Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af baderumsmøbler

Bedste komplette møbelsæt til badeværelset: Scanbad Multo Lotto

Med dette lækre komplette møbelsæt behøver du ikke bruge en masse tid på at kigge efter baderumsmøbler. I stedet skal du bare klikke dette sæt hjem, hvorefter du har meget af det, du skal bruge på dit badeværelse. Sættet er lavet i et elegant og stilrent design, så det vil pryde ethvert badeværelse uanset indretningen.

Bedste vaskeskab til badeværelset: Scanbad Delta vaskeskab

Dette smukke træfarvede vaskeskab er perfekt for dig, der ønsker et moderne og tidløst element på dit badeværelse. Vaskeskabet kommer med hele to skuffer, der er forsynet med mange fordele. Begge skuffer har blandt andet softclose, så de lukker stille og roligt.

Bedste spejl til badeværelset: Philips Hue Adore badeværelsesspejl LED

Elsker du smarte og intelligente løsninger, er dette badeværelsesspejl fra Philips Hues Adore-serie et godt bud. Her får du nemlig et spejl, der også fungerer som en lampe. Lampen er med integreret LED og kan nemt betjenes via din telefon eller en Hue Dimmer Switch.

7 lækre og smarte baderumsmøbler

Syv bud på lækre baderumsmøbler, som kan pifte ethvert badeværelse op.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Hafa Eden højskab i hvid 35 cm

Features:

Størrelse: 166,5 x 35 x 40 cm.

Farve: Hvid

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Hafa Eden hoejskab i hvid 35 cm

Med et højskab fra Hafa på dit badeværelse kan du opbevare diverse ting og sager. Med Eden får du et tidløst og klassisk højskab i hvid, der er forsynet med to vendbare låger med softclose. Det vil sige, at lågerne ikke smækker i, når du lukker dem.

Endvidere er skabet udstyret med fire glashylder. Disse glashylder har en god dybde, så der er masser af plads til eksempelvis håndklæder og så videre. Sidst men ikke mindst kommer højskabet med en praktisk suspension, hvilket sikrer en nem justering til væggen.

Scanbad Multo Lotto

Features:

Størrelse: 59,6 x 90 x 46,7 cm.

Farve: Hvid

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Scanbad komplet moebelsaet

Er du på udkig efter et komplet møbelsæt til dit badeværelse? Så skal du tage et kig nærmere på disse baderumsmøbler fra Scanbad. Her får du nemlig et lækkert møbelsæt, der består af en marmorvask på 90 centimeter samt et vaskeskab i hvid højglans med to låger.

Ikke nok med det så indeholder sættet ydermere et spejl, der er forsynet med både lys i toppen og lysstyring. Det smarte ved dette sæt er, at du får det hele samlet og herved ikke selv behøver at kigge efter en masse møbler til badeværelset.

Scanbad Delta vaskeskab

Features:

Størrelse: 64 x 60 x 35 cm.

Farve: Træfarvet

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Scanbad Delta vaskeskab

Dette vaskeskab fra Scanbad er designet i et stilrent og moderne design, hvorfor det passer perfekt ind på de fleste badeværelser. Vaskeskabet har to skuffer, der er forsynet med softclose. Det sikrer, at lukningen altid foregår på en lydløs og rolig måde. Takket være de to skuffer er du sikret en god opbevaringsplads.

Ydermere kommer begge skuffer med fuldt udtræk, så du nemt kan nå det inderste. Skufferne kommer desuden med standardgreb. Dog kan du vælge at købe andre greb, hvis du foretrækker det. Desuden bliver vaskeskabet leveret uden en håndvask.

Se flere underskabe til vaske her

Philips Hue Adore badeværelsesspejl LED

Features:

Størrelse: 56 x 56 x 5,1 cm.

Farve: Hvid

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Philips Hue Adore badevaerelsesspejl LED

Philips Hue har lavet en badeværelsesserie med navnet Adore. I denne serie finder du blandt andet en stor og rund spejllampe, der er udstyret med en smart teknologi.

