3 Sekskantede Drivhuse: Dyrk frugt og grønt året rundt

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af sekskantede drivhuse

Bedste sekskantede drivhus i klart glas: Hera sekskantet drivhus

Med dette skønne sekskantede drivhus får du en flot model i klart glas. Drivhuset kommer med en letløbende skydedør og to jalousivinduer. Det har ydermere en yderst god gro- og ståhøjde.

Bedste sekskantede drivhus i polycarbonat glas: Palram – Canopia Oasis sekskantet drivhus

Dette runde drivhus er perfekt for dig, der ønsker at skabe din egen lille oase i haven. Drivhuset har en størrelse på 4 m2 og kommer med flere smarte funktioner såsom indbygget rensesystem, en bred indgangsdør og så videre.

Bedste sekskantede drivhus i hærdet glas: Halls Atrium drivhus sort med hærdet glas og polycarbonat, 9 m²

Hvis du ønsker et stort og rummeligt rundt drivhus, er denne model en sikker vinder. Drivhuset har en størrelse på hele 9 m2. Der er altså rig mulighed for at gro diverse planter, mens du på samme tid kan gå ubesværet rundt i drivhuset.

3 sekskantede drivhuse til haven

Hera sekskantet drivhus

Features:

Højde: 2,57 m.

Bredde: Ukendt

Areal: 4,5 m2

Farve: Aluminium eller grøntlakeret

3 Sekskantede Drivhuse: Dyrk frugt og grønt året rundt - Hera sekskantet drivhus
PRISER FRA
 

 

8.499,-

 

Her får du et skønt sekskantet drivhus med et flot og spændende design. Det runde drivhus har en størrelse på 4,5 m2 og kommer med en letløbende skydedør samt to jalousivinduer.

Derudover er dette drivhus forsynet med klart glas. Det har nemlig delte og overlappende 3 mm. drivhusglas, så du nemt kan kigge ud, når du er i drivhuset. Desuden har drivhuset en rigtig god stå- og grohøjde.

Ikke nok med at du kan bruge denne model som drivhus, så kan den også sagtens anvendes som en pavillon, en voliere eller et lysthus. Det er helt op til dig og dine ønsker samt behov. Ydermere er det muligt at købe drivhuset i to farver. Du kan vælge mellem aluminium samt grønlakeret.

Palram – Canopia Oasis sekskantet drivhus

Features:

Højde: 2,67 m.

Bredde: 2,47 m.

Areal: 4 m2

Farve: Grå

3 Sekskantede Drivhuse: Dyrk frugt og grønt året rundt - Palram Canopia Oasis sekskantet drivhus
PRISER FRA
 

 

8.368,-

 

Med dette elegante og enkle sekskantede drivhus på 4 m2 kan du skabe dit eget lækre sted i haven. Drivhuset er gråt og har et vedligeholdelsesfrit design med holdbare antracitgrå rammer i pulverlakeret rustbeskyttet aluminium.

Taget er lavet af dobbeltlags polycarbonatplader, hvilket beskytter dine planter mod soleksponering, hvorfor der er de mest optimale vækstbetingelser. Drivhusets vægpaneler er ydermere fremstillet af klart polycarbonat glas med en lysoverførsel på 90 %. Vægpanelerne er brudsikre og sørger for at blokere UV-stråler.

Ydermere kommer drivhuset med en god indvendig loftshøjde samt et indbygget rensesystem, der giver god mulighed for dræning af vand. Takket være lamelvinduet kan du også nemt regulere både varme og fugtighedsniveau.

På grund af den brede indgangsdør med et låsbart dørhåndtag er du sikret en god indgang til drivhuset. Sidst men ikke mindst medfølger der en galvaniseret stålsokkel ved køb af drivhuset.

Relateret: Den bedste muldjord til drivhus

Halls Atrium drivhus sort med hærdet glas og polycarbonat, 9 m²

Features:

Højde: 2,87 m.

Bredde: 3,75 m.

