Fritstående Badekar – Se de 6 flotteste modeller her

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Bedste fritstående badekar til prisen: Beliani Guiana

Eksklusivt design, optimal komfort og førsteklasses kvalitet, der giver dit badeværelse et luksuriøst præg uden at sprænge budgettet.

Bedste fritstående luksusbadekar i kobber: GemLook Bateau Steel badekar i kobber

Er du vild med luksus på dit badeværelse, er dette badekar et sikkert valg. Det udstråler en sådan luksus, at ingen er i stand til at tage øjnene fra det, da ønsket om at hoppe i badekarret er stort. Du vil blive beundret for dit stilsikre valg med dette badekar på dit badeværelse.

Bedste fritstående badekar på løvefødder: Hafa Queen badekar

Skal du have et badekar i bedste kongelige stil? Så kig nærmere på dette smukke badekar med løvefødder, der kan opfylde dine drømme om lange og lækre bade. Badekarret er fremstillet i helstøbt marmor, så badevandet holder sig dejlig varmt.

Et fritstående badekar er et godt valg

Det er så dejligt med et brusebad om morgenen. Det vækker dig stille og roligt, så du bliver mere klar til at tage på arbejde. Men når du kommer hjem og er træt og udkørt oven på en travl arbejdsdag, er der ikke noget bedre end at fylde badekarret.

Når badekarret er fyldt, kan du nemlig sænke din trætte krop ned i vandet. Det omfavner dig straks på bedste vis, så du kan slappe af og få fornyet energi.

I dag er det blevet meget moderne med et fritstående badekar, da det giver et smukt og æstetisk udtryk til dit badeværelse. Så har du pladsen til at have sådan et stående, kommer du ikke til at fortryde dit valg af badekar.

6 smukke og æstetiske fritstående badekar

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Duravit Luv badekar, 180x85cm, fritstående, hvid

Features:

Størrelse: 85 x 57 x 180 cm.

Farve: Hvid

Materiale: Mineral komposit

Indvendig kardybde: 46 cm.

duravit-luv-badekar-fritstående

Er du til et nordisk design, er dette fritstående badekar lige noget for dig. Badekarrets minimalistiske og elegante design består af ovale former og et strømlinet design. Det er den danske designer Cecilie Manz, der definerer badeværelsesserien Luv, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Denne kvalitet kommer blandt andet til udtryk i det anvendte materiale DuraCeram. Dette materiale anvendes til ekstremt præcise og tynde kanter for et superflot badekar med skønne bløde former.

Beliani Guiana fritstående badekar

Features:

Størrelse: 170 x 80 cm.

Farve: Hvid

Materiale: Akryl

Indvendig kardybde: 59 cm.

Beliani Guiana badekar

Giv dit badeværelse et luksuriøst præg med det elegante Beliani Guiana fritstående badekar. Dette moderne og sofistikerede badekar er designet med en slank, kontureret konstruktion i robust akryl, som både er holdbart og nemt at rengøre. Badekarets ovalformede form giver en behagelig og ergonomisk oplevelse, perfekt til lange afslappende bade.

Beliani Guiana badekarret kommer i en klassisk hvid farve med sølvdetaljer, hvilket passer ind i enhver badeværelsesindretning. Badekarets blanke finish giver et eksklusivt og moderne udseende. Dette badekar er designet til én person og har en maksimal belastning på 250 kg samt en rummelig vandkapacitet på 202 L.

Svedbergs Barb Badekar 166 x 75 cm., Fritstående

Features:

Størrelse: 75 x 58 x 165,5 cm.

Farve: Hvid

Materiale: Lucite

Indvendig kardybde: 44 cm.

Fritstående Badekar – Se de 6 flotteste modeller her - Svedbergs Barb akrylbadekar i hvid

Med et badekar fra Svedbergs er du sikret et kar med fokus på et nordisk design. Dette elegante badekar er med til at give dig et badeværelse, der er både unikt og danner rammen om en personlig løsning.

Badekarret er designet på en måde, så det vil være det mest skønne midtpunkt i et badeværelse. Dog kan det selvfølgelig placeres hvor som helst, da et fritstående badekar er meget fleksibelt.

GemLook Bateau Steel badekar i kobber 167 x 81 x 78 cm.

Features:

Størrelse: 167 x 81 x 78 cm.

Farve: Nikkel og sort

Materiale: Kobber

Indvendig kardybde: 45,7 cm.

