Få mere opbevaringsplads og hold orden i din entré med en hattehylde med bøjlestang

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste hattehylde med bøjlestang til alle indretningsstile: Roon & Rahn hattehylde med knager og bøjlestang

Her får du en praktisk og simpel hattehylde, der både er udstyret med flere knager og en bøjlestang. Den flotte hattehylde er nem at implementere i din allerede eksisterende indretning takket være det enkle og fine design.

Bedste hattehylde med bøjlestang med god opbevaringsplads: Hattehylde med seks knager og bøjlestang i et stilrent design

Med denne stilrene hattehylde får du masser af opbevaringsplads, da den er forsynet med hele seks knager, en bøjlestang samt en hylde. Du har derfor plads til at opbevare både stort og småt alt efter, hvad der er brug for i din entré.

Bedste hattehylde med bøjlestang til den lille entré: Smart lille hattehylde med hylde, knager og bøjlestang

Smart og lille hattehylde i et multifunktionelt design lavet af træ og rustfrit stål. Denne hattehylde er yderst anvendelig i en mindre entré eller en smal gang, hvor der er brug for opbevaringsplads.

8 funktionelle og stilfulde hattehylder med bøjlestang

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Hattehylde med bøjlestang i metal og træ

Features:

Mål: 35 x 100 x 35 cm.

Farve: Hvid/sort og metal

Materialer: Træ og metal

Hattehylde med bøjlestang i metal og træ

Denne hattehylde er velegnet til en entré, der er indrettet med fokus på det stilfulde samt rene linjer. Hattehylden er lavet i hvidmalet træ og metal, men kan også købes med sortmalet træ, hvis dette passer bedre ind i din entré.

Milano HH-7 er udstyret med en enkel bøjlestang samt tre skinner i metal i toppen. På bøjlestangen kan du hænge dit overtøj, mens du på hylden kan placere alt lige fra hatte til cykelhjelme eller andre ting, du har brug for i entréen.

Multifunktionel mindre hattehylde med hylde, knager og stang til bøjler

Features:

Mål: 15 x 20 x 30 cm.

Farve: 7 forskellige farvekombinationer

Materialer: Aluminium og rustfrit stål

Multifunktionel mindre hattehylde med hylde, knager og stang til bøjler

Har du kun brug for en smule opbevaringsplads i din entré, eller er pladsen bare trang? Så kan det være, at denne multifunktionelle og lille hattehylde falder i din smag.

Her får du en lille og moderne hattehylde, der kommer med både en hylde, to knager og en stang til bøjler. Den er udført i aluminium og rustfrit stål og kommer i syv forskellige farvekombinationer.

Takket være den mindre størrelse kan du også sagtens bruge flere af de samme modeller ved siden af hinanden, hvis du ønsker mere plads til opbevaring.

Roon & Rahn hattehylde

Features:

Mål: 90,5 x 53 x 22,5 cm.

Farve: 4 forskellige farver

Materialer: Træ

Danskproduceret hattehylde i træ

Med denne hattehylde fra Roon & Rahn får du en model i høj kvalitet. Den stilrene og enkle hattehylde har en bøjlestang, så du kan hænge alt dit overtøj op i entréen.

Derudover er den udstyret med en fin hylde øverst med flotte detaljer, der giver det enkle look noget ekstra. Hattehylden kan købes i fire forskellige variationer.

Du kan både få den i ubehandlet ask, i sort, i eg sæbe eller eg klar olie. Herved kan du vælge den hattehylde, der passer bedst ind i dit hjem.

Rå og minimalistisk hattehylde med to hylder

Features:

Mål: 14 x 120 x 32 cm.

Farve: Sort

Materialer: Jern

Rå og minimalistisk hattehylde med to hylder

Her får du en sort hattehylde i jern fra Trademark Living med gode opbevaringsmuligheder af alt det, du ønsker at opbevare i din entré. Hattehylden er udført i et design, der kombinerer det minimalistiske med det rå, hvorfor den er det oplagte valg til et moderne hjem.

Den er forsynet med hele to hylder, så du kan opbevare det meste. Desuden kan du bruge den nederste hylde som en bøjlestang, da den er lavet til, at du kan hænge bøjler eller kroge på den med dit overtøj.

Elegant og flot hattehylde fra Lastein

Features:

Mål: 65/80/100 x 30 x 15 cm.

