altansofa

Altansofa: Nyd din altan på bedste vis med en altan sofa

Vores topvalg af altan sofaer

Altan loungesofa: Regatta Rope Loungesofa

Her får du en altansofa, der er lavet i et elegant og moderne design. Altansofaen har et simpelt udtryk, der gør, at den ikke vil virke så dominerende på din altan. Desuden er det med denne model muligt at flytte ryglænet til en anden position således, at det bliver til et armlæn.

Altansofa med en divandel: Delia loungesofa

Ønsker du en altansofa, hvor du rigtig kan ligge og flyde på din altan, er denne model perfekt for dig. Divandelen kan placeres i begge sider, så sofaen passer bedst muligt til netop din altan. Altansofaens hynder er lavet i vaskbart og UV-resistent betræk, hvilket gør, at den vil holde i mange år frem i tiden.

Altansofa i akacietræ med mørkegrå hynder: Markland Loungesofa

Skal du have lidt ekstra luksus på din altan, er denne altansofa i akacietræ med mørkegrå hynder et godt bud. Altansofaen er inspireret af 50’ernes designtraditioner og er et bæredygtigt valg. Takket være sofaens mange fine detaljer får du en model med et elegant retrolook, der egner sig godt på næsten alle altaner.

3 lækre og praktiske altan sofaer

Delia loungesofa

Features:

Mål: 167 x 74 x 74 cm. (l x d x h)

Materiale: Aluminium

Farve: Sort

Siddehøjde: 40 cm.

PRISER FRA
 

 

7.659,-

 

Er du vild med en stilren og moderne indretning, kan du få dette på din altan med en Delia-loungesofa. Delia er en sofa til altan med et stel, der er fremstillet i aluminium. Derudover har den sorte hynder og en divandel.

Du bestemmer selv, om det er bedst at have divandelen i højre eller venstre side i forhold til indretningen på din altan. Sofaen har en glimrende siddekomfort, så du kommer til at elske at sidde i den med venner eller familie, når du skal slappe godt og grundigt af.

De flotte og sorte hynder er fremstillet i vaskbart betræk, der ovenikøbet er UV-resistent. Du kan derfor se frem til at have en sofa til altan, der holder i mange år og som bliver ved med at se pæn og indbydende ud.

Markland Loungesofa

Features:

Mål: 148 x 80 x 66 cm. (l x d x h)

Materiale: Akacietræ

Farve: Mørkegrå

Siddehøjde: Ukendt

PRISER FRA
 

 

 

Er du på jagt efter nye loungemøbler altan? Det er meget forståeligt, da det giver dig en god mulighed for at indrette din altan med møbler, du kan slappe af i efter en hård arbejdsdag. Det er måske værd for dig at tage et kig på denne skønne Markland-loungesofa til din altan.

Du får en rigtig dejlig altan lounge, hvor stellet er fremstillet af FSC-akacietræ, mens ryggen og sædet er i mørkegråt rundt reb. Hynderne er i mørkegrå olefinstof. Tilsammen giver disse materialer et strejf af luksus på din altan.

Denne smukke lille sofa til altanen er et bæredygtigt valg, der er inspireret af 50’ernes designtraditioner. Alle de skønne detaljer fuldender et elegant retrolook, der passer ind på de fleste altaner.

Mere til altanen: Flotte altanborde

Regatta Rope Loungesofa – venstre

Features:

Mål: 100-128 x 70 x 75 cm. (l x d x h)

Materiale: Eukalyptustræ og vedligeholdelsesfrit flet

Farve: Natur eller grå

Siddehøjde: 44 cm.

PRISER FRA
 

 

4.995,-

 

Regatta Rope er en loungesofa, som du kan placere på din altan for at have et godt sted at slappe af. Sofaen lægger op til, at du kan sidde og læse en god bog, drikke en kop kaffe eller snakke med en nær ven.

Det er muligt at købe sofaen i flere størrelser og farver, så den passer lige præcis til din altan og indretning. Dog er sofaen fremstillet af eukalyptustræ og vedligeholdelsesfrit flet uanset, om du vælger den ene eller den anden model.

Selve polyesterrebet er yderst slidstærkt og kan derfor klare diverse vind og vejr i Danmark. Derudover er hynderne vandafvisende. Men du skal være opmærksom på, at de ikke er vandtætte. Hyndebetrækket kan tages af og vaskes ved en 30 graders håndvask.

Du bør ydermere lægge mærke til, at dette er en venstresidet loungesofa. Derfor vil armlænet være placeret i venstre side, når du står og kigger på sofaen. Det er muligt også at få en højresidet model.

Relateret: Altan parasol – forskellige smarte modeller