Avisholder: Hold orden i dine aviser og magasiner

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af avisholdere

Bedste avisholder i metal: Laforma Graph magasinholder – sort metal, m. håndtag

Hvis du ønsker en praktisk og enkel avisholder, er denne model i metal det oplagte valg for dig.

Bedste avisholder i ruskind: Muubs | Magasinholder Bronx m. ruskind

Her er der tale om en stilren og elegant avisholder i ruskind, som vil være et utrolig lækkert element i dit hjem. 

Bedste avisholder i læder: Fuhrhome – Magasin holder – Patina Brun

Med denne skønne avisholder i læder kan du få styr på dine aviser og blade i stuen eller på hjemmekontoret.

5 praktiske og flotte avisholdere

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Laforma Graph magasinholder – sort metal, m. håndtag

Features:

Mål: 48 x 45 x 21,5 cm. (h x b x d)

Farve: Sort

Materiale: Metal

Avisholder: Hold orden i dine aviser og magasiner - LAFORMA Graph magasinholder
PRISER FRA
 

 

659,-

 

Er du på udkig efter en smart opbevaringsløsning til dine aviser og magasiner? Så er Graph fra Laforma et oplagt valg. Her får du en magasinholder i sort støbt metal med et stilrent hulmønster.

Den stilfulde avisholder sørger for, at du kan opbevare dine magasiner og aviser på den bedst mulige måde. Derudover kommer avisholderen med et praktisk håndtag, så du nemt kan flytte rundt på den. Håndtaget kommer dig eksempelvis til gode, når holderen på et tidspunkt skal tømmes.

Avisholderen kan benyttes de fleste steder i hjemmet, så du skal blot finde ud af, hvor du har mest brug for den.

Muubs | Magasinholder Bronx m. ruskind

Features:

Mål: 40 x 40 x 25 cm. (h x b x l)

Farve: Grå og sort

Materiale: Ruskind og jern

Avisholder: Hold orden i dine aviser og magasiner - MUUBS Magasinholder Bronx m ruskind

En avisholder i ruskind er et utroligt elegant og stilrent element i din bolig. Derfor kan du også være sikker på, at denne lækre bladholder i et stilet design er perfekt til dit hjem. Holderen er forsynet med to opdelinger til aviser, blade, magasiner og så videre.

Den er fremstillet i gråligt ruskind med synlige syninger, hvilket sætter prikken over i’et. Selve stellet er lavet i sort jern. Desuden kommer avisholderen med små gummidutter under fødder. På den måde er du sikret, at holderen ikke ridser dit gulv.

Fuhrhome – Magasin holder – Patina Brun

Features:

Mål: 21 x 16 x 36 cm. (h x b x l)

Farve: Brun og sort

Materiale: Læder og jern

Avisholder: Hold orden i dine aviser og magasiner - Fuhrhome Magasin holder Patina Brun
PRISER FRA
 

 

524,-

 

Med denne smarte og elegante avisholder fra Fuhrhome får du den perfekte løsning til opbevaring af aviser og blade. Denne avisholder er lavet i lækkert læder med et stel i jern.

Mens læderet er udført i en skøn brun farve, er stellet sort. Det giver en fin kontrast, da det fuldfører det enkle og stilrene design. Avisholderen vil være oplagt at have i stuen eller på et hjemmekontor.

Se også: Smukke hvide vintrineskabe

Ferm Living | Herman Magazine Stand

Features:

Mål: 51 x 33 x 31 cm. (h x b x d)

Farve: Cremefarvet og sort

Materiale: Bomuldslærred og metal

Avisholder: Hold orden i dine aviser og magasiner - ferm living herman magazine stand

Hvis du leder efter en smart og enkel avisholder, bør du tage et kig nærmere på denne model fra Ferm Living.

Avisholderen er lavet i den skønneste kombination af moderne og slidstærke materiale samt vintageæstetik. Eksempelvis er selve holderen fremstillet af 100 % bomuldslærred i en cremefarve, hvorimod stellet er udført i sort pulverlakeret metal. Ydermere kommer denne bladholder med messingdetaljer og læderstropper.

Kristina Dam Studio Matter magasinholder – sand sandsten

Features:

Mål: 20 x 24 cm. (h x b)

Farve: Sandfarvet

Materiale: Sandsten

Avisholder: Hold orden i dine aviser og magasiner - Kristina Dam Studio Matter magasinholder sand sandsten
PRISER FRA
 

 

1.049,-

 

Denne flotte avis- og magasinholder fra Kristina Dam Studio er skåret i hånden i sandfarvet sandsten. Den er forsynet med en ujævn silhuet, hvor ikke engang to stykker er ens.

Hvor den ene side er ru med æstetik af sten, er det åbne område samt den modsatte side blevet glattet. Det giver en rigtig spændende kontrast. Ønsker du en anderledes og unik avisholder, er denne et rigtig godt bud.

Derfor bør du købe en avisholder

Selvfølgelig er det ikke nødvendigt for alle at have en avisholder. Men for de fleste er det et yderst praktisk redskab, der samtidigt kan ende med at blive et skønt designelement i boligen. Du finder nemlig et hav af forskellige avisholdere, så du kan finde en variant, der vil passe perfekt ind i dit hjem.

Hvis du har mange aviser eller blade, er det klart en fordel med en bladholder. På den måde kan du altid finde dine aviser ligesom, at de ikke ender med at ligge og rode alle steder. I stedet ved du altid, hvor du skal gå hen, når du skal bruge, eller når du er færdig med at læse din avis.

Relateret artikel: Fede små reoler til nem opbevaring

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.