Fuglefoderhus

Fuglefoderhus: Inviter fuglene ind i din have

Vores topvalg af fuglefoderhuse

Bedste fuglefoderhus i træ: Gardenlife Munkebo fuglehus i egetræ med stander

Med dette smarte og flotte fuglefoderhus kan du give fuglene i haven et skønt sted at spise mad. Fuglehuset er lavet af egetræ og kommer med et dekorativt ståltag. Desuden har fuglehuset en robust stander, så du kan placere det overalt i haven eller på terrassen.

Bedste fuglefoderhus med LED-lys: Ryom fuglefoderhus på fod

Hvis du ønsker et smart og praktisk fuglefoderhus, så er denne model et rigtig godt valg. Der er nemlig tale om et fuglehus på fod med LED-lys. På den måde bliver huset lyst op, når det er mørkt udenfor. Samtidigt har modellen plastruder, så større fugle og katte ikke kan få adgang til foderet.

Bedste fuglefoderhus i bambus: foderhus i bambusfiber

Et fuglehus i bambus er altid et godt valg, hvis du er på udkig efter et naturligt valg til haven. Fuglefoderhuset er lavet i en grøn farve og kommer med en lille rund åbning på begge sider. Desuden er det nemt at hænge modellen op, da den kommer med et rebophæng og en krog i toppen.

5 praktiske fuglefoderhuse til haven

Gardenlife Munkebo fuglehus i egetræ med stander

Features:

Mål: 38 x 38 x 120 cm. (l x b x h)

Materiale: Egetræ og stål

Farve: Naturfarvet

Her får du et skønt fuglefoderhus i olieret egetræ. Du kan derfor være sikker på, at denne model vil blende godt ind i haven. Fuglefoderhuset er forsynet med en robust stander og er et helt klassisk firkantet fuglebræt.

Du kan placere fuglefoderhuset alle steder i din have eller på din terrasse alt efter ønske og behov. Derudover kommer modellen med et dekorativt ståltag, hvilket passer godt sammen med egetræet.

Gardenlife Rome fuglehus i sort træ inkl. stander

Features:

Mål: 38 x 27 x 135 cm. (l x b x h)

Materiale: Træ og galvaniseret

Farve: Sort og galvaniseret

Hvis du leder efter et smart fuglefoderhus i en sort farve, bør du tage et kig nærmere på denne model. Fuglefoderhuset er lavet i sortmalet træ med et galvaniseret tag. Udover dette kommer modellen med en indbygget galvaniseret kant, hvilket sikrer, at foderet ikke falder ud.

Ved køb af dette fuglefoderhus medfølger der et kraftigt jordspyd. Herved kan du nemt og hurtigt placere modellen i jorden alt efter, hvor du ønsker, at den skal stå i din have.

Gardenlife foderhus – Amalienborg

Features:

Mål: 27 x 38 cm. (h x ø)

Materiale: Eg og kobber

Farve: Natur og kobber

Vil du gerne pryde din have med et smukt og elegant fuglefoderhus, så kan Amalienborg-fuglehuset muligvis være det rette valg for dig. Fuglefoderhuset er fremstillet af olieret eg og har et flot kobbertag.

Derudover kommer fuglefoderhuset med en fodersilo i akryl, der sørger for en sikker og effektiv fodring af havens fugle. Det er ydermere muligt at tilkøbe en stander, hvis du har brug for det.

Ryom fuglefoderhus på fod

Features:

Mål: 50 x 35 x 135 cm. (l x b x h)

Materiale: Træ, metal og plast

Farve: Sort og sølv

Her er der tale om et praktisk og anderledes fuglefoderhus på fod. Denne model er nemlig forsynet med LED-lys, der sørger for at lyse huset op efter mørkets frembrud. Derudover kommer fuglefoderhuset med plastruder, hvilket forhindrer katte og større fugle i at få fat i foderet.

Fuglefoderhuset er ydermere udstyret med en praktisk fodersilo med vippelåg. På den måde kan du nemt og hurtigt påfylde foder efter behov. Modellen er desuden lavet af sortmalet træ med tag i sølvfarvet metal.

Foderhus i bambusfiber

Features:

Mål: 18,1 x 25 cm. (ø x h)

Materiale: Bambus

Farve: Grøn

Med dette fuglefoderhus får du en stilren model i en grøn farve, der er fremstillet af bæredygtig bambusfiber. Det vil sige, at dette fuglefoderhus er det naturlige valg, hvis du står og har brug for et fuglehus til din have.

Fuglefoderhuset er forsynet med en lille rund åbning på begge sider. Desuden har den en gennemgående pind, som fuglene kan sætte sig på. På grund af den mindre åbning kan de små fugle spise stille og roligt uden, at de bliver forstyrret af større fugle eller lignende.

Det er nemt at hænge dette fuglefoderhus op i haven i og med, at det har et rebophæng samt en krog i toppen.

Relateret: Få sommerfugle i haven med en sommerfuglebusk

FAQ om fuglefoderhuse

Hvor stort skal et fuglehus være?

Det kommer helt an på, hvilken fugleart der skal bruge dit fuglefoderhus. Der er en stor forskel på, om fuglehuset skal bruges af en lille fugl såsom en gråspurv, eller om der er tale om en større fugl som for eksempel en skade. Der er ikke noget krav i forhold til, hvor stort eller lille dit fuglehus skal være. Det er i sidste ende op til dig at beslutte dette.

Hvordan holder man skader væk fra fuglefoderhus?

Du kan holde skader væk fra dit fuglefoderhus på flere måder. Hvis du ikke har et jagttegn, eller hvis der ikke er mange skader i haven, kan du eventuelt prøve at placere en fugleskræmmer i din have.

Hvor skal man placere et fuglefoderhus?

Det kan være en god idé at placere dit fuglefoderhus et stykke væk fra træer og buske, så fuglene kan sidde i ro og mag og spise. På den måde er det nemlig sværere for diverse rovdyr at komme forbi fuglehuset. Derudover bør fuglefoderhuset placeres en del over jorden, da det ligeledes gør det mere sikkert for fuglene.

Relateret: Sådan får du en god biodiversitet i haven