvis I skal holde en halloween fest, der er for både børn og voksne.

Se også: Få styr på nytårspynten

Pynt op med halloween dekorationer både indendørs og udendørs

Uanset din alder er der få ting, der er mere skræmmende – eller sjovere – end synet af et uhyggeligt og hårrejsende halloweenhus.

I år kan du pynte dit hjem op for at sikre, at dit hus er lige så skræmmende, som det er sjovt. Vil du gøre dit hjem til det, som alle i nabolaget taler om i de kommende år? Så skal du pynte op med halloween dekorationer både indendørs og udendørs.

I dag er der heldigvis så mange forskellige halloween dekorationer at vælge mellem, så du kan vælge alle dine favoritter. Det vil i hvert fald altid være muligt at finde en masse halloweenpynt, der falder lige præcis i din smag.

Når det kommer til halloween udendørs pynt, kan du pynte med alt lige fra hjemsøgte træer til spøgelser og skilte. Indendørs kan du gå amok med både spindelvæv, afhuggede hænder, hekse, dæmoner, edderkopper og meget mere. Hvis du først er gået i gang, kan det være svært at stoppe igen.

Se også: Fastelavnskostumer til børn