vasketøjskurv med låg

Vasketøjskurv med låg: 6 smarte og stilfulde vasketøjskurve

Vores topvalg af vasketøjskurve med låg

Bedste vasketøjskurv med låg i bambus: Naturfarvet vasketøjskurv i bambus med låg og aftagelig bomuldspose

Hvis du ønsker en smuk og enkel vasketøjskurv med låg, så er denne model i bambus et rigtig godt valg. Vasketøjskurven giver dig mulighed for at gemme dit vasketøj væk på en fin måde, og så har den en indvendig vasketøjspose i bomuld.

Bedste vasketøjskurv med låg i polyrattan: Rummelig og smuk vasketøjskurv, i grå polyrattan

Her er der tale om en smuk og rummelig vasketøjskurv i polyrattan. Kurven er yderst slidstærk og holdbar, og så er den også mug- og vandresistent. Det vil sige, at denne model sagtens kan stå på dit badeværelse, hvis der er brug for det.

Bedste vasketøjskurv med låg i teaktræ: Sæt med vasketøjskurve 3 stk. teaktræ

Med dette skønne sæt får du tre vasketøjskurve med låg, der er lavet af massivt teaktræ. Sættet består af modeller i forskellige størrelser, så der er vasketøjskurve til hele familien. I kurvene er der desuden en udtagelig og vaskbar stofpose i bomuld.

6 funktionelle og stilfulde vasketøjskurve med låg

Naturfarvet vasketøjskurv i bambus med låg og aftagelig bomuldspose

Features:

Mål: 40 x 60 x 30 cm. (b x h x d)

Materiale: Bambus og bomuld

Farve: Naturfarvet

PRISER FRA
 

 

499,-

 

Mangler du en smart og stilren vasketøjskurv? Så er denne smukke vasketøjskurv med låg perfekt til dig. På den måde kan du nemlig opbevare dit vasketøj på en ryddelig og fin måde uden, at du skal kigge på det hele tiden.

Den naturfarvede vasketøjskurv er lavet af bambus og har en kapacitet på hele 71 liter, så den er yderst rummelig. Derudover kommer den med en indvendig vasketøjspose i bomuld, der kan tages ud og vaskes alt efter behov.

Det er praktisk med en vasketøjspose, da du herved enkelt og ligetil kan fylde vasketøjet i vaskemaskinen, når det er tid til at vaske.

Cinas Classic vasketøjsboks lille i hvid med låg i teak 45 x 30 x 48 cm

Features:

Mål: 45 x 48 x 30 cm. (b x h x d)

Materiale: Teaktræ

Farve: Hvid

PRISER FRA
 

 

1.089,-

 

Med denne lille vasketøjskurv med låg får du en praktisk model, du kan have stående de fleste steder. Vasketøjskurven er fremstillet af massivt teaktræ og kommer i et simpelt og fint design.

Modellen har nemlig flotte hvidmalede lameller på alle sider, og der er ydermere dekorative gummifuger imellem de rå træstave i låget. Så hvis du ønsker en hvid vasketøjskurv lavet af træ i en høj kvalitet, kan denne være lige noget for dig.

Rummelig og smuk vasketøjskurv, i grå polyrattan

Features:

Mål: 57 x 33 x 60 cm. (l x b x h)

Materiale: PP-plastrattan og bomuld

Farve: Grå

PRISER FRA
 

 

799,-

 

Denne stilrene og håndvævede vasketøjskurv med låg vil pryde ethvert hjem. Den ligner nemlig ikke ved første øjekast en vasketøjskurv. Men den er skam lavet til at lægge vasketøj i.

Den grå vasketøjskurv er fremstillet af polyrattan. Dette materiale er slidstærkt og holdbart, mens det samtidigt også er vand- og mugresistent. Takket være disse egenskaber kan denne vasketøjskurv sagtens stå på badeværelset.

Endvidere er vasketøjskurven nem at flytte fra sted til sted, og den kan skilles ad samt foldes sammen, hvis der er brug for det. Indvendigt er der en udtagelig bomuldspose, så du hurtigt kan tage vasketøjet hen til vaskemaskinen.

Relateret: Flere vasketøjskurve i flet

Rummelig vasketøjskurv i stof med låg og håndtag, sort

Features:

Mål: 60 x 36 x 66 cm. (l x b x h)

Materiale: Linned

Farve: Sort

PRISER FRA
 

 

499,-

 

Hvis du er på udkig efter en rummelig vasketøjskurv med låg, bør du tage et kig på denne model. Denne stilfulde vasketøjskurv i stof har en kapacitet på hele 85 liter, så der er god plads til en masse vasketøj.

Låget har desuden en velcrolukning, så du kan gemme vasketøjet væk på bedste vis. På grund af de smarte bærehåndtag er det ligeledes nemt at bære vasketøjet hen til vaskemaskinen. Sidst men ikke mindst er modellen pladsbesparende, da den ikke fylder meget og kan klappes sammen efter behov.

Sæt med vasketøjskurve 3 stk. teaktræ

Features:

Mål: 62 x 46 x 63 cm. + 53 x 39 x 53 cm. + 44 x 32 x 45,5 cm. (l x b x h)

Materiale: Teaktræ og bomuld

Farve: Brun

PRISER FRA
 

 

2.999,-

 

Har hele familien brug for vasketøjskurve, kan det være, at dette sæt med tre kurve er den bedste løsning. Sættet består af tre modeller i forskellige størrelser og kan stå mange steder i din bolig.

Alle vasketøjskurvene er lavet af massivt teaktræ og har fået en smuk finish, der giver træet den skønneste varme brune farve. Samtidigt sørger kurvenes gittermønster for, at de er godt ventilerede.

I kurvene finder du desuden en stofpose i bomuld, der er udtagelig og vaskbar.

Vipp | Vasketøjskurv - Vipp441

Features:

Mål: 69 x 39 cm. (h x b)

Materiale: Pulverlakeret stål, rustfrit stål, silikone og nylon mesh.

Farve: Sort eller hvid

PRISER FRA
 

 

4.295,-

 

Med denne vasketøjskurv med låg fra Vipp får du en smart og elegant model, der kan stå i stort set alle rum i dit hjem.

Vasketøjskurven har en kapacitet på 75 liter og er forsynet med et perforeret låg, der sørger for luftcirkulation. Den er fremstillet af pulverlakeret stål, rustfrit stål, silikone og nylon mesh.

Derudover kommer modellen med hjul, så den er nem at rykke rundt på. Inderposen er desuden opdelt i to forskellige sektioner, og så kan den nemt tages af og vaskes. Det er muligt at købe denne vasketøjskurv i både sort og hvid.

Relateret: Flere vasketøjskurve i plast