Skab hyggelige stunder med venner og familie med et bordbænkesæt

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Bordbænkesæt – Vores topvalg

Bedste bordbænkesæt til børn: Nordic Play sandkasse og bord- og bænkesæt – Lærketræ

Her får du et smart og praktisk sæt til børn, så de kan hygge sig med at tegne, spise frokost eller noget helt tredje udenfor. Desuden medfølger der en lækker sandkasse med dette sæt.

Bedste bordbænkesæt med plads til hele familien: Plus bord/bænkesæt 42 mm – rund Ø238 m/ryglæn

Med dette rummelige sæt er der plads til både venner og familie, hvis I skal hygge sammen udenfor i haven eller på terrassen. Sættet er lavet af træ og har et hul i midten af bordet, så der er plads til en parasol.

Bedste klassiske bordbænkesæt: Plus bord/bænkesæt 42 mm. trykimprægneret længde 177 cm. med 1 ryglæn

Klassisk sæt, der passer til dig, som blot ønsker et helt enkelt bordbænkesæt. Denne model er lavet af trykimprægneret træ og kommer med et enkelt ryglæn, så du kan sidde mere behageligt.

Et bordbænkesæt danner rammer om mange hyggelige stunder udendørs

Med et bordbænkesæt er der rig mulighed for masser af hyggelige og afslappende stunder udenfor i haven eller på terrassen. Sådan et sæt er perfekt til en familie, der sætter pris på at hygge sig sammen samt have plads til diverse gæster.

Fordelen ved denne type af møbel er nemlig, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er plads til hele familien eller ej. Et bordbænkesæt giver dig meget plads og kan sagtens pyntes med diverse hynder, tæpper og puder, så I kan sidde udenfor til langt ud på aftenen.

I nedenstående liste finder du flere gode bud på lækre sæt, du kan placere udenfor i din have eller på terrassen.

5 flotte og smarte bordbænkesæt til haven og terrassen

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Plus Twist bord/bænkesæt sort genbrugsplast 4 ryglæn

Features:

Mål: 118 x 25 x 45 cm.

Materiale: Plastik

Farve: Sort

Skab hyggelige stunder med venner og familie med et bordbænkesæt - Plus Twist bord

Her får du et enkelt og moderne bordbænkesæt i sort genbrugsplast. Plankerne i dette sæt er både farveægte og UV-stabiliseret. Men du skal dog være opmærksom på, at de med tiden kan blive en smule matte.

Derudover er plankerne splintfrie, så du kan sidde behageligt uden at få splinter. Sættet har ydermere fire ryglæn, hvilket højner komforten markant. Du kan desuden placere lækre hynder og puder på siddepladserne, så det er blødt at sidde på bænken.

Nordic Play sandkasse og bord- og bænkesæt – Lærketræ

Features:

Mål: 115 x 50 x 91 cm.

Materiale: Lærketræ

Farve: Natur

nordic play sandkasse med bænk

Er du på udkig efter et bordbænkesæt til børn? Så bør du tage et kig nærmere på dette bordbænkesæt (børn) fra Nordic Play.

Dette sæt opfordrer dine børn til at sætte sig ned og slappe af eller være kreative alene eller med venner. Der er nemlig plads til hele fire børn på samme tid. Sættet er lavet af lærketræ og er bevaret i en naturlig farve, så det passer perfekt til haven eller terrassen.

Derudover medfølger der en sandkasse, der indbyder til mange timers sjov og leg. Sandkassen kommer med et sort sandkassenet, som kan trækkes ned over den, når den ikke er i brug. Det er ydermere muligt at omdanne sandkassen til en urtehave, når dine børn ikke længere bruger den.

Plus bord/bænkesæt 42 mm – rund Ø238 m/ryglæn

Features:

Mål: 237 x 237 x 72 cm.

Materiale: Fyr/gran

Farve: Træfarvet

Skab hyggelige stunder med venner og familie med et bordbænkesæt - Plus Bord

Hvis du leder efter et bordbænkesæt i træ, så er dette sæt en oplagt mulighed. Her er der nemlig tale om et bordbænkesæt (træ), som du kan få glæde af i mange år frem i tiden med venner og familie.

Det lækre bordbænkesæt (træ) giver plads til en del personer på samme tid og har et dejlig ryglæn ved alle siddepladser. Desuden er der et hul til en parasol i midten af bordet, der passer til en stang med en diameter på 40 mm.

Ønsker du at sidde endnu mere behageligt på denne bænk, er det desuden værd at placere en hynde eller pude på de forskellige siddepladser.

Plus bord/bænkesæt 42 mm. trykimprægneret længde 177 cm. med 1 ryglæn

Features:

Mål: 237 x 237 x 72 cm.