Farve: Flere farvekombinationer

Materialer: Vides ikke

Elegant og flot hattehylde fra Lastein

Her får du endnu et bud på en elegant og flot hattehylde, der tilbyder masser af muligheder for at opbevare både stort og småt i entréen. Den er nemlig forsynet med både tre knager, en bøjlestang samt en hylde i toppen.

Den stilrene hattehylde fra Lastein fås i flere størrelser og farvekombinationer, så du kan vælge den model, du foretrækker. Den kan både købes med et sort stel og sorte knopper eller med et hvidt stel med egeknopper.

Danskdesignet simpel hattehylde med knager og bøjlestang

Features:

Mål: 52 x 31 x 20,5 cm.

Farve: Hvid og lavagrå

Materialer: Pulverlakeret aluminium

Danskdesignet simpel hattehylde med knager og bøjlestang

Er du på udkig efter en simpel og stilren hattehylde med knager samt en bøjlestang til din entré eller gang? Så er denne model fra Cane-Line designet af den danske designduo Strand & Hvass et godt bud.

Den simple hattehylde passer ind i alle indretningsstile og er nem at implementere i den allerede eksisterende indretning. I og med at den både er forsynet med fire knager, en bøjlestang samt en hylde i toppen, er der rig mulighed for diverse opbevaring.

Hattehylden er fremstillet i pulverlakeret aluminium og kan både fås i hvid og lavagrå. Selve bøjlestangen er lavet af teaktræ, hvilket giver hattehylden et varmere udtryk.

Hattehylde med seks knager og bøjlestang i et stilrent design

Features:

Mål: 100 x 30 x 15 cm.

Farve: Flere forskellige farvekombinationer

Materialer: Aluminium og rustfrit stål

Hattehylde med seks knager og bøjlestang i et stilrent design

Har du brug for en hattehylde med ekstra plads? Så bør du tage et nærmere kig på denne stilrene model. Unu er nemlig forsynet med hele seks knager, en bøjlestang samt en hylde, så du kan opbevare lidt af hvert på den.

Ydermere er denne hattehylde fremstillet i rustfrit stål og aluminium og kan fås i flere forskellige farvekombinationer. På den måde kan du vælge den model, der vil passe perfekt ind i din garderobe, når det kommer til designet.

Smart lille hattehylde med hylde, knager og bøjlestang

Features:

Mål: 31 x 30 x 18,5 cm.

Farve: Natur eller sort

Materialer: Træ og rustfrit stål

Smart lille hattehylde med hylde, knager og bøjlestang

Hvis du er jagt efter en smart og lille hattehylde, der kan opfylde stort set de fleste behov i en entré, bør du overveje om denne model er noget for dig.

Her får du en praktisk og multifunktionel hattehylde fra Skagerak, der både fungerer som en hylde, knagerække og bøjlestang på trods af den lille størrelse. Dog kan du vælge at placere flere af disse hattehylder ved siden af hinanden, hvis du ønsker det.

Den flotte hattehylde er udført i et minimalistisk design og er perfekt til rum med begrænset plads eller en smal gang. Den er lavet af træ og rustfrit stål og kommer i både eg, sortbejdset eg og teak, så du kan vælge din foretrukne træsort.

Mere til Entréen: Få orden med skoskabet

Hvad er en hattehylde?


Hattehylder er praktiske genstande, der kan betegnes som værende en hylde med knager eller en bøjlestang under. En hattehylde kan dog også fås både som en hylde med knager og en stang til bøjler eller kroge. De findes i et hav af udformninger, design, stilarter, materialer m.m., så der er en variant for enhver smag.

Herved får du mere opbevaringsplads og kan bruge hattehylder til flere formål end, hvis du eksempelvis valgte at hænge en knagerække i din entré.

Læs også: Sådan får du mere plads med en bænk med opbevaring

De fylder lidt mere end en knagerække, da den stikker mere ud i selve rummet, men til gengæld er de yderst funktionelle og praktiske at have i dit hjem.

Hvilken hattehylde skal jeg vælge?


I og med at der findes så mange forskellige hattehylder på markedet, kan det virke uoverskueligt, hvad du skal vælge. Her finder du gode råd til, hvad du bør tænke over, inden du køber den helt rigtige hattehylde til din bolig.

 • Hattehylder med bøjlestang: Hattehylder med bøjlestang er forsynet med en stang til bøjler samt en hylde. Det giver dig mulighed for at placere diverse ting og sager på hylden, mens du kan hænge overtøj på bøjlestangen.
 • Hattehylder med knager: En hylde med knager giver de samme muligheder som hattehylder med bøjlestang. Dog behøver du ikke nødvendigvis at bruge bøjler eller kroge til at hænge dit overtøj op.
 • Hattehylder med knager og bøjlestang: Den sidste mulighed er hattehylder med knager samt en bøjlestang. Dette er yderst praktisk, hvis du har brug for så meget opbevaringsplads som muligt i din entré.

