Pryd din have med masser af skønne havedekorationer

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Det er altid en dejlig tid, når du kan være udenfor i din have. Du kan gå rundt og sætte pris på hver en blomst, hver en busk og hvert et træ, der pryder din have. Men med en have fyldt med diverse havedekorationer får du den op på et højere niveau. Det bliver nemlig meget mere spændende at nyde den i fulde drag, når der gemmer sig en overraskelse hist og pist. 

5 dekorative havedekorationer til din have

Gåsehals. 36 cm.

Pryd din have med masser af skønne havedekorationer - gasehals 36 cm
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Ved hjælp af en smuk og naturtro gåsehals i porcelæn kan du snyde dig selv, dine gæster eller forbipasserende til at tro, at du har fint fuglebesøg i haven.

Den 36 centimeter lange gåsehals kan placeres mange steder. Den kan spejde stolt ud over din forhave i en krukke, sidde i en busk eller i et bed for at overraske samt kigge nysgerrigt op fra hækken og ud på de forbipasserende.

Trænger gåsehalsen til lidt støtte, hvor du sætter den, kan du finde en pind, som kan sættes op i figuren og ned i jorden.

Ampel med kokosfilt. Ø 40 cm.

Pryd din have med masser af skønne havedekorationer - ampel med kokosfilt o 40 cm
PRISER FRA
 

 

279,-

 

Med denne flotte ampel med en indsats af kokosfilt kan du få enten blomster eller krydderurter til at hænge og dufte på eksempelvis din terrasse.

Vælger du at have krydderurter i amplen, er det nemt at krydre grillmaden eller pifte salaten op med lidt ekstra krydderi. Planter du smukke og velduftende blomster, har du noget lækkert at kigge på samt dufte til, når du opholder dig på din terrasse.

Den måler 40 centimeter i diameteren og 21 centimeter i højden. Derudover er den fremstillet i støbejern.

Relateret: Fuglefoderhuse til haven

Isbjørn

Pryd din have med masser af skønne havedekorationer - Isbjoern
PRISER FRA
 

 

29,-

 

Har du nogensinde mødt en isbjørn i din have? Det kan du komme til nu med denne søde og fine havedekoration. Stil den på trappen, terrassen eller placér den et sted i haven, hvor den kommer til sin ret, når det bliver vinter, og isbjørnen kan stå i sit rette element.

Figuren er stærk men vejer ikke meget, da den er fremstillet af magnesiumoxid og gips. Den er dermed klar til at modstå al slags vind og vejr uanset, hvor du vælger at placere den.

I det virkelige liv lever isbjørnen for det meste alene. Men du kan sagtens sætte denne dekoration et sted sammen med en anden havedekoration, som du gerne vil have i din have.

Jomfrutraner sæt med 2 stk. (brugskunst, til inde og ude)

Pryd din have med masser af skønne havedekorationer - jomfrutraner saet med 2 stk brugskunst til inde og ude
PRISER FRA
 

 

2.299,-

 

Hvis du elsker fugle, så er disse jomfrutraner sikkert noget for dig. De er smukke og majestætiske og vil til hver en tid pynte gevaldigt i enhver have. Der er med garanti mange, som vil kigge en ekstra gang, når de ser det smukke par stå stolte i din have.

De to jomfrutraner fremstår i en farve, der nemt falder ind i naturen. Derfor vil de blende godt ind i din have, så du kan være sikker på, at mange vil spærre øjnene op, når de ser parret for første gang. For er det rigtige fugle?

Den ene jomfrutrane måler 86,5 centimeter i højden, mens den anden har en højde på 92 centimeter.

Regnvandsmåler med sjov fugl

Pryd din have med masser af skønne havedekorationer - regnvandsmaler med sjov fugl
PRISER FRA
 

 

339,-

 

Denne regnvandsmåler er en havedekoration, der på samme tid er funktionel. Du behøver altså ikke at have en regnvandsmåler, som ikke gør noget godt for din have, hvis du gerne vil vide, hvor meget det har regnet.

Regnvandsmåleren med den sjove fugl er fremstillet af metal og glas. Det glade udtryk vil være et flot indslag i din have, så det er værd at overveje denne måler. Der er med stor sikkerhed mange, som vil misunde dig denne anderledes regnvandsmåler.

Målene på regnvandsmåleren er cirka 17,7 x 14 x 131 centimeter, hvor spyddet, der skal stikkes i jorden, er 25 centimeter. Du skal være opmærksom på, at måleren kommer i tre dele, men det er nemt at samle den.

Se også: Sådan undgår du ukrudt med flis

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.