Opbevar vin og andre drikkevarer i et køleskab med glaslåge

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste mini køleskab med glaslåge: Scandomestic Cool Cube

Lille køleskab i Coca Cola design. Perfekt til kollegie- eller teenageværelset. Larmer ikke meget og køler godt.

Bedste vinkøleskab med glaslåge: Smeg vinkøler SCV115A

Lækkert vinkøleskab med plads til hele 197 flasker med mulighed for fleksibel temperaturstyring. Der er desuden LED-belysning og UV-sikrede glaslåger.

Bedste barkøleskab med glaslåge: Temptech barkøleskab BB228B2S

Smart barkøleskab til dåser og flasker med låsbare skydedøre og temperaturregulering.

4 køleskabe med glaslåge til forskellige formål

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Scandomestic Cool Cube

Features:

 • Kølekapacitet: 48 liter
 • Mål: 51 x 43 x 47,5 cm
 • Vægt: 18 kg
 • Lydniveau: 39 dB(A)
Opbevar vin og andre drikkevarer i et køleskab med glaslåge - coolcube

Mini køleskab med glaslåge i Coca Cola design. Perfekt til kollegieværelset, værkstedet, foreningen eller arbejdspladsen, hvor der er behov for et lille køleskab i et sjovt og anderledes design med mulighed for at se indholdet udefra.

Køleskabet fylder ikke meget, idet det kun 51 cm højt, og det er relativt lydsvagt. Kølerummet er opdelt af en enkelt hylde, og lågen er højrevendt.

Scandomestic High Cube

Features:

 • Kølekapacitet: 115 liter
 • Mål: 84 x 54 x 56,5 cm
 • Vægt: 33 kg
 • Lydniveau: 39 dB(A)
Opbevar vin og andre drikkevarer i et køleskab med glaslåge - highcube

Storebroren til Cool Cube er High Cube, der er et tilsvarende køleskab i Coca Cola design i en større version. Køleskabet her rummer 115 liter og er 84 cm i højden. Lydniveauet er det samme med 39 dB(A), hvilket er relativt lydsvagt, så køleskabet sagtens kan stå i opholdsrum eller soveværelser.

I High Cube er der 4 hylder, der opdeler kølerummet, og lågen er højrevendt. Vær opmærksom på, at disse køleskabe kun er beregnede til rumtemperaturer på ned til 16 grader, og at køleskabet derfor kun er egnet til opvarmede rum.

Temptech barkøleskab BB228B2S

Features:

 • Kølekapacitet: 208 liter
 • Mål: 84 x 90 x 50 cm
 • Vægt: 56 kg
 • Med lås
Opbevar vin og andre drikkevarer i et køleskab med glaslåge - Temptech barkoeleskab BB228B2S

Smart barkøleskab med glaslåge, så barudvalget kan fremvises men samtidig bevare en god temperatur. De øverste hylder i køleskabet passer til 33 cl dåser, og de nederste passer til 25-50 cl flasker. Køleskabet er med smarte skydedøre, der kan aflåses.

Der er kontrolpanel og digitalt display til justering af temperatur og LED-lys i køleskabet. Temperaturen kan indstilles til mellem 2°C og 10°C.

Smeg vinkøler SCV115A

Features:

 • Kølekapacitet: 368 liter
 • Mål: 186 x 59,5 x 59,5 cm
 • Vægt: 83 kg
 • Lydniveau: 42 dB(A)
Opbevar vin og andre drikkevarer i et køleskab med glaslåge - Smeg SCV115A Rustfrit staal

Meget stort vinkøleskab med plads til hele 197 vinflasker fordelt på 6 justerbare hylder. Temperaturen i køleskabet kan indstilles til mellem 6°C og 22°C, og du kan derfor sagtens opbevare mad og andre drikkevarer i køleskabet, hvis du ønsker.