Når du har fundet den rette model, er der andre ting, du kan overveje, før du beslutter dig for hvilken hattehylde, der skal hjem til dig.

 • Design: Da du kan finde så mange hattehylder, betyder det også, at de kommer i en lang række af stilarter og design. Overvej hvad der vil passe bedst ind i din indretning. Skal det være et simpelt design, et råt udtryk eller en minimalistisk hattehylde?
 • Størrelse: Hvor meget plads er der i din entré? Hattehyldens størrelse afhænger af pladsen. Hvis du har en lille entré, er det bedst med en lille hattehylde. Er der til gengæld mange i familien, er det en fordel med en hattehylde, hvor der er nok plads til hele familiens overtøj m.m.
 • Budget: Til sidst skal du tænke over, hvor meget du ønsker at betale for en hattehylde. Du finder nemlig både billige hattehylder samt hattehylder, der koster en del.

Hvorfor bør jeg købe en hattehylde?


Hattehylder er yderst brugbare og praktiske, hvis du ønsker at organisere din entré på absolut bedste vis. Med hjælp fra en hattehylde kan du nemmere holde orden og undgå, at rummet nemt bliver rodet til med familiens cykelhjelme, jakker, halstørklæder og lignende.

Du kan ligeledes dekorere din hattehylde med hyggelige pyntegenstande, planter m.m., hvis der er plads til det. Herved kan du style hattehylden på en måde, så den bliver et dekorativt element i din indretning.

Hvis du har børn, kan det være en fordel at vælge en hattehylde med både en bøjlestang og knager.

På den måde slipper dine børn for at hænge deres overtøj op på bøjler, hvilket måske ikke bliver gjort til dagligt. For at undgå at deres overtøj m.m. ligger og flyder i gangen, er der ofte en større chance for, at de hænger deres tøj op, hvis der er hylder med knager.

Se også: Skuffedarium til hjemmekontoret

Hvor skal jeg placere min hattehylde?


Har du købt en hattehylde til din entré, men er du i tvivl om, hvor du skal hænge den? Når du indretter din entré, er det vigtigt, at du tænker på, at det skal være praktisk og funktionelt. Det er nemlig i dette rum, at folk skal ind og ud af døren – og sommetider skal det gå stærkt.

Desuden er det rart, hvis alle tingene har deres faste pladser, og så skal det være nemt og hurtigt at få adgang til de ting, du placerer på hattehylden. Du bør derfor nøje overveje, hvor den bedste placering i rummet er med tanke på ovenstående. Hæng aldrig din hattehylde et sted, hvor det er svært at komme til den eller, hvor den generer, når du skal ind og ud af døren.

Helt generelt er hattehylder lavet til entréer. Men selvfølgelig kan du bruge dem andre steder såsom i et walk-in closet, i dit soveværelse, bryggers eller lignende.

Derudover skal du huske at hænge hattehylden rigtigt op. Det er vigtigt i forhold til, at den skal bære en smule vægt fra overtøj, cykelhjelme m.v. Hænger din hattehylde ikke helt fast, kan du risikere, at den falder ned på grund af vægten.

Er du ikke meget for gør-det-selv projekter, er det værd at finde en, der har styr på at hænge sådanne ting op på væggen.

Læs også: Spar plads med en seng med opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Hvor højt skal en hattehylde hænge?

Højden, hvor en hattehylde skal hænge, afhænger af individuelle præferencer og den tilgængelige plads. Generelt anbefales det at placere hattenhylden ca. 150-180 cm over gulvet for at give tilstrækkelig plads til hatte og andre hovedbeklædninger. Det er dog vigtigt at tage hensyn til den faktiske hovedhøjde for at sikre, at hatten kan hænges uden at berøre loftet.

Hvor bred skal en hattehylde være?

Bredden på en hattehylde afhænger af, hvor mange hatte eller hovedbeklædninger du ønsker at opbevare på den, og den tilgængelige plads i dit hjem. En typisk bredde for en hattehylde kan være mellem 60 cm og 120 cm. Det er vigtigt at overveje, om du ønsker at have hatte placeret ved siden af hinanden eller med lidt afstand imellem, så du kan tilpasse bredden til dine specifikke behov og den tilgængelige plads.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.