Pift hjemmet op med en praktisk og flot daybed

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste daybed til gæsteværelset: Daybed med indbygget bord

Med Ghia Chrom får du et praktisk møbel, der vil passe yderst godt ind i gæsteværelset eller stuen. Den fungerer både som Daybed, men også som sovesofa, så du får ikke kun en hvileplads, men også en ekstra soveplads

Bedste daybed i læder: Komfortabel og stor daybed fra Bloomingville

Daybed med komforten i højsædet, der sikrer en behagelig og blød sidde- samt liggeplads. Denne daybed egner sig perfekt til stuen.

Bedste daybed til haven: Smuk daybed i bambus til haven eller terrassen

Her får du en smuk og klassisk daybed, hvor der er plads til at slappe af i haven eller på terrassen. Takket være det justerbare ryglæn kan du tilpasse den alt efter, hvordan du ønsker at sidde eller ligge.

10 smukke daybeds til indendørs og udendørs brug

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Capri daybed med et retro look

Features:

Mål: 200 x 80 x 38 cm.

Flytbar pude

Farver: Blå

Capri daybed med et retro look

Hvis du ønsker en retro daybed i en flot blå farve til en god pris, er Capri Daybed det oplagte valg for dig. Med Capri får du mulighed for at tilføje et retro møbel i din bolig samtidigt med, at den er yderst stilren og moderne.

Den kan både bruges som en soveplads, når du har gæster på besøg eller til afslapning i din stue eller lignende.

Ved køb af Capri Daybed medfølger der en flytbar pude, som øger komforten. Derudover har denne daybed robuste og holdbare ben lavet i træ, som fuldender det skønne design.

Innovation Living Ghia Chrom Daybed

Features:

Mål: 200 x 80 x 42 cm.

Indbygget bord

Farver: Blå (fås i mange farver)

Pift hjemmet op med en praktisk og flot daybed - image 8

Har du brug for en pause fra hverdagens stress og jag? Så bør du tage et kig på denne smarte og praktiske Ghia Chrom Daybed fra Innovation Living. Denne daybed er et yderst smukt møbel, der vil passe godt ind i ethvert hjem, hvor der er brug for en plads til at slappe af.

Derudover fungerer den også som sovesofa, hvilket er perfekt til dig, der gerne vil have en ekstra soveplads til gæesterne.

Rustik daybed til indendørs og udendørs brug

Features:

Mål: 160 x 70 x 68 cm.

Til indendørs og udendørs brug

Farver: Rattan

Pift hjemmet op med en praktisk og flot daybed - image 9

Manou er indbegrebet af romantik og den skønne franske landstil. Her får du en daybed med et rustikt look. I kombination med de fine detaljer får du en daybed, der vil tilføje en masse charme til dit hjem.

Det smarte ved denne daybed er, at du både kan bruge den indendørs og udendørs. Du kan eksempelvis placere den i din stue eller gang om vinteren og tage den ud på terrassen eller i haven om sommeren.

Hvis du mangler en charmerende daybed udendørs, er dette et perfekt møbel.

Capri daybed fra House Nordic

Features:

Mål: 200 x 80 x 38 cm.

Optimal komfort

Farver: Grå

House nordic capri daybed

Her finder du endnu en skøn daybed, der er fremstillet i gråt stofbetræk samt ben i lakeret massiv bøg. Capri daybed fra House Nordic er perfekt til dig, der ønsker et lækkert og praktisk møbel ind i dit hjem.

Med Capri daybed har du masser af muligheder, da den kan bruges til lige netop det, du ønsker. Har du brug for en ekstra soveplads til gæster? Eller mangler du mere siddeplads i din stue? Denne daybed kan anvendes til stort set alle formål.

Hvis du sætter dig på Capri daybed, vil du hurtigt opleve, at den er dejlig blød med en god komfort. Sædet er nemlig lavet med pocketfjedre. Desuden medfølger der en nakkepude ved køb.

Komfortabel og stor daybed fra Bloomingville

Features:

Mål: 200 x 80 x 56 cm.

