SodaStream flasker: Undgå at løbe tør for kolde bobler

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

SodaStream flasker – vores topvalg

Flest SodaStream flasker for pengene: SodaStream Trio Pack

Med SodaStream Trio Pack får du hele tre SodaStream flasker i samme pakke. Du får tre flasker i forskellige farver – sort, hvid og grå – så der er noget for enhver smag. Flaskerne er fremstillet af PET-plast, og de har hver især en kapacitet på 1 liter.

Bedste SodaStream flaske til Wassermaxx: SodaStream Wassermaxx

Hvis du har en SodaStream Wassermaxx-maskine, kan du med fordel investere i dette flaskesæt. Her får du to SodaStream flasker, som har en kapacitet på én liter hver. Flaskerne er fremstillet af PET-plast og fås i et strømlinet design.

Bedste all-round SodaStream flasker: SodaStream Duo Fuse

Disse SodaStream flasker egner sig til alle SodaStream-maskiner med undtagelse af Crystal og Penguin. Du får to flasker, som er nemme at rengøre og har en kapacitet på 1 liter. De egner sig derfor perfekt til at have med, når du skal ud af døren.

SodaStream flasker har en udløbsdato

En SodaStream flaske er særligt fremstillet, så den kan modstå det tryk, den udsættes for, når der tilføres kulsyre. Derfor har SodaStream flasken en udløbsdato, da plast er et levende materiale, som med tiden bliver hårdere.

Når plastikken bliver for hård, er den ikke længere i stand til at udvide sig, og derfor er der en udløbsdato på SodaStream flasken. Når datoen overskrides, må du ikke længere anvende SodaStream flasken i din sodavandsmaskine, da flasken kan risikere at sprænge under grundet for hårdt tryk.

Derfor skal du med jævne mellemrum købe nye flasker til din SodaStream. Der findes flere forskellige muligheder, når du skal købe nye SodaStream flasker. Herunder finder du en oversigt over dine muligheder.

SodaStream Trio Pack

FEATURES

 • Antal flasker: 3 stk.
 • Kapacitet: 1 liter
 • Mærke: SodaStream
 • Materiale: PET (plast)
 • Farve: Grå, sort og hvid

SodaStream flasker: Undgå at løbe tør for kolde bobler - sodastream trio pack flasker 3x1 liter 1041300770 2196 1

Hvis du har et stort forbrug, kan du spare penge ved at købe flere flasker på én gang. SodaStream Trio Pack indeholder hele tre af slagsen – én grå, én sort og én hvid. Disse SodaStream flasker er designet til at kunne klare trykket fra kulsyren, da plasten udvider sig, når der tilføres brus til vandet.

Flaskerne har en kapacitet på 1 liter, og det anbefales, at du udskifter dem hvert tredje år. Her vil flaskerne efterhånden være hærdet så meget, at de ikke længere er i stand til at udvide sig, hvorfor de ikke længere er sikre at bruge.

SodaStream Wassermaxx

FEATURES

 • Antal: 2 stk.
 • Kapacitet: 2 x 1 liter
 • Produktserie: Wassermaxx
 • Materiale: PET (plast)
 • Farve: Transparent, sort

SodaStream flasker: Undgå at løbe tør for kolde bobler - sodastream flaskor 2 st 1l till

Wassermaxx er et originalt sæt flasker fra SodaStream. De er kompatible med Wassermaxx maskinen fra SodaStream, hvorfor de udelukkende kan anvendes til denne sodavandsmaskine.

Her får du to sæt SodaStream flasker med en kapacitet på én liter hver. Du kan enten købe disse SodaStream flasker, når dine nuværende når deres udløbsdato, eller du kan tilkøbe flere, så du aldrig løber tør for kolde bobler.

Flaskesættet er fremstillet af PET, og de er samtidig BPA-fri. Der er derfor ingen skadelig kemi i flaskerne. De er nemme at sætte på maskinen, og de er samtidig nemme at rengøre, da de tåler opvasker.

SodaStream Duo Fuse

FEATURES

 • Antal: 2 stk.
 • Kapacitet: 2 x 1 liter
 • Materiale: PET (plast)
 • Farve: Transparent

SodaStream flasker: Undgå at løbe tør for kolde bobler - sodastream duo fuse flasker

Dette flaskesæt fra SodaStream består af to Duo Fuse-flasker. De har hver især en kapacitet på 1 liter, og de passer til alle sodavandsmaskiner fra SodaStream. De fungerer perfekt som et ekstra sæt, hvis det nuværende ikke er tilstrækkeligt.

Duo Fuse-flaskerne har en mindre kapacitet, og de egner sig derfor til at have med på farten – eksempelvis når du skal nyde en frokost i det fri eller bare har brug for at have en forfriskende danskvand med på din vej.

