Spisestuestole med armlæn: 5 komfortable modeller, der pynter ved spisebordet

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Spisestuestole med armlæn – vores topvalg

All-round spisestuestol med armlæn: Newton spisestuestol med armlæn

Newton er flot all-round spisestuestol med armlæn, der fungerer godt i de fleste hjem. Den fås i to forskellige farver – ubehandlet eg eller sortmalet bøg. Den har et sæde i læder, der sikrer ultimativ komfort ved spisebordet.

Eksklusiv spisestuestol med armlæn: Vipp spisestuestol med armlæn

Er du på udkig efter en eksklusiv og moderne spisestuestol med armlæn, er Vipp-stolen et oplagt valg. Her får du en simpel og moderne løsning med lækre detaljer. Den har afrundede armlæn og en smal rygstøtte, der sikrer god komfort. Fås med polstret læder, uld eller polyester.

Simpel spisestuestol med armlæn: Eva Solo Combo spisestuestol med armlæn

Combo er en spisestuestol med armlæn fra Eva Solo, som passer ind i det minimalistiske hjem. Den er utroligt simpel, men sikrer en god siddekomfort. Spisestuestolene kan stables, så de nemt kan gemmes af vejen.

En spisestuestol med armlæn sikrer ultimativ siddekomfort

De færreste spisestuestole har armlæn, men der er god grund til at vælge en, som har. Det giver en god komfort, når du har noget at læne dine arme på. Samtidig er de gode, når man ikke nødvendigvis sidder og spiser.

En spisestuestol med armlæn giver hjemmet et afslappet og stilfuldt udtryk, og der er masser af modeller at vælge mellem. Du kan derfor altid finde én, som passer perfekt ind i lige netop din spisestue – eller hvor du nu vælger at placere din spisestuestol med armlæn.

Herunder finder du 5 bud på spisestuestole med armlæn, som passer ind i de fleste hjem. Der er stor forskel på de enkelte modeller, hvorfor nogle passer til dig, der ønsker en minimalistisk model, mens andre har et mere ekstraordinært udtryk.

Spisestuestol med armlæn: De 5 bedste modeller

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

#1: Newton

FEATURES

 • Farver: Sort bøg eller ubehandlet eg
 • Sæde: Naturfarvet flet eller læder
 • Højde: 77 cm
 • Længde: 51 cm
 • Vægt: 13 kg
 • Bredde: 49 cm
 • Siddehøjde: 46 cm

Spisestuestole med armlæn: 5 komfortable modeller, der pynter ved spisebordet - Newton Spisebordsstol
PRISER FRA
 

 

Hvis du leder efter en simpel spisestuestol med armlæn, er Newton-modellen et oplagt valg. Her får du en stilfuld spisestuestol, der passer til de fleste hjem. Den har et klassisk look, men er alligevel moderne i sit udtryk.

Du kan vælge mellem to modeller, afhængigt af hvad du foretrækker. Vælg mellem sortmalet bøg eller ubehandlet eg. Vælger du den sorte model, får du et sæde i naturfarvet flet, mens sædet er i læder, hvis du vælger modellen i ubehandlet eg.

Vælg denne spisestuestol med armlæn, hvis du ønsker en god og behagelig siddekomfort, samtidig med at du sætter pris på gode materialer. Prisen for stolen er ganske overkommelig, omend det ikke er den billigste på markedet.

#2: Vipp

Features:

 • Sæde: Læder, uld, polyester
 • Materialer: Pulverlakeret aluminium
 • Bredde: 54,5 cm
 • Dybde: 53 cm
 • Højde: 76 cm
Spisestuestole med armlæn: 5 komfortable modeller, der pynter ved spisebordet - vipp stol
PRISER FRA
 

 

5.001,-

 

Er du til det mere rå og moderne look, er denne spisebordsstol med armlæn et oplagt bud. Modellen er fra Vipp, som er kendt for deres høje materialevalg kombineret med enkelt, funktionelt og solidt design.

Vipp-stolen egner sig til spisestuen eller dagligstuen. Den har afrundede armlæn, så du er sikret en behagelig siddekomfort. Rygstøtten er smal, hvilket gør, at den egner sig til middagsselskaber med mange gæster, da den ikke kræver meget plads.

Du kan få modellen med tre forskellige sæder – polstret læder, uld eller polyester. Du vælger blot, hvad du foretrækker. Alle materialevalg sikrer en god siddekomfort, men de giver hver sin æstetik, hvorfor du altid kan finde en, der passer til dit hjem.

Se også: Godt match til et kvadratisk spisebord.