Materiale: Trykimprægneret træ

Farve: Træfarvet

Skab hyggelige stunder med venner og familie med et bordbænkesæt - Plus Basic 185812

Med dette enkle og moderne bordbænkesæt får du en smart model i trykimprægneret træ. Det klassiske sæt fra Plus er den mest kendte model, når det kommer til denne type af møbel.

Takket være møblets enkelhed og stilrene design passer bænken ind i stort set alle haver eller på diverse terrasser uanset stilen. Denne model kommer ydermere med et enkelt ryglæn, så det er muligt at sidde endnu mere behageligt.

Ved køb af dette bordbænkesæt skal du desuden være opmærksom på, at det leveres som et ”saml selv-sæt”.

Plus Alpha Bord/bænkesæt teak – L118 cm.

Features:

Mål: 161 x 118 x 73 cm.

Materiale: Fyr/gran og stål

Farve: Teak

Skab hyggelige stunder med venner og familie med et bordbænkesæt - Plus Alpha Bord
PRISER FRA
 

 

2.889,-

 

Her er der tale om et komfortabelt, enkelt og praktisk bordbænkesæt, som er en nyfortolkning af det helt klassiske sæt, som vi alle kender.

Den lette og simple konstruktion er lavet af et miks af stål og planker, hvilket giver bænken et stilrent og moderne look. Det er derfor en god løsning som en hygge- og siddeplads til enten terrassen eller haven.

Sættet har ikke et ryglæn, men det er muligt at tilkøbe et, hvis du ønsker en optimal siddekomfort. Desuden er det en god idé at placere puder på siddepladserne, så du sidder blødt.

Hvorfor købe et bordbænkesæt til haven eller terrassen?


Mangler du et sted i din have eller på terrassen, hvor du kan sidde og hygge med venner og familie, spise, læse en bog eller lignende? Så er det værd at tage et kig på et bordbænkesæt. Sådan et sæt er ikke kun en funktionel og praktisk løsning, det er også yderst dekorativt.

Et bordbænkesæt er et fantastisk valg til dine udendørsområder og er det perfekte alternativ til dig, der ønsker et samlet sæt. Med sådan et sæt får du nemlig både et bord og siddepladser, så du ikke skal tænke over at matche diverse møbler.

Det bedste af det hele er, at der findes mange forskellige sæt, så der er noget for enhver smag. Der findes både bordbænkesæt (børn) og bordbænkesæt (voksne) lige såvel, som de findes i et hav af materialer og stilarter.

På den måde kan du vælge det sæt, der passer bedst til dine personlige præferencer samt indretningsstil. Ydermere er et bordbænkesæt et pladsbesparende møbel, der er perfekt til store familier eller til diverse hyggeaftener med venner og familie.

Hvis pladsen er trang, eller hvis du kun har en lille have, er et bordbænkesæt en god løsning. Dette møbel fylder nemlig ikke nødvendigvis lige så meget som mange andre havemøbler, der består af både et havebord samt flere havestole.

Se også: Lækre havesæt til have eller terrassen

Sæt dit eget personlige præg på et bordbænkesæt


Med et bordbænkesæt får du en vaskeægte klassiker, når det kommer til havemøbler. Men det betyder ikke, at du ikke sagtens kan sætte dit eget personlige præg på sættet. Der findes nemlig flere måder hvorpå, du kan lave sættet på en måde, så det passer perfekt ind på din terrasse eller i din have.

Et bordbænkesæt passer godt ind i hyggekroge i haven, men det kan også placeres på din terrasse eller andre steder, hvor du har behov for det. For at sætte dit eget personlige præg på sættet skal du starte med at tænke over, hvad du har brug for. Det kan eksempelvis være rart med nogle puder og hynder, så alle sidder blødt.

Derudover er det en fordel med flere tæpper, så det er muligt at sidde og hygge med venner og familie selvom, at det er en smule køligt. Ønsker du at skabe endnu mere hygge, kan du placere nogle havelys eller havelamper omkring bordbænkesættet.

Skal jeg købe et bordbænkesæt i plast eller træ?

Der er både fordele og ulemper ved bordbænkesæt i træ og i plast. I sidste ende kommer valg af materiale an på dine personlige præferencer samt, hvad du mener passer bedst i din have eller på din terrasse.

Er et bordbænkesæt og et plankesæt det samme?

Nej – et bordbænkesæt og et plankesæt er ikke præcis det samme, men det er tæt på. Mens et bordbænkesæt er integreret i en enkelt enhed, er de enkelte dele adskilt, når det kommer til et plankesæt.

Skal jeg vedligeholde et bordbænkesæt på en bestemt måde?

Det kommer an på, hvad dit sæt er lavet af. Hvis sættet er lavet af træ, skal du overfladebehandle det med olie en enkelt gang om året. Er det derimod lavet af plast, er det nok blot at rengøre det i ny og næ.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.