indendørs vandkande

Indendørs vandkande: Vand dine blomster og planter med stil

Vores topvalg af indendørs vandkander

Bedste indendørs vandkande i metal: Indendørs vandkande 1,5 L

Med denne indendørs vandkande i metal får du en elegant og flot model i en fin kobberfarve. Vandkanden er lavet i et skønt design, så den vil uden tvivl kunne stå fremme og pynte i dit hjem.

Bedste indendørs vandkande i messing: Nordal Water Pitcher 1,7L 2124

Denne smukke indendørs vandkande i messing er perfekt for dig, som ønsker en vandkande, der både er praktisk og dekorativ på samme tid. For det er netop, hvad du får med denne model.

Bedste indendørs vandkande i plast: Oase Vandkande

Hvis du er på jagt efter en praktisk og rummelig indendørs vandkande i plast, er denne model det rette valg for dig. Denne vandkande kan rumme helt op til 5 liter, og så er den lavet af 100% genbrugsmaterialer.

6 smarte og praktiske indendørs vandkander

Burgon & Ball indendørs vandkande, 0,7 L, creme

Features:

Kapacitet: 0,7 l.

Materiale: Stål

Farve: Creme

PRISER FRA
 

 

246,-

 

Hvis du er på udkig efter en elegant og smuk indendørs vandkande til vanding af blomster og planter, så er denne model et godt valg. Her får du nemlig en holdbar og flot indendørs vandkande i galvaniseret stål med en kapacitet på 0,7 liter.

Vandkanden er fremstillet i et enkelt design i en skøn cremefarve, så du kan sagtens lade den stå fremme efter brug. Derudover kommer vandkanden med en smart slank tud, der sørger for en målrettet vanding.

Sophie Conran indendørs vandkande, lys blå.

Features:

Kapacitet: 1,7 l.

Materiale: Stål

Farve: Lyseblå

PRISER FRA
 

 

419,-

 

Med denne skønne vandkande kan du nemt få vandet dine blomster og planter indenfor. Den smukke indendørs vandkande har en kapacitet på hele 1,7 liter, så der kan være en del vand i den, hvilket er et plus.

Vandkanden er lavet af pulverlakeret galvaniseret stål og har den fineste lyseblå farve. På grund af det flotte design kan du ydermere bruge vandkanden som et dekorativt element i din boligindretning.

Se også: Minidrivhuse til altanen

Smuk indendørs vandkande. 1 liter. British Bloom

Features:

Kapacitet: 1 l.

Materiale: Stål

Farve: Sort med blomstermotiv

PRISER FRA
 

 

289,-

 

En vandkande kan se ud på mange forskellige måder. Er du på jagt efter en indendørs vandkande med et sødt motiv, så er denne model det helt rigtige valg for dig. Vandkanden er nemlig forsynet med et skønt blomstermotiv.

Den sorte vandkande er lavet af holdbart galvaniseret stål og er forsynet med en slank tud, der sikrer en mere målrettet vanding. Selve kapaciteten er på 1 liter.

Indendørs vandkande 1,5 L

Features:

Kapacitet: 1,5 l.

Materiale: Metal

Farve: Kobberfarvet

PRISER FRA
 

 

299,-

 

En indendørs vandkande i metal er altid et godt valg. Her er der tale om en elegant vandkande i metal med en kapacitet på 1,5 liter. Det er en god kapacitet, hvis du skal vande flere blomster og planter i din bolig.

Vandkanden er lavet i en flot kobberfarve med en spændende form. Den har et skønt design, så du kan blot lade den stå på et bord eller lignende, når den ikke er i brug.

Nordal Water Pitcher 1.7L 2124

Features:

Kapacitet: 1,5 l.

Materiale: Messingforgyldt jern

Farve: Messingfarvet – ikke nævnt dette??

PRISER FRA
 

 

339,-

 

Søger du efter en indendørs vandkande i messing, så bør du tage et kig nærmere på denne model. Denne smukke vandkande fra Nordal er lavet i et simpelt og stilrent design og har en kapacitet på hele 1,7 liter.

Vandkanden er yderst praktisk og på samme tid dekorativ, så du kan lade den stå fremme efter brug. Den er fremstillet af messingforgyldt jern og vil pynte i stort set ethvert hjem.

Oase Vandkande

Features:

Kapacitet: 5 l.

Materiale: Genbrugsplast

Farve: Sort

PRISER FRA
 

 

69,-

 

Med en indendørs vandkande i plast får du en smart og praktisk model, så du kan vande alle blomster og planter på ingen tid. Denne vandkande er sort samt dejlig stor og rummelig, da den kan indeholde helt op til 5 liter vand.

Vandkanden er produceret i 100 % genbrugsmaterialer. Sidst men ikke mindst får du en indendørs vandkande med lang tud, hvilket gør vandingen nemmere. Du kan desuden også gøre brug af denne vandkande udenfor, hvis du har brug for det.

Relateret: Siveslanger for effektiv vanding i haven

Hvorfor købe en indendørs vandkande?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør investere i en indendørs vandkande. Først og fremmest er det ikke altid praktisk at bære en udendørs vandkande indenfor, når du skal vande alle dine planter og blomster.

Derudover er en indendørs vandkande meget mere end blot et praktisk element. Ofte er sådan en vandkande også yderst dekorativ, så den kan være med til at pifte din boligindretning op.

Relateret: Flotte sekskantede drivehuse

Ofte stillede spørgsmål

Er vandkander godt for planter?

Ja, vandkander er godt for planter, da de giver en nem og præcis måde at give planterne den rigtige mængde vand.

Skal man vaske en vandkande?

Ja, det er en god idé at vaske en vandkande regelmæssigt for at fjerne eventuelle bakterier eller skidt, der kan samle sig i kanden.