Bademåtte i træ: 5 elegante modeller, der øger æstetikken på badeværelset

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Bademåtte i træ – vores topvalg

Mest eksklusive bademåtte i træ: Skagerak baderumsmåtte i teak

Denne model er et must, hvis du leder efter en virkelig smuk og holdbar bademåtte i træ, som ikke bare er praktisk, men som også øger æstetikken på badeværelset. En virkelig lækker og stilfuld bademåtte i træ med skridsikkert underlag.

Bedste bademåtte i træ til prisen: Cinas bademåtte – Teaktræ

Denne model er til dig, der ønsker en æstetisk og funktionel bademåtte i træ, uden det vælter budgettet. Her får du virkelig meget for pengene, da træmåtten er udarbejdet af teaktræ, der er resistent over for svamp og råd, men samtidig hæver det æstetiske udtryk på badeværelset.

Bedste bademåtte i træ til udendørs brug: Bademåtte i kerneteak

Hvis du leder efter en bademåtte i træ, som holder til både indendørs og udendørs brug, så bør du overveje denne model. Den er fremstillet af teaktræ, som sikrer et eksklusivt look, men som også gør den utroligt vejrbestandig. Et oplagt valg til havebruseren i kolonihaven.

En bademåtte i træ gør badeværelset elegant

Er du tilhænger af naturlige materialer, der er med til at fuldende det nordiske look, så er en bademåtte i træ det oplagte valg på badeværelset. Der findes masser af forskellige modeller, og herunder har vi samlet 5 bademåtter i træ, der passer perfekt til ethvert badeværelse.

Bademåtter er ikke noget, der normalt forbundet med et naturligt materiale som træ – ofte er de produceret af plastik eller stof. En bademåtte i træ er ofte gjort i teaktræ eller bambus, som er utroligt holdbare og giver et æstetisk look.

Du får dermed et mere eksklusivt og fuldendt badeværelse, hvis man sammenligner med de bademåtter, der er lavet af plastik eller stof. Hvis du leder efter en bademåtte i træ,har vi herunder fundet 5 modeller, du kan lade dig inspirere af.

Bademåtte i træ: De 5 bedste modeller

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

#1: Skagerak – Baderumsmåtte i Teak

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 58,5 x 40 cm
 • Højde: 2,5 cm
 • Skridsikker måtte på undersiden

Bademåtte i træ: 5 elegante modeller, der øger æstetikken på badeværelset - Skagerak Baderumsmaatte i Teak

Denne bademåtte er fremstillet af massivt teaktræ, der gør den utroligt modstandsdygtig overfor råd, svamp og fugt generelt. Den kan bruges på badeværelset eller alle andre steder, hvor der er behov for en elegant måtte, der ikke skrider.

Teaktræ er et smukt naturmateriale, der sikrer et elegant look, som samtidig har noget råt over dig. Herudover er der anvendt stål til at holde lamellerne sammen, så du er garanteret en solid holdbarhed – også hvis du bruger den udenfor.

Træet er behandlet, og du kan enten vælge at behandle det igen, når olien er ved at være slidt af, eller du kan lade den være, som den er, hvis du ønsker en bademåtte med en smuk patina. Det er værd at være opmærksom på, at du øger levetiden, hvis du efterbehandler den løbende.

Denne træmåtte til badeværelset er produceret af Skagerak, der tidligere gik under navnet Trip Trap, som er blandt de mest anerkendte brands i Danmark indenfor brugskunst og interiør. Du er dermed sikret en bademåtte i træ af absolut topkvalitet.

#2: Cinas bademåtte – Teaktræ

Specifikationer:

 • Materiale: Lakeret kerneteaktræ
 • Mål: 60 x 80 cm (fås også i andre mål)
 • Med skridsikre gummiknopper
Bademåtte i træ: 5 elegante modeller, der øger æstetikken på badeværelset - Cinas bademaatte Teaktrae

Denne bademåtte i træ måler 60 x 80 cm, men fås også i andre størrelser. Du kan få den i 40 x 40 cm her og 40 x 60 cm her. Træmåtten er produceret med fine lameller i teaktræ, som er monteret på en gummiwire.

Der er et flot spil i træet, og det giver et eksklusivt look, uanset om du har et stort eller lille badeværelse. Du kan vælge mindre størrelser, hvis du har sparsom plads på badeværelset. Du kan placere den foran badekaret, brusekabinen eller vasken.

Teaktræet er oliebehandlet, men du ikke bør placere den direkte på badeværelsesgulvet. I stedet er det en god idé at placere et beskyttelseslag mellem gulvfliserne og træet, så gulvet under måtten forbliver tørt.