Rummelig daybed med masser af plads

Farver: Læder

Pift hjemmet op med en praktisk og flot daybed - image 6

Er du på udkig efter en daybed, hvor komforten er fokuspunktet? Så bør du overveje, om denne daybed fra Bloomingville skal ind i dit hjem. Tager du et kig på dette møbel, vil du kunne fornemme, at her får du en yderst blød og behagelig daybed, der samtidigt er holdbar.

Denne daybed er rummelig, så der er masser af plads til at flyde på. Det er oplagt for dig, der ønsker at bruge den til en middagslur eller til gæster, der skal overnatte hos dig i stuen eller på et gæsteværelse.

Fleksibel og funktionel daybed med ryglæn

Features:

Mål: 203 x 78 x 48 cm.

Justerbar daybed med ryglæn

Farver: Rattan

Pift hjemmet op med en praktisk og flot daybed - image 10

Her får du en daybed der kan bruges både indendørs og udendørs, altså et fleksibelt og praktisk møbel, der kan indstilles alt efter dine ønsker og behov.

Det er ideelt, hvis du skal sidde og slappe af eller læse en bog. Denne daybed er designet af Takket være det nordiske look vil den især passe godt ind i stilbevidste skandinaviske hjem.

Smuk daybed i bambus til haven eller terrassen

Features:

Mål: 220 x 74 x 33 cm.

Udendørs daybed til haven eller terrassen

Farver: Bambus

Smuk daybed i bambus til haven eller terrassen

Med denne daybed udendørs er du sikret et optimalt hvilested i din have eller på din terrasse.

Du vil sidde og ligge meget behageligt i denne daybed, der er forsynet med et justerbart ryglæn. Herved kan du tilpasse den alt efter, hvordan du ønsker at bruge den.

Denne daybed er lavet af bambus og har mange fine detaljer. Ønsker du at sidde eller ligge lidt blødere, kan du købe en hynde og lægge ovenpå.

Stilren daybed i sort læder

Features:

Mål: 200 x 87 x 37 cm.

Moderne daybed med flytbar pude

Farver: Sort læder

Stilren daybed i sort læder

Til den moderne og simple indretning kan du vælge denne elegante og stilrene daybed i sort læder med flotte træben.

Denne daybed er perfekt som et ekstra møbel i dit hjem, hvis du ønsker at lave et hyggehjørne eller mangler en moderne seng til dine gæster.

Du får ydermere en flytbar pude med i købet, som du kan rykke rundt efter eget ønske. På den måde kan du altid sidde eller ligge behageligt.

Milan daybed – Fuhrhome

Features:

Mål: 200 x 80 x 36 cm.

Komfortabel daybed

Farver: Cognac (ægte læder)

Milan Daybed Fuhrhome

Mangler du en daybed indendørs i din stue, gang eller på gæsteværelset? Så kan det være, at Milan daybed fra Fuhrhome er lige netop det møbel, du mangler i din bolig.

Denne daybed er lavet i en smuk cognacfarvet ægte læder. De geometriske syninger giver møblet en fin detalje, så den er endnu mere eksklusiv at se på.

Endvidere har Milan daybed et smukt look med galvaniserede jernrør og bæredygtig læder.

Retro daybed fra House Nordic

Features:

Mål: 196 x 77 x 38 cm.

Retro daybed med flytbar pude

Farver: Grå

Retro daybed fra House Nordic

At indrette hjemmet med et retro udtryk er meget populært. Hvis du leder efter en retro daybed som en tilføjelse til din bolig, er denne daybed fra House Nordic det perfekte valg.

Her får du en daybed i et gennemført og klassisk design i flot og enkelt gråt stof. Du kan bruge denne daybed som en behagelig gæsteseng eller som en ekstra siddeplads i stuen. Mangler du et ekstra møbel i gangen, vil den ligeledes fungere godt der.

Lasanta Daybed er desuden forsynet med en flytbar pude, du kan flytte rundt alt efter ønske og behov.

