vasketøjskurv i plast

Vasketøjskurv i plast: Få styr på vasketøjet

Vores topvalg af vasketøjskurve i plast

Bedste lysegrå vasketøjskurv i plast: HAY – Vasketøjskurv Stor – Lys Grå

Med denne lysegrå vasketøjskurv i plast får du en funktionel og smart model fra HAY, der er både stor og rummelig. Vasketøjskurven er lavet i et enkelt og skønt design, så du kan sagtens lade den stå fremme og pynte i din bolig.

Bedste sorte vasketøjskurv i plast: Candy vasketøjskurv i sort med sort pose

Denne stilrene vasketøjskurv i sort plast og sort pose vil passe godt ind de fleste steder i hjemmet takket være det enkle design. Vasketøjet er gemt godt væk under låget, så det vil ikke forstyrre dine øjne hver gang, at du går forbi vasketøjskurven.

Bedste vasketøjskurv i plast til prisen: Boston Laundry Basket

Hvis du er på jagt efter vasketøjskurv i plast til en virkelig god pris, så er denne model et sikkert valg. Vasketøjskurven har god plads takket være de 60 liter, og så er den ydermere forsynet med et låg. Herved kan du skjule dit vasketøj nemt og hurtigt i hverdagen.

5 smarte vasketøjskurve i plast

HAY – Vasketøjskurv Stor – Lys Grå

Features:

Mål: Ukendt

Farve: Lysegrå

Er du på jagt efter en simpel og stilren vasketøjskurv i plast? Så er denne vasketøjskurv fra HAY et oplagt valg. Denne flotte og funktionelle model er stor og rummelig, og så er den nem for dig at bære rundt på.

Takket være det enkle design kan du sagtens lade vasketøjskurven stå fremme uden, at den vil forstyrre din indretning. Vasketøjskurven er ikke lukket, men er i stedet forsynet med brede mellemrum, hvilket fuldender det fine design.

Vil du gerne have vasketøjskurven i flere størrelser, er dette en mulighed. Her er der tale om den store størrelse, men den fås ydermere i en mindre størrelse.

Candy vasketøjskurv i sort med sort pose

Features:

Mål: 50,5 x 36 cm. (h x ø)

Farve: Sort

Candy er en enkel og stilfuld vasketøjskurv i sort plast med en sort pose. Den elegante vasketøjskurv vil passe godt ind i ethvert rum på grund af det minimalistiske og simple design.

Du kan derfor selv vælge, om du ønsker, at vasketøjskurven skal stå på badeværelset, i bryggerset eller helt andre steder. Selve vasketøjskurven er lavet af ABS-plast, mens vaskeposen er fremstillet af 100 % polyester.

Desuden har vaskeposen en kapacitet på 20 liter. Sidst men ikke mindst kan vasketøjskurven bære op til 120 kilo, og så har den et låg. Herved er vasketøjet gemt godt væk.

Boston Laundry Basket

Features:

Mål: Ukendt

Farve: Hvid

Her får du en enkel og klassisk vasketøjskurv i plast i en hvid farve. Vasketøjskurven har en kapacitet på 60 liter, så der er god plads til en masse vasketøj.

Endvidere kommer modellen med et låg, hvilket altid er praktisk. Ønsker du en simpel vasketøjskurv, der bare holder dit vasketøj samlet, kan det sagtens være, at denne model er perfekt for dig.

Tontarelli 30 liter

Features:

Mål: 40 x 57 x 42 cm.

Farve: Antracit

Hvis du gerne vil have en flot og samtidigt simpel vasketøjskurv, så bør du tage denne model i plast med i dine overvejelser. Der er ikke noget ekstra særligt ved denne vasketøjskurv. Det er blot en model, der sørger for, at du altid kan holde orden i dit vasketøj.

Vasketøjskurven har en kapacitet på 50 liter og er lavet i en flot antracitfarve. Den har ikke et låg, men til gengæld har den to smarte håndtag, så du nemt kan bære rundt på dit vasketøj. Det er smart, hvis vasketøjskurven ikke står i nærheden af eksempelvis vaskemaskinen.

BigBuy Home Vasketøjskurv Plastik 60L 60 L (44 x 57 x 34,5 cm)

Features:

Mål: 44 x 57 x 34,5 cm.

Farve: Hvid

Med denne vasketøjskurv i plastik behøver du ikke at kigge på vasketøjet dag ud og dag ind. Du kan nemlig bare gemme vasketøjet væk indtil, at du har tid til at vaske det.

Den hvide vasketøjskurv har en kapacitet på 60 liter, og så kommer den med et praktisk låg. Desuden er der håndtag, så den nemt kan rykkes fra sted til sted, hvis der er brug for det. Designet er yderst fint, så vasketøjskurven vil uden tvivl pynte i dit hjem.

Hvilken vasketøjskurv i plast er bedst?

Det er svært at svare på, hvilken vasketøjskurv i plast der er bedst. Det kommer nemlig i bund og grund an på, hvad du foretrækker. Selvfølgelig skal det være en vasketøjskurv i en størrelse, der passer til dine behov.

Relateret: Vasketøjskurv i flet

Men du bør ligeledes vælge en model, der passer godt ind i din eksisterende indretning. På den måde vil dine øjne ikke blive forstyrret hver gang, at du går forbi vasketøjskurven. Vil du gerne gemme dit vasketøj væk så godt som muligt, er det desuden en fordel at vælge en model i plast med låg.

Hvis der er et låg, vil du slet ikke lægge mærke til dit vasketøj andet, end når du rent faktisk åbner låget. Og du vil kun åbne låget, når du skal putte vasketøj i kurven, eller når det er tid til at vaske.

Det er desuden altid en fordel at vælge en vasketøjskurv med håndtag, så du nemt kan flytte rundt på kurven, når der er brug for det. Det kan eksempelvis være, når du skal fylde vaskemaskinen med vasketøj.

Relateret artikel: Vasketøjskurve med låg