blå velour sofa

Velour sofa: Gør din stue ekstra hyggelig og indbydende

Vores topvalg af velour sofaer

Bedste velour sofa i beige: Wanberg 3 pers. Sofa, Beige velour

Med denne lækre og stilrene veloursofa i farven beige får du en model, der vil passe godt ind i stort set alle hjem. Sofaen er forsynet med et hav af puder, så du kan sidde dejligt og behageligt.

Bedste velour sofa i gul: Milano Lounge sofa gul velour

Denne smukke veloursofa i gul er perfekt, hvis du gerne vil pryde din stue med flere farver. Du kan i hvert fald være sikker på, at denne sofa vil vække opsigt takket være det farverige og elegante design.

Bedste velour sofa i mørkeblå: Manhattan | 2-personers med chaiselong

En veloursofa med chaiselong er altid et godt valg. Her får du en elegant og stilren veloursofa i en mørkeblå farve, som du vil elske at have stående i din stue.

 

6 bløde og indbydende velour sofaer

Manhattan | 2-personers med chaiselong

Features:

Mål: 300 x 70 x 141 cm. (l x h x d)

Farve: Fås i flere farver

PRISER FRA
 

 

9.999,-

 

Hvis du ønsker en større modulsofa, kan denne mørkeblå veloursofa med chaiselong være noget for dig. Designet er eksklusivt og lækkert, og sofaen vil blive et fokuspunkt i din stue.

Sofaen består af tre moduler: Modul med arm, midtermodul og chaiselong. Den kommer derudover både i en højre- og en venstrevendt udgave, så du kan vælge den udgave som passer netop til dit hjem.

Manhattan 2-,3 eller 4-personers – Velour sofa

Features:

Mål: 248 x 70 x 96 cm. (b x h x d)

Farve: Antracitgrå, Blå, Gørn eller karamel

Manhattan Velour sofa
PRISER FRA
 

 

5.999,-

 

Manhattan velour sofa er uden sammenligning vores favorit, da du her får mulighed for præcis at vælge den størrelse af sofa der passer ind til dit hjem. Sofaen er opbygget af moduler, hvilket gør det muligt for dig at vælge mellem hele 3 størrelser.

De smukke velour farver er der også nok at vælge af, her kommer sofaen i Antracitgrå, blå, grøn og karamel.

Det er også værd at nævne at levering her er helt nede på 5-7 hverdage.

Wanberg 3 pers. Sofa, Beige velour

Features:

Mål: 239 x 92 x 88 cm. (b x h x d)

Farve: Beige

PRISER FRA
 

 

8.499,-

 

Med Wanberg får du en lækker velour sofa, der er designet med et stilrent look i en beige farve.

Derfor vil denne sofa passe ind i stort set alle hjem uanset din indretningsstil. Sofaen prydes af et væld af puder, så du kan sidde dejlig blødt og behageligt til alle tider.

Takket være det bløde sæde vil du kunne slappe godt af foran fjernsynet, eller hvis du bare gerne vil sidde og læse en bog. Der er plads til i alt tre personer i denne sofa.

Milano Lounge sofa gul velour

Features:

Mål: 219 x 80 x 83-151 cm. (b x h x d)

Farve: Gul

PRISER FRA
 

 

5.195,-

 

Vil du gerne friske din stue op med en farverig sofa? Så skal du tage et kig nærmere på denne veloursofa. Her får du nemlig en model i en flot gul farve, som du ikke kan blive andet end glad af at kigge på.

Sofaen er beregnet til 3 personer og er forsynet med en chaiselong. Du kan nemt flytte chaiselongen alt efter, om du ønsker, at den skal være i højre eller venstre side af sofaen. Herved kan du være sikker på, at sofaen vil passe perfekt ind i din stue.

Udover at sofaen er lavet i gul velour, har den ben i massivt bøgetræ.

Relateret: Runde sofaborde til stuen

Roma | 3 pers. sofa i Velour

Features:

Mål: 284 x 87 x 118 cm. (l x h x d)

Farve: Fås i flere farver

PRISER FRA
 

 

26.480,-

 

Denne smukke sofa er fremstillet i det blødeste velour og har en middel til høj ryg, hvorfor den er yderst komfortabel at sidde i. Der er tale om en sofa til tre personer, hvilket gør, at den er perfekt til enhver stue.

Denne model vi har valgt at fremhæve har en smuk grå farve, men fås også i mange andre farver. Designet er inspireret af den italienske stil med et strejf af den populære skandinaviske minimalisme. Derudover kommer modellen med fleksible hynder og en unik fibersofa, så sofaen holder formen i mange år frem i tiden.

Fira chaiselongsofa – lysegrøn velour

Features:

Mål: 280 x 86 x 104-185 cm. (l x h x d)

Farve: Lysegrøn

PRISER FRA
 

 

12.999,-

 

Her får du en moderne og smuk veloursofa i den fineste lysegrønne farve. Velourstoffet er meleret i overfladen, hvilket giver sofaen et elegant udtryk sammen med de sorte stålben.

Endvidere kommer sofaen med en ekstra smart funktion, da du kan lave den om til en sovesofa eller bare gøre den endnu større. Desuden er der et magasin, hvor du kan opbevare dyner og puder, hvis der er brug for det.

Sofaen har ydermere en god siddekomfort og er udstyret med en chaiselong, så du kan slappe af på bedste vis. Det er muligt at købe sofaen med enten en højrevendt eller venstrevendt chaiselong.

Se også: Sovesofa med chaiselong

Vigo chaiselongsofa – lysebrun velour

Features:

Mål: 273 x 88 x 104-180 cm. (l x h x d)

Farve: Lysebrun

PRISER FRA
 

 

12.999,-

 

Hvis du er på jagt efter en smart og praktisk velour sofa i et moderne design, så tag et kig på denne model. Her er der nemlig tale om en veloursofa i en lækker lysebrun farve med sorte stålben, der nemt og hurtigt kan laves om til en sovesofa.

Ikke nok med at sofaen kan forvandles til en sovesofa, så kommer modellen ydermere med et funktionelt magasin. I magasinet kan du opbevare alt lige fra puder til dyner, eller hvad du end har lyst til.

Sofaen har en fantastisk siddekomfort og er meleret i overfladen, hvilket giver den et elegant look. Sidst men ikke mindst har veloursofaen en chaiselong. Sofaen fås både med en højrevendt og en venstrevendt chaiselong.

FAQ

Er velour slidstærkt?

Velour kan være slidstærkt, afhængigt af kvaliteten af stoffet og hvordan det er produceret. Det er generelt en blød og luksuriøs kvalitet, der kræver lidt ekstra vedligeholdelse for at bevare sin skønhed.

Sidder man godt i velour?

Ja, man sidder godt i velour. Det er blødt og luksuriøst at sidde i, og det kan give en god komfort.

Er velour moderne?

Velour kan være moderne, og er ofte associeret med traditionelle og klassiske stilarter. Det er en kvalitet, der er blevet brugt i mange år, og det kan være populært i både moderne og traditionelle indretninger.