spisebordsstol i flet

Spisebordsstole i flet – 6 lækre spisebordsstole til hjemmet

Vores topvalg af spisebordsstole i flet

Bedste spisebordsstole i flet i en naturlig farve: Jørgen Bækmark stol med armlæn – J81 – Matlakeret eg

Denne komfortable og raffinerede spisebordsstel i flet kommer i en skøn naturfarve, så den vil passe godt ind i de fleste hjem. Sætter du pris på en stol i høj kvalitet, er denne lige noget for dig.

Bedste spisebordstole i flet i en hvid farve: Elysia Spisebordsstol, Hvid m. naturfarvet flet

Hvis du ønsker en trendy og simpel spisebordsstol i flet i en hvid farve, er Elysia et godt valg. Denne spisebordsstol emmer af skandinavisk elegance og vil se rigtig godt ud rundt om dit spisebord.

Bedste spisebordsstole i brunt læderflet: Trademark Living James spisebordsstol – brunt læder flet og natur træ

Mangler du spændende og anderledes spisebordsstole i flet, så prøv at tage et kig på disse stole i ægte brunt flettet læder. Disse stole vil sætte sit helt eget præg på din bolig, så du vil ikke kunne få nok af dem.

6 stilrene og lækre spisebordsstole i flet

Jørgen Bækmark stol med armlæn – J81 – Matlakeret eg

Features:

Mål: 82 x 65,3 x 53,3 cm. (h x b x d)

Siddehøjde: 45 cm.

PRISER FRA
 

 

4.199,-

 

Er du på udkig efter en komfortabel og raffineret spisebordsstol i flet? Så bør du tage et kig på denne ikoniske spisebordsstol fra FDB Møbler, der er designet i 1960’erne af Jørgen Bækmark.

Denne spisebordsstol er fremstillet i matlakeret eg og flet og er lavet i en skøn naturfarve, så den vil se rigtig godt ud rundt om dit spisebord. Det benyttede træ er desuden FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove.

Se også: Flere spisebordsstole med armlæn

Elysia Spisebordsstol, Hvid m. naturfarvet flet

Features:

Mål: 73 x 54 x 52,5 cm. (h x l x d)

Siddehøjde: 44 cm.

PRISER FRA
 

 

699,-

 

Elysia er en simpel og trendy spisebordsstol, der vil være med til at lyse din spisestue op på bedste vis. Spisebordsstolen er nemlig fremstillet i en hvid farve med naturfarvet flet. Sædet er lavet af flettet naturrattan, hvilket emmer af skandinavisk stilrenhed. Det lækre sæde komplementerer derfor fint de skønne stoleben.

Derudover er det godt for dig at vide, at spisebordsstolen er stabelbar. Det vil sige, at du nemt kan opbevare disse stole uden, at du har brug for meget plads, hvis du på et tidspunkt skal have dem væk fra spisebordet eller lignende.

Trademark Living James spisebordsstol – brunt læder flet og natur træ

Features:

Mål: 84 x 46 x 52 cm. (h x b x d)

Siddehøjde: 45 cm.

PRISER FRA
 

 

2.999,-

 

Er du på udkig efter anderledes og spændende spisebordsstole i flet, så bør du tage disse stole fra Trademark Living med i dine overvejelser. Her får du nemlig lækre og unikke spisebordsstole i naturligt træ, hvor sædet og ryglænet er lavet i ægte brunt flettet læder.

Der er tale om en klassisk og tidløs spisebordsstol, som passer godt sammen med stort set alle spiseborde. I og med at læder er et naturprodukt, skal du dog være opmærksom på, at det kan variere i farve, overflade og udseende.

NORR11 | Shanghai Chair – Paper Cord

Features:

Mål: 79,5 x 58,5 x 57,5 cm. (h x b x d)

Siddehøjde: 45 cm.

Shanghai-stolen er en flot og elegant model, som er en nyfortolkning af det gamle kinesiske hesteskostel. Spisebordsstolen fra NORR11 er lavet af ask og har et sæde i flettet papirsnor. Derudover kan stolen fås i tre forskellige varianter.

Du kan selv vælge, om du ønsker stolen i et sort stel med sort snor, i et sort stel med natursnor eller i et naturstel med natursnor. Lige meget hvilken variant du vælger, vil de karakteristiske armlæn mødes i ryggen i et smukt bøjet ryglæn. Herved kan du være sikker på, at du sidder yderst komfortabelt.

Alongi Spisebordsstol, Sort m. naturfarvet flet

Features:

Mål: 88 x 45 x 50 cm. (h x b x d)

Siddehøjde: 46 cm.

PRISER FRA
 

 

1.399,-

 

Alongi er en spisebordsstol i et klassisk og elegant design. Spisebordsstolen er designet i en sort farve med naturfarvet flet.

Udover at stolen har et flot look, er den også behagelig at sidde på takket være det skønne sæde i naturligt rattan. Når først du har sat dig ned for at spise, vil du derfor slet ikke have lyst til at rejse dig op igen.

Arthur Spisebordsstol

Features:

Mål: 79 x 51 x 49 cm. (h x l x b)

Siddehøjde: 45 cm.

PRISER FRA
 

 

-,-

Her får du en klassisk og tidløs spisebordsstol med et lækkert og elegant udtryk. Denne spisebordsstol vil uden tvivl passe perfekt ind i både den moderne og den mere klassiske indretning.

Spisebordsstolen er lavet i sortmalet bøgetræ og kommer med et sæde i naturfarvet flet. Ikke nok med at stolen er fremstillet i et flot design, så er den også yderst behagelig. Du kan derfor nyde at sidde og spise rundt om bordet med både familie og venner.

Sådan vælger du de perfekte spisebordsstole i flet

I og med at der er så mange forskellige spisebordstole i flet, kan du finde de perfekte stole til lige præcis dit hjem. Men før du køber dine nye stole, er det vigtigt, at du overvejer flere faktorer, så du ender med de helt rette. Du bør blandt andet overveje følgende:

  • Hvor ofte vil du bruge dine spisebordsstole?
  • Hvor længe vil du typisk sidde på stolen?
  • Hvad er dit budget?
  • Hvor meget plads har du?
  • Hvilken farve skal stolene have?

Disse spørgsmål hjælper dig med at vælge nye spisebordsstole i flet, som du vil blive glad for at have rundt om dit spisebord i mange år frem i tiden.

Se også: lammeskind til stole