Hvad er en daybed?

En daybed er en rigtig smart løsning, da det er en blanding af en sofa og en seng. Desuden kan en daybed pyntes med smukke puder og tæpper, mens du ikke bruger den. Dette er en fordel, hvis du placerer din daybed i stuen.

Daybeds er typisk lige så brede som enkeltsenge, så der er masser af plads til både at sidde og ligge på den. Det er derfor udelukkende op til dig, hvordan du ønsker at gøre brug af din daybed.

De kommer i mange forskellige former og stilarter, så der er et møbel for ethvert hjem. Nogle er meget minimalistiske og naturlige, mens andre er mere traditionelle. Ønsker du en retro daybed eller en udendørs daybed, er det skam også en mulighed.

Mere retro til hjemmet: Gyngestolen er tilbage

Fordele ved en daybed

Daybeds er praktiske, alsidige og fås i flere forskellige stilarter – fra rustikke til moderne. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor en daybed kan være det rigtige valg til din bolig.

 • Ekstra soveplads: En daybed er perfekt i en teenagers soveværelse til venner, der overnatter. Den kan ligeledes placeres i et gæsteværelse, så du altid har plads til gæster, som skal overnatte hos dig.
 • En lille lejlighed: Hvis du bor i en lille lejlighed, hvor din stue også er dit soveværelse, kan en daybed bruges som en sofa i løbet af dagen og en seng om natten.
 • På et kontor: På et kontor kan en daybed fungere som en sofa, hvis du har brug for et lille hvil eller ønsker at sidde og arbejde mere afslappet.
 • Udendørs brug: Nogle daybeds kan bruges udenfor i din have eller på din terrasse. Med en daybed udendørs får du en hvileplads, så du enten kan ligge i skyggen eller i solen.
 • Gang eller entré: En bænk er normalt den mest anvendte løsning i en gang eller entré. Men en daybed giver en smuk og charmerende tilføjelse til indgangen i dit hjem.
 • Ved et vindue: Placering af en daybed ved vinduet giver et ideelt afslapningssted, så du kan nyde solen uden rigtigt at gå udenfor. Samtidigt kan du sidde og nyde udsigten.

Fordelen ved en daybed indendørs og udendørs er altså, at de er så praktiske, at du kan bruge dem i stort set alle rum i dit hjem. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Desuden er det altid et plus, at en daybed både kan bruges som en siddeplads samt en liggeplads alt efter, hvad du ønsker.

Guide til køb af daybed

Den største grund til, at så mange mennesker køber en daybed, er den funktionalitet, den tilbyder. Da daybeds kommer i en række forskellige stilarter, materialer og priser, er det en god idé at tænke over bestemte faktorer, før du træffer en beslutning om, hvilken type der passer til dig.

 • Hvor skal din daybed placeres? Der er stor forskel på, om du skal placere en daybed indendørs eller udendørs.
 • Hvordan skal den bruges? Skal den bruges som en ekstra seng på et gæsteværelse eller til pynt i en gang?
 • Hvordan skal din daybed se ud? Sørg for, at den passer ind til den eksisterende indretning i hjemmet.
 • Hvilket materiale skal den være lavet af? Nogle materialer er mere velegnede til at ligge på, mens andre fungerer godt, hvis du skal sidde ned.

I og med at du finder daybeds i en række forskellige niveauer af kvalitet og prisklasser, er det en god idé altid at gå efter den bedste kvalitet, du har råd til. Vælger du en daybed i en høj kvalitet, vil den som regel holde i flere år fremfor, hvis du vælger en model i en dårligere kvalitet.

FAQ

Kan man sove på en daybed?

Ja, man kan sove på en daybed, da det er designet til at kunne fungere som en seng i små rum eller som ekstra seng i et gæsteværelse.

Hvad bruger man en daybed til?

En daybed kan bruges til at sidde og slappe af på om dagen, og som en ekstra seng om natten. Det er et populært valg for gæsteværelser, stuer, hjemmekontorer og andre rum, hvor pladsen er begrænset.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.