sammenklappeligt badekar

Spar plads på badeværelset med et sammenklappeligt badekar

Sammenklappeligt badekar – Vores topvalg

Bedste sammenklappelige badekar til voksne: Zenkuru Sammenfoldeligt Badekar

Smart sammenfoldeligt badekar med stabil konstruktion og rigelig plads til en voksen. Badekarret kan nemt klappes sammen og gemmes væk bag døren, når det ikke er i brug.

Bedste Oppustelige badekar til voksne: Findes i 3 forskellige farver

Pladsbesparende oppusteligt badekar med god plads til en voksen. Designet er komfortabelt med både siddepude, nakkestøtte og drinkholder.

Bedste oppustelige badekar til børn: Shrunks Oppusteligt Badekar

Oppusteligt badekar til børn, der både kan bruges på badeværelset, i haven og på ferien. Fylder ikke meget, men giver en god badoplevelse til de mindste.

Tre smarte sammenfoldelige og oppustelige badekar

Zenkuru Sammenfoldeligt Badekar

FEATURES

 • Fås i flere farver
 • 250 liter
 • Med nakkestøtte og opbevaringskurv
 • Mål sammenklappet: 128 x 63 x 20 cm
 • Mål udfoldet: 128 x 60 x 53 cm
 • Inkl. afløbsrør
Zenkuru Sammenfoldeligt Badekar

Til badeværelset uden badekar er dette foldebadekar til voksne helt perfekt! Det fylder ikke meget, når det er slået sammen, men du får til gengæld et meget rummeligt og stabilt badekar, når det er slået ud. Med en længde på 128 cm og en højde på hele 53 cm kan du som voksen sagtens ligge i karret og dase – men der er også rigeligt plads til børneflokken.

Badekarret slås sammen i sin fulde længde, men fylder ikke mere end 20 cm i højden. Det betyder, at du kan skubbe det ind under sengen eller opbevare det bag døren, når du ikke bruger det. Det er derfor også perfekt til den lille bolig. Det perfekte plast badekar til voksne.

PRISER FRA
 

 

1399,-

 

Shrunks Oppusteligt Badekar (til børn)

FEATURES

 • Oppusteligt
 • Opbevaringsrum til shampoo
 • Mål: 84 x 58 x 22 cm
 • Fri for Phthalater, BPA og bly
Shrunks Oppusteligt Badekar (til børn)

De fleste børn elsker at plaske i vand, og det kan hurtigt blive en våd oplevelse med et brusebad – hvor der desuden er større risiko for, at barnet glider. Med dette praktiske oppustelige badekar til børn, skaber du både større badeglæde og mindre vandsprøjt på dig, da du ikke behøver at holde en bruser undervejs.  

Det oppustelige badekar til børn er udformet som en gummibåd, og det har to smarte opbevaringsrum til shampoo eller legetøj. Badekarret kan bruges på det lille badeværelse, men det er lige så velegnet til en tur på stranden eller til ferien.

PRISER FRA
 

 

199,-

 

Oppusteligt Badekar fra Watery (til voksne)

FEATURES

 • Oppusteligt
 • Nakkestøtte, siddepude og drinkholder
 • Mål: 147 x 80 x 42 cm
 • Inkl. fleksibelt afløbsrør

Har du mangel på opbevaringsplads, men vil alligevel gerne nyde godt af et rummeligt badekar? Så er det denne model, du skal have fat i. Det oppustelige badekar til voksne er super behageligt med både siddepude, nakkestøtte og smart drinkholder – og det er i en rigtig god størrelse. Til gengæld fylder det nærmest intet, når det er foldet sammen.

Eftersom der er ”tag” på, så der kun er hul til overkroppen – og du dermed undgår vandpjaskeri – behøver du ikke et badeværelse for at gøre brug af dette badekar. Det kan sagtens stilles op i stuen eller i soveværelset – og så er det bare at lukke øjnene og lade dig omslutte af det varme vand.

PRISER FRA
 

 

549,-

 

Hvilket sammenklappeligt badekar skal jeg vælge?

Hvis du ønsker et badekar uden at betale spidsen af en jetjager for at få et indbygget ét af slagsen på dit badeværelse, kan du med fordel købe et sammenklappeligt badekar. Enten en version i plast, der slås ud ved brug, eller en oppustelig version, der skal pustes op.

Udover at vælge mellem et sammenklappeligt eller oppusteligt badekar, skal du beslutte, om badekarret kun skal bruges til børnene i familien, eller om det er voksne, der skal gøre brug af det. Der findes nemlig både flytbare badekar til børn og voksne. Den største forskel er rummeligheden. Det oppustelige badekar til børn i guiden her er ret lille, og det er fortrinsvis velegnet til mindre børn. Det oppustelige badekar til voksne er til gengæld ikke egnet til mindre børn, fordi der er ”tag” på, som gør det svært at holde øje med børnene. Til gengæld er det sammenklappelige badekar egnet til både voksne og børn i alle aldre, og der er rigeligt plads til flere på én gang.

Mere til badeværelset: De bedste brusehoveder

Et flytbart badekar er perfekt til det lille badeværelse

Uanset, om du bor stort eller småt, kan boligen have et badeværelse i en beskeden størrelse. Små badeværelser har dét til fælles, at de ikke har plads til et badekar. Økonomien og lysten til et badekar kan altså sagtens være der, men hvis ikke kvadratmeterne tillader det, kan det virke håbløst. Det er dog langt fra tilfældet; du skal bare have fat i et flytbart badekar.

Fordelen ved et flytbart badekar er, at du kan stille det midt på gulvet på badeværelset, når det er i brug – og flytte det eller pakke det sammen, når du ikke bruger det. Netop fordi det kan pakkes væk efter brug, betyder det ikke noget, at det optager al gulvpladsen, når det er slået ud.

Nogle vælger et fold sammen badekar i plast, mens dem, der vil spare endnu mere på pladsen, vælger et oppustelig badekar. Fordelen ved et fold ud badekar i plast er, at du nemt og hurtigt kan folde det ud og bruge det, og at det er meget stabilt. Et oppusteligt badekar skal pustes op inden brug, og det er derfor lidt mere omstændeligt. Ønsker du kun et karbad i ny og næ, er et oppusteligt badekar dog den mest pladsbesparende løsning.

Badekar er bedre for huden end brusebad

Udover at det føles skønt at lade kroppen omfavne af varmt vand, er der også en hygiejnemæssig fordel i at tilvælge et badekar. Det renser nemlig huden bedre og på en sundere måde. I et brusebad rammer vandet kun kortvarigt i huden, og du behøver derfor sæbe for at rengøre huden ordentligt. Men hvis du befinder dig i varmt vand i 15 minutter, åbnes og renses dine porer lige så godt, og du behøver i princippet ikke bruge sæbe, hvilket sparer både hud og miljø for mere eller mindre skadelig kemi.

Det varme vand bevirker, at det yderste lag hud og dets celler svulmer op til 2-3 gange almindelig størrelse, hvilket gør det nemt for døde hudceller, skidt og snavs at blive renset ud. Det gør du blot ved at gnubbe på huden med hænderne.

Bruger du alligevel sæbe, f.eks. fordi du i samme ombæring vasker hår, eller fordi du elsker et boblende skumbad, så er det vigtigt, at du efter badet lige smutter en tur under bruseren og får skyllet alle sæberester af. Sæberester, der får lov at sidde på huden, kan nemlig give tør og irriteret hud, der i værste tilfælde slår ud med eksem.

Læs også: Stor guide til makeup spejle