Lågen er højrevendt, og så er den UV-beskyttet, så ikke dine vinflasker tager skade af solen, der ellers kan forringe indhold og falme flasker og etiketter. Der er digital termostat og digital temperaturvisning. Køleskabet er fordelt på 2 temperaturzoner, hvilket er smart, da forskellige typer af vin kan kræve forskellige temperaturer.

En smart funktion er, at der er advarsel ved funktionsfejl, hvis køleskabet når under 2°C.

Giv din teenager et køleskab og bevar husfreden

Vil du gerne bevare den gode stemning med en teenager i huset, kan et minikøleskab på værelset være løsningen. Køleskabet giver mulighed for selvbestemmelse og sikrer, at øvrige familiemedlemmer ikke fristes af noget, der ikke er deres.

Et minikøleskab er perfekt til drikkevarer, lette måltider og snacks. Det er nemt at snuppe noget, når der games eller laves lektier – eller når der er venner eller kæreste på besøg – uden at du som forælder behøver at servicere.

Køleskabet kan også være en opfordring til selv at deltage i indkøb til eget forbrug.

Fordele ved et vinkøleskab

Det er ingen hemmelighed, at vine er en ren videnskab i sig selv. Går du i op i vin, bør du købe dig et vinkøleskab. Fordelene ved et vinkøleskab er, at du kan opbevare dine vine ved den helt rigtige temperatur. Visse vinkøleskabe er endda opdelt i zoner, så du kan opbevare forskellige typer af vin ved forskellige temperaturer i det samme køleskab.

Tidligere sagde man, at vine helst skulle opbevares mørkt, men vælger du et vinkøleskab, der er UV-beskyttet, kan du sagtens vælge et køleskab med glaslåge, så du samtidig kan fremvise dine vine eller lade dem indgå som en integreret del af indretningen.

Læs også: Induktionsplader til nem madlavning

Invester i et køleskab med glaslåge til personalestuen

Et køleskab til personalestuen er altid et hit. Der er ikke noget kedeligere end en varm leverpostejmad, der har ligget i tasken hele formiddagen – og det er heller ikke særlig hygiejnisk. Uanset, om du er arbejdsgiver, der gerne vil tilbyde dine medarbejdere gode forhold, eller du er ansat og tager sagen i egen hånd, er der fordele ved et køleskab med glaslåge.

Dels behøver medarbejderne ikke at åbne køleskabet og lukke kulde ud for at lokalisere mad eller drikke, hvis køleskabet er til madpakker. Men det er også en fordel, hvis køleskabet er til mad- og drikkevarer, der kan købes eller benyttes frit, f.eks. vand, sodavand, snacks og frugt.

Glade og tilfredse medarbejdere yder bedre. Det viser alle undersøgelser enstemmigt. Så det er en god investering at indrette personalestuen på en måde, der imødekommer medarbejdernes behov.

Køleskabet kan naturligvis også rumme kolde øl til fredagsbaren eller madretter til personalefrokosten. Sådanne arrangementer bidrager kun til en endnu bedre stemning på arbejdspladsen.

Læs også: Smarte køkkenvægte

Vælg et særskilt køleskab til drikkevarer

Der er faktisk flere gode grunde til at vælge et særskilt køleskab til drikkevarer, f.eks. et barkøleskab. Den største fordel er, at du kan opbevare dine drikkevarer ved en lavere temperatur end dine madvarer og dermed få glæde af iskold drikkelse, uanset om du mest er til vand, juice, sodavand eller øl. De fleste drikkevarer gør sig godt ved meget lave temperaturer – også lavere end vores madvarer. Især om sommeren, hvor vi har et endnu større behov for at blive kølet ned.

En anden fordel ved et særskilt køleskab til drikkevarer er, at drikkevarerne typisk fylder rigtig meget i køleskabet, og at nogle af dem bliver nødt til at blive opbevaret andetsteds – f.eks. i skuret – for så at blive fyldt op løbende. Med den løsning er der bare ret stor risiko for at glemme at fylde op, og det er ikke fedt at byde gæsterne på en håndlunken øl eller sodavand en lun sommerdag.

Se også: Køleskabe med frysebokse

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.