Mere til badeværelset: De bedste og flotteste brusehoveder

#3: Bademåtte i kerneteak

Specifikationer:

 • Materiale: Lakeret kerneteaktræ
 • Mål: 50 x 50 cm
 • Tykkelse: 4 cm
 • Med skridsikre gummiknopper
Bademåtte i træ: 5 elegante modeller, der øger æstetikken på badeværelset - Bademaatte i kerneteak

Denne teak bademåtte måler 50 x 50 cm, hvorfor den passer ind på de fleste badeværelser. Den er produceret af kerneteak, som er utroligt resistent overfor både råd og svamp. Du er dermed sikret en funktionel og stilfuld træmåtte til badeværelset med masser af gode egenskaber.

Under trælamellerne, er der gummiknopper, der gør, at måtten ikke skrider. Du skal derfor ikke være bange for at glide, når du placerer dig på den. Gummiknopperne løfter samtidig måtten en smule over fliserne, så bademåtte og gulv ikke er i direkte kontakt med hinanden.

Vil du være på den sikre side, er det dog alligevel en god idé at placere et beskyttelseslag, der sikrer, at gulvet under bademåtten ikke er fugtigt. Selvom teak er resistent overfor råd og svamp, forlænger du levetiden, når du placerer et beskyttelseslag under den.

#4: vidaXL bademåtte i akacietræ

Specifikationer:

 • Materiale: Lakeret akacietræ
 • Mål: 50 x 50 cm
 • Tykkelse: 9 mm
 • Med skridsikker gummibagside
Bademåtte i træ: 5 elegante modeller, der øger æstetikken på badeværelset - vidaXL bademaatte i akacietrae

Denne bademåtte i træ fra vidaXL er produceret af akacietræ, der sikrer et smukt og stilfuldt udtryk, der passer perfekt til badeværelse, saunaområde eller udendørsbruseren. Akacietræ er et tropisk træ, der er utroligt solidt, hvorfor det egner sig særdeles godt til bademåtter.

Uanset, om du planlægger at bruge bademåtten udenfor eller indenfor, får du en bademåtte, der holder i mange år. Måtten er udstyret med en gummibagside, der gør, at den ikke skrider, når du står på den.

Træet er lakeret, hvilket giver et lækkert og æstetisk look, samtidig med at de gode egenskaber sikrer optimal beskyttelse og sikkerhed. Der er et smukt spil mellem lamellerne, der har mindre variationer i nuancerne.

#5: Mosaik-bademåtte akacietræ

Specifikationer:

 • Materiale: Akacietræ med oliefinish
 • Størrelse: 80 x 50 cm
 • Højde: 1 cm
 • Mosaikdesign
 • Skridsikker underside
Bademåtte i træ: 5 elegante modeller, der øger æstetikken på badeværelset - Mosaik bademaatte akacietrae

Leder du efter en eksklusiv og stilfuld træmåtte til badeværelset, der ikke ligner de andre? Så er denne bademåtte i akacietræ med mosaikoverflade lige noget for dig. Her får du en bademåtte, der tilføjer en rustik charme til din indretning.

Den har et unikt og naturligt design, der har en lang række gode egenskaber i forhold til vådrum. Først og fremmest er den skridsikker, så du er sikker på, at du kan stå fast, når du træder ud af badet.

Måtten er produceret af akacietræ, som er et tropisk hårdttræ, der sikrer en utrolig holdbarhed. Træet er olielakeret, hvilket styrker den rige, naturlige farve – og samtidig gør det bademåtten vandtæt og nem at rengøre.

Bademåtten er samlet, når du får den leveret, så du skal ikke montere den selv. Den måler 80 x 50 cm, og den har en tykkelse på 1 cm. Det stilfulde mosaikdesign er med til at adskille denne bademåtte i træ fra de andre modeller på markedet.

FAQ

Er bademåtter skridsikre?

Ja, bademåtter er normalt fremstillet af skridsikkert materiale, såsom gummi, for at forhindre ulykker i badeværelset.

Hvilket træ er godt til bademåtter?

Bambus og teaktræ er ofte anvendt til bademåtter på grund af deres modstandsdygtighed over for fugt og deres naturlige skridsikkerhed.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Frederik

Mit navn er Frederik. Jeg er skribent på Husmagasinet.dk, og mine primære interesseområder er elektronik, gadgets og værktøj, der gør hverdagen lidt sjovere og nemmere. Jeg interesserer mig desuden for boligindretning, hvorfor mine artikler omhandler alt fra elektronik til brugskunst.