Denne spejllampe kommer nemlig med en intelligent badeværelsesbelysning, der er yderst nem at anvende. Lampen kan styres via Hue Dimmer Switch eller Bluetooth via din mobiltelefon. På den måde kan du sørge for lige netop den stemning på badeværelset, du ønsker.

For at opnå den fulde funktionalitet er det en god idé at investere i en Hue Bridge. Den medfølger ikke ved køb af badeværelsesspejlet. Lampen er desuden med integreret LED, så den har en lang levetid.

Dansai Luna hylde

Features:

Størrelse: 38 x 12 x 12 cm.

Farve: Sort

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Scanbad Luna hylde

Du kan aldrig gå galt i byen med en god hylde på badeværelset til opbevaring af diverse ting og sager. Luna fra Scanbad er en stilren og enkel hylde i sort, der er fremstillet med to røgfarvede glashylder. Takket være hyldens elegante udtryk vil den sætte prikken over i’et på ethvert badeværelse.

Hylden er velegnet til forskellige badeværelsesartikler som for eksempel toiletruller, pyntegenstande og så videre. Derudover er det også muligt at placere håndklæder på hylden, hvis du ønsker det.

Hafa Life spejlskab i hvid 65,5 cm

Features:

Størrelse: 70 x 65,5 x 24 cm.

Farve: Hvid

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Hafa Life spejlskab i hvid 655 cm

Er du på jagt efter et funktionelt baderumsmøbel med flere funktioner? Dette spejlskab fra Hafa er et rigtig godt bud. Her ser du nemlig et møbel, der både består af et skab og et spejl. Det vil altså sige, at du kan slå to fluer med et smæk.

Spejlskabet er lavet i en enkel hvid farve med justerbare glashylder. Desuden kommer modellen med en behagelig LED-belysning samt stikkontakter inde i kabinettet på højre side. Du kan derfor bruge spejlskabet til mange forskellige ting.

Hafa Moon spejlhylde i valnød med LED lys og stik. 535 x 710 x 140/155 mm

Features:

Størrelse: 53,5 x 71 x 15,5 cm.

Farve: Valnød

Indret dit badeværelse med lækre baderumsmøbler - Hafa Moon spejlhylde i valnoed med LED lys og stik
PRISER FRA
 

 

535,-

 

På ethvert badeværelse er der naturligvis brug for et spejl. Her finder du et lækkert badeværelsesspejl fra Hafa til en god pris. Rent faktisk er det en spejlhylde, så du tilmed kan have forskellige ting stående på hylden.

Spejlhylden er lavet i farven valnød og kommer ydermere med LED-lys samt et stik. Du får altså et multifunktionelt spejl, der kan bruges til lidt af hvert. Det er en fordel for dig, der ikke har meget plads på badeværelset eller blot ønsker et smart spejl.

Sådan vælger du de bedste baderumsmøbler til dit badeværelse

Et funktionelt og lækkert badeværelse er noget, vi alle drømmer om. Badeværelset skal være rart at være i ligesom, at det skal kunne udføre nogle helt specifikke funktioner. Derfor er det vigtigt, at du har de rette baderumsmøbler.

For at finde frem til de bedste baderumsmøbler til dit badeværelse bør du først og fremmest overveje, hvor meget plads du har. Der er nemlig stor forskel på badeværelsers størrelser. Det bør aldrig være svært at bevæge dig rundt i rummet. I stedet bør du vælge multifunktionelle møbler, der har flere forskellige funktioner.

Se også: Flotte fritstående badekar

Herefter skal du tænke over baderumsmøblernes farver og design. Du bør vælge et design samt en farve, der komplementerer din nuværende indretning i boligen. Du opnår helt klart det bedste resultat, hvis du skaber en rød tråd mellem alle rum i dit hjem.

Sidst men ikke mindst skal du lægge et budget. På den måde ender du ikke med at bruge for meget på baderumsmøbler.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.