SodaStream My Only Bottle

FEATURES

 • Antal flasker: 1 stk.
 • Tåler opvaskemaskine: Ja
 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 0,5 l.
 • Materiale: BPA-fri plastik
 • Produktserie: My Only Bottle

SodaStream flasker: Undgå at løbe tør for kolde bobler - sodastream my only bottle flaska black

Med denne drikkeflaske til SodaStream får du en praktiske flaske, som du kan skrue direkte på din SodaStream-maskine, hvorefter den fyldes af brusende danskvand eller sodavand. Låget lukker helt tæt, så boblerne bliver bevaret i lang tid.

My Only Bottle-flasken fungerer til alle SodaStream-maskiner med undtagelse af Crystal og Penguin. Har du en af disse modeller, skal du købe en flaske, som passer til disse. My Only Bottle er fremstillet i BPA-fri plast, og den kan tåle at blive brugt mange gange.

Du kan putte flasken i opvaskemaskinen, hvis du ikke vil rengøre den i hånden. Flasken er fremstillet i et simpelt og stilrent design med sort bund i plastik og låg i metal. Du kan med fordel købe flere flasker ad gangen, hvis du har et stort behov.

SodaStream Metal Pet

FEATURES

 • Antal flasker: 1 stk.
 • Farve: Stål
 • Kapacitet: 1 liter
 • Mærke: SodaStream
 • Materiale: BPA-fri plast

SodaStream flasker: Undgå at løbe tør for kolde bobler - sodastream metal pet 1 liter flaske 1042190771 15222 1

Denne flaske kan anvendes til alle SodaStream-maskiner, og den har en kapacitet på én liter. Her er tale om en genanvendelig flaske i PET-fri plastik samt låg og bund i rustfrit stål. Flasken tåler opvasker og er nem at rengøre.

Metal Pet er det oplagte valg, hvis du ønsker en flaske til din SodaStream-maskine, som er holdbar og har en stor kapacitet. Flasken er gjort i et strømlinet design, som er praktisk, når du skal have boblende danskvand eller sodavand med ud af døren.

Undgå at løbe tør for SodaStream flasker

Hvis du altid vil have mulighed for at slukke tørsten i brusende danskvand eller sodavand, bør du investere i flere SodaStream flasker. Det er en god idé, hvis du ofte har flaskerne med på farten, eller I er flere i husstanden, som anvender dem.

Du kan få mange forskellige SodaStream flasker, og dit valg bør først og fremmest afhænge af, hvilken model du har. Nogle SodaStream flasker passer til alle modeller, mens andre udelukkende fungerer til specifikke modeller.

Du bør derfor starte med at undersøge, hvilke flasker der er kompatible med netop din model. Har du en Wassermaxx-model, skal du vælge én type flasker, mens det er andre SodaStream flasker du bør vælge, hvis du har en Crystal eller Penguin-model.

SodaStream flasker har en holdbarhedsdato

Det er de færreste, der ved det, men SodaStream flasker har en udløbsdato. Det skyldes, at flaskerne med tiden bliver hårdere, hvorfor de ikke længere vil være i stand til at udvide sig. Når der tilføres brus til flasken via kulsyrepatronerne, er det nødvendigt, at flaskerne kan udvide sig, da de ellers risikerer at sprænge.

Du bør derfor sørge for at udskifte flaskerne, når udløbsdatoen er overskredet. Som udgangspunkt kan SodaStream flasker holde i op til tre år, hvorfor du bør udskifte dem herefter. Det vil fremgå af indlægssedlen, der følger med, når du køber den, hvor lang tid flasken kan holde.

Relateret: Lækre smagsvarianter og sirupper til din SodaStream

Ofte stillede spørgsmål

Er der forskel på SodaStream flasker?

Ja, der er forskel på SodaStream flasker. De findes i forskellige størrelser, materialer og farver, såsom plastik og glas. Det er vigtigt at bruge flasker, der er designet specielt til SodaStream for at sikre sikker brug og korrekt kulsyredannelse.

Hvor længe holder flasker til SodaStream?

SodaStream flasker har en begrænset levetid, typisk mellem 3 og 5 år fra produktionsdatoen. Plastikflasker har en udløbsdato trykt på flasken, mens glasflasker generelt har længere holdbarhed. Det er vigtigt at udskifte flaskerne efter udløbsdatoen for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

Kan SodaStream betale sig?

Ja, SodaStream kan betale sig i det lange løb, især hvis du drikker meget danskvand eller sodavand. Ud over at spare penge på engangsflasker og dåser, bidrager SodaStream også til at reducere plastaffald og miljøpåvirkningen fra transport af engangsflasker.

Kan SodaStream flasker gå i opvaskeren?

Plastikflasker til SodaStream bør ikke rengøres i opvaskemaskinen, da det kan beskadige flaskens materiale og forringe dens holdbarhed. Glasflasker kan rengøres i opvaskemaskinen, men det anbefales at kontrollere producentens vejledning for specifikke rengøringsinstruktioner.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.