siveslange

Siveslange: 3 smarte siveslanger til nem og effektiv vanding

Vores topvalg af siveslanger

Bedste siveslange med en valgfri længde: Siveslange pr. m.

Hvis du ønsker en siveslange i en meget høj kvalitet, så er denne variant et godt bud. Du kan selv vælge, hvor lang siveslangen skal være, hvilket er et plus. På denne måde kan du købe slangen i netop den længde, som du skal bruge til din have.

Bedste siveslange på 30 meter: Siveslange komplet pakke

Med dette sæt får du en komplet pakke, der består af en siveslange på 30 meter og diverse tilbehør. Herved skal du ikke investere i noget andet, da dette sæt sikrer, at du kan komme i gang med at bruge din slange med det samme.

Bedste siveslange på 15 meter: Gardena siveslange 15 meter

Har du brug for en siveslange på 15 meter, kan du tage et kig nærmere på denne variant fra Gardena. Denne siveslange er god selv ved et lavt vandtryk, og du kan sagtens forkorte eller forlænge den til maksimum 30 meter, hvis du har brug for det.

3 gode siveslanger til din have

Siveslange pr. m.

Features:

  • Længde: Valgfri
PRISER FRA
 

 

11,-

 

Her får du en siveslange i en yderst høj kvalitet, der især er velegnet til vanding af dine hække eller bede. Har du lige plantet en hæk, eller vil du bare gerne have en vandbesparende løsning til haven, er denne siveslange et godt valg.

Det er muligt at købe siveslangen i netop det antal meter, du har brug for. Så lige meget om du skal bruge 5 meter eller 60 meter, er dette muligt. Dog skal du være opmærksom på, at du maksimum må have op til 60 meter i et system af hensyn til trykket.

Derudover kommer siveslangen med indvendige membraner bagved hvert dryphul. Det sørger for et ensartet og jævnt vandtryk langs hele slangens længde. Ydermere er siveslangen forholdsvis stiv, så den er yderst holdbar. Samtidigt mindsker det risikoen for, at slangen laver et knæk eller bliver trykket flad.

Siveslangen giver 1,6 liter/time/hul og er fuldt vinterhårdfør. Derfor kan den forblive monteret hele året rundt.

Siveslange komplet pakke

Features:

  • Længde: 30 m.
PRISER FRA
 

 

499,-

 

Vil du gerne have et sæt med alt, hvad du har brug for, så får du her en komplet pakke, der består af en siveslange på 30 meter, et endestykke, en hankobling, et samlestykke samt 10 spyd til fiksering af slangen.

Denne slange er af yderst høj kvalitet og anbefales til brug ved beplantning af hække eller bede. Siveslangen er lavet med indvendige membraner, der er bagved hvert dryphul. På den måde er du sikret et jævnt og ensartet vandtryk langs hele slangens længde.

Endvidere får du en relativ stiv siveslange, så den er meget holdbar. Ydermere sørger det for at reducere risikoen for, at slangen laver knæk eller bliver trykket helt flad. Siveslangen giver 1,6 liter/time/hul og kan forblive monteret året rundt, da den er vinterhårdfør.

Gardena siveslange 15 meter 1969

Features:

  • Længde: 15 m.
PRISER FRA
 

 

189,-

 

Ønsker du en målrettet og vandbesparende løsning til vanding af dine planterækker, så kan det være, at denne siveslange fra Gardena er noget for dig. Denne siveslange kan uden problemer klare opgaven også selvom, at der er et lavt vandtryk.

Siveslangen har en længde på 15 meter og kan sagtens forkortes eller forlænges op til maksimum 30 meter. Vælger du denne siveslange, er den klar til brug med alle nødvendige Original Gardena System-fittings samt en ventil, der skal anvendes til justering af trykket og vandgennemstrømningen.

Relateret: 7 praktiske havevandere til haven

FAQ om siveslanger

Hvordan fungerer en siveslange?

En siveslange er en form for vandslange, som du kan bruge til at opnå en vandbesparende og effektiv vandingsløsning. Siveslanger er forsynet med en masse små huller, hvor vandet langsomt trænger ud igennem disse huller. Når du har placeret siveslangen det rette sted, vil vandet sive stille og roligt ud i små mængder til de omkringliggende planter.
Siveslangen lægges ud i bedet, og vandet siver ud i små mængder der, hvor vandet skal bruges.

Hvordan lægges siveslanger?

Du kan lægge din siveslange på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis placere siveslangen på jorden i dit havebed eller langs dine hække. Derudover kan du vælge at grave din siveslange nogle centimeter ned i jorden.

Hvor længe skal en siveslange være tændt?

Det kommer an på det specifikke område, der skal vandes. Men som regel skal en siveslange være tændt i omkring 2 til 3 timer, når du skal vande de omkringliggende planter. Det sikrer, at vandet har tid til at trænge ned i jorden uden, at det ender med at fordampe fra jordens overflade. Ønsker du blot at fugte de forskellige planter, kan du nøjes med intervaller, der er kortere end de 2 til 3 timer.

Kan man grave en siveslange ned?

Du kan sagtens grave en siveslange ned i jorden. Dog skal du sørge for, at der ikke bliver lavet knæk på slangen, eller at den bliver sammenpresset. Sker dette, vil vandet ikke blive fordelt jævnt og ensartet.

Hvor meget vand bruger en siveslange?

Det kan variere, hvor meget vand en siveslange bruger, da det afhænger af flere faktorer såsom trykket og længden. Som udgangspunkt giver en siveslange cirka 1,6 liter vand pr. time pr. hul.

Kan en siveslange tåle frost?

De fleste siveslanger kan sagtens tåle frost, så du kan godt lade din slange forblive monteret om vinteren og i perioder med frost.

Se også: 6 søde indendørs vandkander