#3: Eva Solo – Combo

Features:

 • Materiale: Plast og aluminium
 • Farve: Sort, hvid eller grå
 • Højde: 82 cm
 • Sædehøjde: 45 cm
Spisestuestole med armlæn: 5 komfortable modeller, der pynter ved spisebordet - eva solo combo skalstol med armlaen

Leder du efter en simpel og praktisk spisebordsstol med armlæn, er Combo-stolen fra Eva Solo er fornuftigt valg. Her får du en minimalistisk spisebordsstol, som passer til de fleste hjem. Den er nem at stable, hvilket er praktisk, hvis du ofte har gæster på besøg til middag.

Stolens armlæn er diskrete, men sikrer en god siddekomfort – også når de ikke bruges ved middagsbordet. Stolen er praktisk, da den kan stables og er nem at tørre af. Den giver en høj komfort, og dens fleksible ryglæn gør, at ryggen støttes optimalt i alle siddestillinger.

Denne spisestuestol med armlæn er en del af Combo-serien, som også består af spisebordsstole uden armlæn. Stolen fås både med sæde- eller helpolstring. Ryglæn og sæde er fremstillet i ét stykke plastik, mens stellene er af aluminium.

Du kan få spisestuestolen i flere farver. Vælg mellem sort, hvid el-er grå, afhængigt af hvad der passer bedst ind i dit hjem. Stolen fås til en overkommelig pris – særligt, når man tager de eksklusive materialer i betragtning.

#4: LUNO – SPISESTUESTOL

Features:

 • Materiale: Polypropen og Bøg
 • Bredde: 59 cm
 • Højde 58 cm
 • Længde: 80 cm
Spisestuestole med armlæn: 5 komfortable modeller, der pynter ved spisebordet - BLUES SORT POLYPROPYLEN
PRISER FRA
 

 

399,-

 

Leder du efter en moderne spisestuestol med armlæn, som er til at betale, men samtidig passer ind i de fleste hjem, er modellen fra LUNO et oplagt valg. Her får du en praktisk og stilren spisestuestol med armlæn til en mere end fair pris.

Denne spisestuestol har et moderne og simpelt udtryk, og den passer sammen med de fleste spiseborde. Den er ikke en del af en serie, hvorfor du frit kan vælge, hvilket spisebord den skal bruges sammen med.

Spisestuestolen er udarbejdet i sort polypropen og har et bøge ben. Den er nem at rengøre, og afrundingen mellem sæde og ryglæn gør, at den er behagelig at sidde i, uanset hvilken siddeposition du har.

#5: Skovby – Aspen

Features:

 • Højde: 92 cm
 • Længde: 53 cm
 • Vægt: 10 kg
 • Bredde/Dybde: 54 cm
 • Siddehøjde: 46 cm
Spisestuestole med armlæn: 5 komfortable modeller, der pynter ved spisebordet - Skovby Aspen SM59 Spisebordsstol
PRISER FRA
 

 

Aspen-spisebordsstol med armlæn fra Skovby er en eksklusiv model med sæde af læder og stel af børstet stål. Den skaber et stringent og stilrent udseende i hjemmet med sine skarpe kanter og rene linjer, hvorfor den passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil.

Det er en elegant stol, som er udført af lækre materialer og sikrer en høj siddekomfort, uanset hvor den placeres. Denne spisebordsstol med armlæn egner sig til de fleste hjem, og den stjæler ikke opmærksomheden, men sætter alligevel prikken over i’et.

Du kan vælge mellem flere versioner af stolen, så du får lige præcis det udtryk, du gerne vil have i dit hjem. Stolen fås i stof, læder eller kunstlæder, hvorfor du har mulighed for at vælge den, der matcher dit behov bedst – og den egner sig til de fleste spiseborde.

Relateret artikel: Spisebordsstole i flet

Hvorfor vælge en spisestuestol med armlæn?

Du bør vælge en spisestuestol med armlæn, hvis du ønsker ultimativ siddekomfort. Den klassiske spisestuestol fås typisk uden armlæn, men der er mange grunde til at vælge en model, der har armlæn.

Du kan ikke skumme stolen helt ind under bordet, når du vælger en spisebordsstol med armlæn, men det gør heller ikke noget. Typisk opnår man den bedste siddeposition ved middagsbordet, når stolen ikke er placeret under bordet.

Hvis du alligevel ønsker at kunne trække stolen ind under bordet for at få en optimal siddekomfort, bør du vælge en spisestuestol med korte armlæn. Der findes mange modeller, og det handler om at tage udgangspunkt i netop dit behov.

Spisebordsstole med armlæn har desuden den fordel, at de især egner sig til at have gæster på besøg til middag. Efter maden, når stemningen bliver lidt mere løssluppen, kan det være rart at læne sig tilbage, og her sikrer armlænet en ultimativ siddekomfort.

