Nyd sommeren i din have med en smart og komfortabel liggestol

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Liggestol – Vores topvalg

Bedste liggestol med vippefunktion: Cane-line Amaze solseng

Her får du en skøn solvogn med vippefunktion, der kan justeres alt efter dine behov. Derudover kommer solsengen med to hjul, så du hurtigt kan rykke rundt på den i haven eller på terrassen.

Bedste gammeldags liggestol: Hillerstorp solstol med nakkepude – Baden Baden

Med denne retro liggestol får du en praktisk model, hvor du både kan sidde op eller ligge ned. Solvognen er sammenklappelig, så den er nem at flytte fra sted til sted samt opbevare, når den ikke er i brug.

Bedste liggestol til to personer: Coop Frederik dobbelt-solseng inkl. hynde – Natur

Rummelig og smart solvogn til to personer med fire forskellige positioner, så I kan sidde eller ligge på bedste vis. Solvognen er yderst behagelig og flot, da den er lavet af akacietræ.

5 flotte og behagelige liggestole til haven eller terrassen

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Cane-line Amaze solseng – teak

Features:

Mål: 110 x 215 x 77 cm.

Farve: Ubehandlet teak

Materialer: Teaktræ

Nyd sommeren i din have med en smart og komfortabel liggestol - cane line amaze solvogn

Amaze er en stilren og moderne liggestol fra Cane-line, som er udført i massivt ubehandlet teaktræ. Det giver modellen en ekstra nordisk varme, så den vil passe godt ind i de fleste haver eller på en terrasse.

Selvom solvognen allerede er behagelig at ligge på takket være de vandrette lameller, kan den stadig bruges med en hynde. Tilkøber du en hynde til liggestolen, er den blot endnu dejligere at slappe af på i det gode vejr.

Yderligere kommer solsengen med to hjul, så den er nem at flytte rundt på. Derudover har den en justerbar ryg, så du kan indstille ryglænet alt efter, hvordan du ønsker at sidde eller ligge.

Hillerstorp solstol med nakkepude – Baden Baden – Sort

Features:

Mål: 113 x 178 x 64 cm.

Farve: Sort

Materialer: Pulverlakeret stol og polyester

Nyd sommeren i din have med en smart og komfortabel liggestol - hillerstorp solstol med nakkepude baden baden sort

Når det er godt vejr, findes der intet bedre end en solvogn. Med denne retro liggestol fra Hillerstorp får du en lækker og smart variant, hvor du helt selv kan bestemme, om du skal slappe af i siddende eller liggende position.

Den gammeldags liggestol er lavet i farven sort og består af pulverlakeret stål samt polyester. Denne retro liggestol er ydermere sammenklappelig, så den er nem at rykke rundt på eller opbevare, når du ikke længere har brug for at have den stående fremme.

Living&more solseng i bambus – Danang

Features:

Mål: 30 x 200 x 70 cm.

Farve: Natur

Materialer: Bambus

Nyd sommeren i din have med en smart og komfortabel liggestol - livingogmore solseng i bambus danang

Hvis du er vild med det naturlige, vil du elske denne bambus liggestol med vippefunktion. Denne bambus liggestol vil hurtigt skabe en lækker og ferieagtig stemning på grund af det flotte design.

Med denne liggestol med vippefunktion er det muligt at justere den i hele tre trin. Fordelen ved dette er, at du helt selv kan bestemme, hvordan du sidder eller ligger bedst, når du skal slappe af. Desuden medfølger der hynder ved køb.

Inden du køber denne solvogn, er det værd at bemærke, at den egner sig primært til indendørs brug. Dog kan du sagtens tage den med udenfor på terrassen eller i haven og tage den med ind igen efterfølgende.

Coop Frederik dobbelt-solseng inkl. hynde – Natur

Features:

Mål: 24 x 130 x 195 cm.

Farve: Natur

Materialer: Akacietræ

Nyd sommeren i din have med en smart og komfortabel liggestol - coop frederik dobbelt solseng inkl hynde natur
PRISER FRA
 

 

2.999,-

 

Her er der tale om en herlig solseng til to personer. Vil du gerne ligge og slappe af i solen med en partner, en ven eller et familiemedlem, er denne liggestol med vippefunktion perfekt til dette formål.

Liggestolen har to ryglæn, der hver har fire forskellige positioner. Begge personer har derfor mulighed for at sidde op eller ligge ned alt efter ønske og behov. Desuden er liggestolen lavet af FSC-certificeret akacietræ, hvilket betyder, at træet kommer fra ansvarligt drevne skove.

Ydermere medfølger der en lækker og blød hynde på hele 7 centimeter, så I begge kan sidde og ligge ekstra behageligt.

Olano Solseng

Features:

Mål: 55 x 185 x 79 cm.