Fritstående Badekar – Se de 6 flotteste modeller her - GemLook Bateau Steel badekar i kobber

Hvis du skal have et specielt badekar i luksusklassen, bør du kigge nærmere på dette helt igennem stilfulde badekar. Karret er en del af Bateau-serien, der består af fritstående badekar, som er fremstillet af hamret kobber.

Med sådan et kar på dit badeværelse får du en model med en super flot finish. Udvendigt kan du nyde synet af sort patina, mens indersiden af badekarret er blankt nikkel. Du vil elske at glide din trætte krop ned i dette utroligt flotte badekar. 

Duravit DuraSquare badekar, fritstående, 185×85 cm., hvid

Features:

Størrelse: 85 x 48,5 x 185 cm.

Farve: Hvid

Materiale: Mineral komposit

Indvendig kardybde: 46 cm.

duravit-durasquare-badekar-fritstående

Dette fritstående badekar fra Duravit byder på en rektangulær form, der får modellen til at se yderst stilren ud. Duravit har med dette badekar formået at smelte den rektangulære form sammen med en lækker blødhed, så det nærmest virker svævende.

Du får derfor et badekar, der er i harmoni med både sig selv og sine omgivelser. Det tidløse udseende gør, at dette badekar passer perfekt ind på alle typer badeværelser. 

Hafa Queen badekar 1570 x 765 x 700 mm. med fødder i antik

Features:

Størrelse: 76 x 70 x 157 cm.

Farve: Antikfarvet og hvid

Materiale: Helstøbt marmor

Indvendig kardybde: 37 cm.

Fritstående Badekar – Se de 6 flotteste modeller her - Hafa Queen badekar

Er du vild med at sidde i dit badekar i lang tid, er det en fordel med en model i helstøbt marmor. Marmor sørger nemlig for at holde på varmen i længere tid. Dette badekar er derfor perfekt til lange karbade.

Desuden er det et ideelt eksempel på et badekar i en rigtig god gammeldags kongelig stil, da det er forsynet med løvefødder. Du kan altså føle dig som en royal person og tage lange karbade med dette fritstående badekar på dit badeværelse.

Mere til badeværelset: Brug for nyt brusebatteri? Her er de bedste modeller

Tips til køb af et fritstående badekar

Der er en række ting, du bør tænke over, når du er på udkig efter et fritstående badekar. Den vigtigste faktor er helt klart, hvor meget plads du har. Denne type badekar kræver nemlig mere plads end et indbygget badekar. Du skal altså nøje undersøge, hvor stort dit nye badekar må være, så du undgår, at der bliver alt for trangt på dit badeværelse.

Når du har fundet frem til den rette størrelse, bør du tænke over, hvem der skal bruge badekarret. Skal badekarret eksempelvis benyttes af børn eller ældre personer, er det yderst vigtigt, at det er nemt for dem at komme ind og ud af karret.

Badekarrets materiale har også en betydning. De fleste vælger et badekar i enten stål eller emalje, da disse materialer er stort set både ridse- og slagfaste. Men hvis du vælger et badekar i enten akryl eller støbemarmor, får du et badekar, der holder temperaturen på badevandet i længere tid. Dog skal du til gengæld være opmærksom på, at materialerne ikke er så slidstærke.

Se også: Inspiration til brusevægge

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et fritstående badekar?

Det er muligt at få et fritstående badekar i mange forskellige prisklasser. Du kan nemlig købe denne type badekar for omkring 4.000 kroner og opefter. Skal du have et fritstående badekar i den dyre ende, skal du typisk af med omkring 40.000 kroner eller mere. Der er derfor en stor sandsynlighed for, at du kan finde et badekar, der matcher dit budget.

Hvordan monterer man et fritstående badekar?

Der er forskel på, hvordan de forskellige typer af fritstående badekar skal monteres. Hvis du ikke får en fagmand til at udføre arbejdet, er det vigtigt, at du sætter dig godt og grundigt ind i, hvordan karret skal monteres. Du skal dog have en professionel håndværker til at ordne VVS-installationerne.

Hvor stort skal et badekar være?

Det afhænger af dine præferencer. Dog kommer det også typisk an på, hvor stort dit badeværelse er. Så en ting kan være dit ønske om en specifik størrelse, mens en anden ting er den praktiske del – nemlig pladsen.

Relateret artikel: Mere flexibilitet med et sammenklappeligt badekar

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.