Hvilken spisebordsstol med armlæn skal du vælge?

Når du skal vælge spisebordsstol med armlæn, bør du som tage udgangspunkt i dit eget behov, dine personlige smag og den øvrige indretning i hjemmet. Det giver dig et godt grundlag for at vælge en spisebordsstol, som sikrer god komfort og har det rigtige udseende.

Tag udgangspunkt i følgende faktorer:

 • Hvor bredt skal armlænet være?
 • Hvordan er min siddeposition?
 • Hvilket designmæssigt udtryk skal stolen have?
 • Skal spisebordsstolen kunne stables?
 • Skal spisebordsstolen kunne stables?
 • Hvilket prisniveau er acceptabelt?
 • Hvilke materialer skal stolen være lavet af?

Når du har stillet dig selv ovenstående spørgsmål, har du et godt udgangspunkt for at begynde din søgning. De spisebordsstole med armlæn, som du finder herover, er alle modeller med forskellige fordele og ulemper.

Der er noget for enhver smag og ethvert prisniveau, og du burde kunne finde en stol, som egner sig til dit behov. Hvis du ønsker en spisebordsstol uden armlæn, er der langt flere modeller at vælge imellem, da dette er den klassiske udformning.

Derfor skal du regne med, at det tager længere tid at finde en spisebordsstol med armlæn, da udvalget er mindre. Det betyder imidlertid ikke, at det er umuligt at finde en god løsning, som passer ind i lige netop dit hjem.

Du bør som udgangspunkt først og fremmest overveje, hvilket design du er på udkig efter. Det er som regel det altafgørende, hvorfor det er en god måde at frasortere de modeller, som du ikke er vilde med – og som derfor ikke bør være med i overvejelserne.

Se også: Lænestol med høj ryg

Hvad er dit budget?

Når du har fundet ud af, hvilket design du er på udkig efter, bør du efterfølgende overveje, hvor meget du er villig til at ofre for en spisestuestol med armlæn. Der findes modeller indenfor alle prisniveauer, men du kan ofte finde gode tilbud, når du køber dem samlet.

Du bør derfor ikke lade dig afskrække af prisen for én spisestuestol med armlæn. I mange tilfælde vil du opnå en rabat, hvis du eksempelvis køber fire eller seks modeller på samme tid. Hvis der ikke er mængderabat, kan du som regel forhandle dig til en bedre pris, hvis du blot henvender dig hos forhandleren.

Alligevel kan det være en god idé at tage udgangspunkt i den maksimale pris, du ønsker at ofre for dine nye spisestuestole med armlæn. Det giver dig igen mulighed for at frasortere de modeller, som alligevel er for dyre til dit budget.

Skal du købe brugt?

Hvis du ikke kan finde en model, som passer til dine præferencer i forhold til udformning, eller hvis der ikke er nogle spisebordsstole med armlæn, som matcher dit budget, så kan du overveje at finde brugte modeller i stedet.

Der er naturligvis risiko for, at du ikke kan finde det antal, du ønsker – eller at du får for mange stole i forhold til dit konkrete behov. Dog er det et forsøg værd, da du ofte kan opnå en stor rabat, hvis du køber en brugt spisestuestol med armlæn.

Du skal dog være opmærksom på, at en klassisk spisestuestol ofte er uden armlæn, hvorfor du formentlig skal bruge lang tid på at finde den rigtige model. Du har ikke de samme muligheder for at filtrere din søgning efter modeller med armlæn, hvis du bruger Den Blå Avis, Facebook eller Gul og Gratis.

Se også: Sækkestole til børn

Hvis du er ihærdig med din søgning, vil du dog på ét eller andet tidspunkt opleve, at den giver pote. Det kræver typisk, at du væbner dig med tålmodighed, da udvalget ikke er lige så stort, som hvis du køber en spisestuestol med armlæn hos en forhandler.

Når du handler hos en forhandler, har du desuden den fordel, at du ofte får fragt med i prisen. Det betyder samtidig, at du ikke selv skal sørge for at få dem fragtet, hvilket kan være smart, hvis du ikke har en bil med anhængertræk.

Uanset, om du beslutter dig for at købe dine spisestuestole med armlæn fra en forhandler eller via en brugtportal, så kan du bruge ovenstående tips til at spore dig ind på, hvilken model der passer til dit behov, din bolig og din smag.

Se også: Smarte borde med udtræk

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Frederik

Mit navn er Frederik. Jeg er skribent på Husmagasinet.dk, og mine primære interesseområder er elektronik, gadgets og værktøj, der gør hverdagen lidt sjovere og nemmere. Jeg interesserer mig desuden for boligindretning, hvorfor mine artikler omhandler alt fra elektronik til brugskunst.