Areal: 9 m2

Farve: Sort

3 Sekskantede Drivhuse: Dyrk frugt og grønt året rundt - Halls Atrium drivhus
PRISER FRA
 

 

10.999,-

 

Er du på udkig efter et rundt drivhus med hærdet glas i en sort farve, så kan det være, at denne model er lige noget for dig. Dette drivhus er uden tvivl et godt valg for dig, der ønsker en model, som ligner en pavillon, hvor der er god plads til diverse frugt og grønt.

Du får masser af plads, da drivhuset har en størrelse på hele 9 m2. Ikke nok med at der er plads til at gro en del frugt og grønt, så er der ligeledes mulighed for, at du kan gå ubesværet rundt i drivhuset.

Derudover er drivhuset forsynet med dobbelte skydedøre, så du nemt kan komme ind og ud. Drivhuset har i alt tre vinduer, der sørger for, at planterne får den mest optimale ventilation. Desuden kommer modellen med sorte profiler og 3 mm. hærdet glas i siderne. Der er ydermere 6 mm. polycarbonat i taget.

Hvis du ønsker det, er der mulighed for at tilkøbe fundament. Dette vil gøre drivhuset 12 cm. højere.

Relateret artikel: Rengør af drivhus – 7 nemme trin

Hvilket sekskantet drivhus skal jeg vælge?

Er du på jagt efter et sekskantet drivhus? Det kan vi godt forstå. Disse drivhuse er nemlig utroligt smukke og kan virkelig pynte i enhver have. Men et sekskantet drivhus er ikke bare et sekskantet drivhus. Der findes flere forskellige modeller. Herved kan du vælge det drivhus, der passer bedst til din have.

For at vælge det perfekte drivhus til din have skal du først og fremmest tænke over, hvor stort drivhuset må være. Det skal være en model, som du har plads til i haven.

Har du ikke meget plads, kan du eksempelvis vælge et drivhus med en størrelse på 4 m2. Har du derimod masser af plads, og drømmer du om et stort rundt drivhus, er det værd at overveje en model med en størrelse på eksempelvis 9 m2.

Udover dette skal du overveje, hvilket glas dit drivhus skal være lavet af. Det kan være alt lige fra hærdet glas til polycarbonatglas og klart glas. Sekskantede drivhuse kan ydermere fås i flere farver. Det kan sagtens være, at du foretrækker en farve fremfor en anden farve.

Her i vores oversigt finder du sekskantede drivhuse i flere farver såsom sort, aluminium, grå og grønlakeret. Der vil derfor uden tvivl være en farve, som falder lige i din smag, samt som passer godt ind i dit havemiljø.

Når du har tænkt over ovenstående faktorer, kan du nemmere finde det perfekte sekskantede drivhus for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stort drivhus må man bygge?

Er der tale om småbygninger på over 50 m2, så er det nødvendigt, at du søger om en byggetilladelse. Typisk er drivhuse ikke så store, hvorfor du ikke behøver at søge om en byggetilladelse. Dog skal du være opmærksom på, at hvis det samlede areal for alle småbygninger, heriblandt dit drivhus, er på mere end 50 m2, skal du have en byggetilladelse.

Hvad er et drivhus lavet af?

Drivhuse kan være lavet af flere forskellige materialer. Et drivhus kan være fremstillet af glasruder eller polycarbonatruder. Desuden kan rammerne, også kendt som profiler, være lavet af enten træ eller aluminium. Det varierer derfor, hvad et drivhus er fremstillet af.

Hvor varmt bliver et drivhus?

I et drivhus kan der sagtens blive helt op til over 40 grader. Det kan altså blive meget varmt i dit drivhus. Dog er det ikke optimalt, hvis temperaturen bliver så høj. I stedet skal temperaturen helst variere mellem en maksimaltemperatur på 25 grader om dagen og en minimumtemperatur på 15 grader om natten.

Hvad koster glas til drivhus?

Det kommer helt an på, hvilken type af glas der er tale om. Desuden afhænger prisen af, hvor meget glas du skal bruge. Vil du gerne vide, hvad glas til et drivhus koster, skal du derfor finde ud af disse to faktorer. Herefter er det muligt at få en fast pris på, hvad det vil ende med at koste dig.

Har du ikke plads til et stort drivhus i haven? Se disse smarte minidrivhuse til altanen, haven eller terrassen

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.