Farve: Lys naturrattan

Materialer: Naturrattan

Nyd sommeren i din have med en smart og komfortabel liggestol - Olano Solseng
PRISER FRA
 

 

Her får du en helt særlig solseng, der er lavet i et romantisk og skønt design. Takket være liggestolens mange små detaljer og unikke udtryk gør den sig godt i en have eller på en terrasse, hvor der er fokus på det smukke og minimalistiske.

Solsengen er lavet af ubehandlet naturrattan og kommer med en hynde i offwhite polyester. Herved er det behageligt både at sidde eller ligge på solsengen alt efter, hvad du har brug for.

Derfor bør du købe en liggestol


Der findes mange forskellige muligheder, hvis du ønsker en afslappende siddeplads i haven eller på terrassen. Men for at opnå en uovertruffen komfort og afslapning udendørs er der få møbler, der kan opfylde dette behov lige så godt som en liggestol.


Ønsker du at slappe af med stil i din have eller på din terrasse, er en solvogn det oplagte valg. En liggestol med vippefunktion er det perfekte udendørsmøbel, da hele din krop får støtte alt efter, hvordan du sidder eller ligger bedst.

Kommer din nyindkøbte solseng ikke med en hynde, anbefales det, at du tilkøber sådan en. En hynde kan nemlig gøre en verdens til forskel, da du på denne måde vil ligge eller sidde endnu mere behageligt.

Se også: Lækre havesæt til haven eller terrassen

En anden fordel ved en solvogn er, at den kan arrangeres på forskellige måder og matches med andre udendørsmøbler for at opfylde dine personlige behov. Det er et fleksibelt og lækkert møbel, der både kan bruges til solbadning, afslapning eller til at sidde og læse en bog eller arbejde på en behagelig måde.


Par dine liggestole med andre møbler og tilbehør

En liggestol kan nemt sættes sammen med andre møbler og diverse tilbehør for at opnå det perfekte udendørsareal. Du kan blandt andet placere et lille bord imellem to liggestole. Her kan du have noget at drikke, mad, en bog, din mobiltelefon eller, hvad du ellers vil have lige ved hånden, mens du slapper af.

Derudover kan du placere en solvogn ved siden af et haveloungemøbelsæt for at få flere siddepladser, hvis du elsker at underholde mange mennesker på en gang. At placere flere liggestole ved siden af hinanden giver desuden et lækkert sted, hvor du kan hygge med venner og familie.

En anden mulighed er at sætte en parasol ved siden af din solvogn. Selvom det er rart at ligge i solen, har du sandsynligvis brug for en pause fra strålerne på et tidspunkt i løbet af dagen. Placering af en parasol i nærheden vil give tiltrængt skygge og også tilføje et andet element af stil til haven eller terrassen.

Relateret: Tjek disse lækre amerikanske havestole ud

Sådan bør du opbevare dine liggestole

Ikke alle af os er heldige nok til at bo et sted, hvor vejret altid er varmt. Det betyder, at mange af os er nødt til at overveje, hvad vi vil gøre med vores havemøbler om efteråret samt om vinteren.

Det er nemlig vigtigt, at du opbevarer dine havemøbler korrekt for at sikre, at de holder i så lang tid som muligt. Og det gælder selvfølgelig også, når der er tale om liggestole. I og med at liggestole ikke ligefrem er små møbler, kan det være pladskrævende at opbevare dem.

Men det er altså bedst, hvis du kan placere dem i et skur eller i en garage med et cover over. Der findes desuden sammenklappelige og stabelbare modeller, der ikke fylder lige så meget som de andre. Det er en god mulighed for dig, der ikke har plads nok til at opbevare de andre varianter.

Hvis du stadig ikke kan få plads til dine solvogne i et skur eller i en garage, kan du vælge at dække med et cover eller overtræk. Det er ikke den mest optimale løsning, men det er bedre end blot at lade dem stå udenfor hele året rundt uden noget over sig.

Sørg for at måle din solvogn inden du køber et cover eller overtræk. På den måde er du sikret, at du ender med et cover, der passer til den pågældende model.

Læs også: Flotte daybeds

Hvad er en liggestol?

En liggestol er et møbel, der er en sammensmeltning af en lang stol og en skammel. Det giver dig mulighed for både at sidde op og ligge ned. Desuden er ryglænet ofte justerbart.

Er en liggestol og en solseng det samme?

Ja – en solseng og en liggestol er to forskellige navne for præcis det samme møbel. Både en solseng og en liggestol giver dig mulighed for at slappe af udenfor i solen eller i skyggen.

Hvad er fordelene ved en solvogn?

Der er et utal af fordele ved en solvogn. De er yderst komfortable og kan bruges til mange ting. Desuden er de perfekte til afslapning på terrassen, i haven eller i nærheden af en pool.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.