Leg købmand med et kasseapparat til børn

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste kasseapparat i træ: Vilac kasseapparat i træ

Så fint kasseapparat i træ fra Vilac, hvor der medfølger både scanner, bonrulle, penge og dankortmaskine.

Bedste kasseapparat med lyd: Gurli Gris kasseapparat børn med lyd

Er Gurli Gris et hit, er dette kasseapparat det med sikkerhed også. Kasseapparatet er med lyd, og der medfølger lommeregner, dagligvarer, penge og kreditkort.

Bedste kasseapparat til store børn: Learning Resources kasseapparat

Til undervisningsbrug eller til at øve matematik derhjemme, er dette smarte kasseapparat helt perfekt. Der er mønter og sedler med forskellig værdi, ruminddelt skuffe og digital lommeregner.

Glæd dit barn med et kasseapparat, der giver gode muligheder for realistiske rollelege.

Rollelege er vigtige for dit barns udvikling. Det er sådan, børn bearbejder deres oplevelser og lærer at begå sig i de samfundsmæssige rammer, der er. Én af de rigtig gode lege er købmandslegen; børn oplever nemlig at handle ind ofte og har dermed mange oplevelser, der kan danne grundlag for legen. Legen har mange forskellige muligheder for udfoldelse, og den kræver en interaktion med andre for at lykkes.

Nedenfor får du inspiration til at købe det helt rigtige kasseapparat, børn kan bruge til at lege købmand, butik eller café med.

De 8 bedste kasseapparater til børn

Uanset, om du leder efter et kasseapparat i træ, et kasseapparat med lyd eller et kasseapparat med penge, kan du finde lige akkurat det kasseapparat, som dit barn vil blive mest begejstret for, her.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Goki kasseapparat i træ

Features:

 • Materiale: træ
 • Mål: 23 x 18,5 x 14 cm
 • Inkl. scanner, lommeregner, bonrulle og penge
Leg købmand med et kasseapparat til børn - Goki kasseapparat i trae

Lækkert kasseapparat i træ og flotte farver fra den anerkendte legetøjsproducent Goki. Kasseapparatet har håndholdt scanner til at bippe varerne, der er digital lommeregner til at udregne købsbeløbet, og der er bonrulle af papir. Derudover medfølger der et betalingskort og to mønter.

Vilac kasseapparat i træ

Features:

 • Materiale: træ
 • Mål: 20 x 17 x 16 cm
 • Inkl. scanner, bonrulle, penge og dankortmaskine
Leg købmand med et kasseapparat til børn - Vilac kasseapparat i trae

Vilac har lavet dette flotte kasseapparat i træ, hvor der både er knapper til at indtaste beløb, kugleramme, bonrulle, scanner med lyd, dankortmaskine, kreditkort og rigeligt med penge i form af mønter og sedler.

Gurli Gris kasseapparat børn med lyd

Features:

 • Materiale: plastik
 • Mål: 22 x 17 cm
 • Inkl. lommeregner, dagligvarer, penge og kreditkort
Leg købmand med et kasseapparat til børn - Gurli Gris kasseapparat

Til den lille Gurli Gris-fan er dette kasseapparat med lyd helt perfekt. Med til kasseapparatet følger der pengesedler, mønter og kreditkort, og der er indbygget lommeregner, trådløs betaling med lyd og mulighed for at åbne pengeskuffen med et “pling”.

Le Toy Van kasseapparat træ

Features:

 • Materiale: træ
 • Mål: 23 x 18,5 x 14 cm
 • Inkl. scanner, lommeregner, bonrulle og penge
 • Materiale: træ
 • Mål: 16,5 x 14,5 x 16,5 cm
 • Inkl. sedler, mønter og bon
Leg købmand med et kasseapparat til børn - Le Toy Van kasseapparat

Le Toy Van kasseapparatet er et kasseapparat som det, du kender fra de gode gamle dage. Der er tale om et simpelt kasseapparat uden en masse ekstra, men som er i god kvalitet og efterlader en masse til fantasien. Der medfølger sedler og mønter og en bon i træ.

Learning Resources kasseapparat

Features:

 • Materiale: plastik
 • Mål: 26 x 24 cm
 • Inkl. lommeregner, kreditkort og penge
Leg købmand med et kasseapparat til børn - Learning Resources kasseapparat

Det smarte Learning Resources kasseapparat er især egnet til de lidt større børn, der øver sig i forståelsen for tal og penges værdi. Pengene ligner rigtige euro, og skuffen er inddelt i flere rum, så pengene kan sorteres. Den den digitale lommeregner kan bruges til beregning af beløb. Kasseapparatet er udstyret med en lille solcelle, så der ikke skal bruges batterier.

MaMaMeMo kasseapparat i træ

Features:

 • Materiale: træ
 • Mål: 13 x 16 x 10 cm
 • Inkl. kreditkort, mønter og pengesedler
Leg købmand med et kasseapparat til børn - mamamemo kasseapparat

MaMaMeMo laver fine ting til børneværelset, og kasseapparatet her er ingen undtagelse. I siden er der en lille håndscanner, og der kan trykkes på knapperne. Der medfølger både et fint kreditkort i guld og en god mængde pengesedler og mønter.

Hape kasseapparat i træ

Features:

 • Materiale: træ
 • Mål: 20 x 19,5 x 12 cm
 • Inkl. scanner, dankortmaskine, kreditkrot, pengesedler og mønter
Leg købmand med et kasseapparat til børn - Kasseapparat i trae

Dette fine kasseapparat i træ fra Hape har knapper, der kan trykkes på, kugleramme, bon, en skuffe inddelt i flere rum, håndscanner og ekstern dankortmaskine. Der er dermed et godt grundlag for en realistisk rolleleg. Med til kasseapparatet følger kreditkort og legepenge.

Kids Concept kasseapparat legetøj

Features:

 • Materiale: træ
 • Mål: 16,5 x 26 x 16
 • Inkl. dankortmaskine, kreditkort, tavle med kridt og bonrulle
Kids Concept kasseapparat legetøj

Kasseapparat i træ og sarte farver. Der medfølger en særskilt dankortmaskine med kreditkort, og der er en lille tavle med kridt, hvor det samlede beløb kan skrives på. Knapperne kan trykkes ned, og der kan gives en bon ved “køb”.

Se også: Sjov læring med musikinstrumenter til børn

Hvilket kasseapparat til børn er bedst?

Mange af kasseapparaterne i inspirationsguiden her minder om hinanden. Det er fælles for kasseapparaterne på markedet, da de er inspireret af de funktioner, et rigtigt kasseapparat har.

Når du skal vælge kasseapparat til dit barn – eller et andet barn, der elsker at lege købmand – kan du derfor kigge på materiale, farver og hvad der medfølger. Nogle af kasseapparaterne er i træ, mens andre er i plastik. Ved nogle medfølger der kun kreditkort, mens der ved andre også medfølger forskellige mængder af legetøjspenge. Nogle har en scanner eller mulighed for at udskrive en bon, mens andre har digital lommeregner og ruminddelte skuffer. Det handler altså i høj grad om barnets alder og ønsker til legen.

Kombiner kasseapparatet med en købmandsdisk

Det er sjovt for børn i alle aldre at lege købmand. Det kan selvfølgelig fint gøres med et kasseapparat, men vil du gerne skabe rammer for en endnu bedre leg, kan du supplere med en købmandsdisk som for eksempel denne.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.