vasketøjskurv i flet

Vasketøjskurv i flet: 5 æstetiske og flotte vasketøjskurve

Vores topvalg af vasketøjskurve i flet

Bedste vasketøjskurv i naturfarvet flet: Laudy Laundry Kurve

Hvis du mangler en vasketøjskurv i naturfarvet flet, kan du tage et kig på dette sæt. Du får nemlig to vasketøjskurve i forskellige størrelser, hvilket kan være yderst praktisk. Desuden har vasketøjskurvene både låg og håndtag.

Bedste vasketøjskurv i sort flet: OYOY Striped Vasketøjskurv

Er du på jagt efter en sort & naturfarvet vasketøjskurv i flet, så er denne model et rigtig godt valg. Vasketøjskurven ser meget stilfuld ud og kommer med et smart låg. Derudover har modellen en sort inderpose i stof.

Bedste vasketøjskurv i flettet søgræs: Nordal Laudy Vasketøjskurv

Med dette sæt bestående af to vasketøjskurve i flettet søgræs får du en større og en mindre model. Vasketøjskurvene er flotte og kommer med et dekorativt mønster. De vil derfor se meget smukke ud uanset, hvor de er placeret henne i din bolig.

5 stilrene og praktiske vasketøjskurve i flet

Ferm Living Braided

Features:

Mål: 56 x 44 cm. (h x ø)

Materiale: Rattan

Farve: Naturfarvet

Det er bare ikke pænt at have vasketøj stående fremme, så alle kan se det. Det kan du undgå med denne skønne vasketøjskurv i flet. Med denne flotte vasketøjskurv behøver du ikke længere at kigge på vasketøjet til hverdag.

Derudover kommer modellen med håndtag, så du kan nemt flytte rundt på vasketøjet alt efter behov. Den er flettet af rattan, og så er den håndlavet.

House Doctor LAUN Basket x2 Nature

Features:

Mål: 65 x 43 cm. og 52 x 34 cm. (h x ø)

Materiale: Vandhyacint

Farve: Naturfarvet

Hvis du har brug for mere end en enkelt vasketøjskurv, så kan det være, at dette lækre sæt er lige noget for dig. Her er der tale om to vasketøjskurve i flet i forskellige størrelser. Den ene er nemlig lidt større end den anden.

Vasketøjskurvene er håndlavede og er flettet i Vandhyacint. Samtidigt kommer de med et låg og håndtag. Herved kan du gemme vasketøjet væk, og du kan ligeledes rykke rundt på kurvene, hvis du har brug for det.

OYOY Striped Vasketøjskurv

Features:

Mål: 62 x 51 cm. (h x ø)

Materiale: Rattan

Farve: Sort

En vasketøjskurv i flet behøver ikke kun at være naturfarvet. Det er også muligt at vælge en model i sort. Det er netop, hvad du får her. Denne vasketøjskurv er flettet i sort og naturfarvet rattan, hvilket ser yderst stilfuldt ud.

Endvidere er vasketøjskurven forsynet med et låg. Den kommer ydermere med en sort inderpose i stof. Passer den sorte farve ikke ind i din indretning, kan den samme model også fås i andre flotte farver.

Du kan både købe den i grå rattan med en hvid inderpose i stof eller i hvidvasket rattan med en hvid inderpose i stof. Herved kan du vælge den vasketøjskurv, som du bedst kan lide.

Laudy Laundry Kurve

Features:

Mål: 70 x 45 cm. og 60 x 35 cm. (h x ø)

Materiale: Rattan Bambus

Farve: Naturfarvet

Der er ingen grund til at nøjes med kedelige vasketøjskurve. I stedet kan du vælge disse flotte vasketøjskurve i flet, der fungerer som et dekorativt element i din boligindretning. Med i dette sæt er der både en større og en mindre model, hvilket er perfekt til eksempelvis en familie.

Disse vasketøjskurve er flettet af Rattan Bambus og er forsynet med en udtagelig stofpose. Ydermere er vasketøjskurvene håndlavede og kommer med både låg og håndtag.

På den måde bliver vasketøjet gemt godt væk, og du kan nemt og hurtigt rykke kurven ud til vaskemaskinen eller andre steder, hvor der er brug for den.

Nordal Laudy Vasketøjskurv

Features:

Mål: 60 x 48 cm. og 41 x 41 cm. (h x ø)

Materiale: Søgræs

Farve: Naturfarvet og sort

Her til sidst får du igen et sæt af vasketøjskurve i flet, der består af to modeller i forskellige størrelser. Du får altså både en stor og en lille vasketøjskurv. Det kan i mange situationer være yderst praktisk.

Dette sæt er lavet af flettet søgræs og er forsynet med et dekorativt mønster. De ligner nærmest ikke vasketøjskurve, men ligner i stedet flotte kurve, som du kan have stående overalt i din bolig.

Desuden har kurvene både låg og håndtag, hvilket blot gør dem endnu mere smarte og praktiske.

Gem vasketøjet væk til hverdag med en vasketøjskurv i flet

Der er ingen grund til at lade vasketøjet stå fremme, så det er synligt hele tiden. Det er bare ikke pænt. Heldigvis findes der en god løsning på dette problem. Du kan i stedet vælge at investere i en stilren og flot vasketøjskurv i flet.

Relateret: Vasketøjskurv i plast

Med en vasketøjskurv i flet kan du nemt og hurtigt gemme vasketøjet væk til hverdag, så der er ingen, der kan se det. En vasketøjskurv i flet er som regel stilfuld og praktisk på samme tid.

Det vil sige, at ikke nok med at du kan få styr på dit vasketøj, så får du ydermere et dekorativt element. Du kan derfor være sikker på, at din vasketøjskurv vil pynte i dit hjem lige meget, hvor du stiller den henne.

I mange tilfælde ligner disse vasketøjskurve slet ikke vasketøjskurve. De ligner blot helt almindelige kurve, som mange vælger at placere forskellige steder i hjemmet til tæpper, legetøj eller helt andre ting.

Så hvis du vælger at anskaffe dig en eller flere vasketøjskurve i flet, skal du ikke bekymre dig om, at de vil forstyrre din indretning. De vil udelukkende pynte.

Relateret artikel: Vasketøjskurv med låg