spejl med læderrem

Spejl med læderrem: 4 flotte modeller

Vores topvalg:

Bedste spejl med læderrem til badeværelse: Noma Spejl 50 cm

Minimalistisk spejl med læderstropper i sort og matchende ramme. Spejlet har en god størrelse til badeværelset.

Bedste spejl med læderrem til soveværelse: Philip Bro spejl – Allé Q5 

Lille og fint makeupspejl, der er designet til at hænge på knagen fra samme serie, hvor der også kan købes tørklædeholdere til.

Bedste spejl med læderrem til entré: Hübsch SPEJL M/TRÆRAMME

Stort rundt spejl med en diameter på hele 60 cm i et flot design med lys bambusramme og rem i brunt læder. 4 flotte spejle med læderrem

Hübsch SPEJL M/TRÆRAMME

Features:

 • Diameter: 60 cm
 • Ramme i bambus
 • Rem i brunt læder

Rundt spejl med læderrem fra den anerkendte interiørproducent Hübsch. Spejlet er i en flot størrelse med en diameter på 60 cm, og det hænger pænt ud fra væggen med en dybde på 6 cm. Rammen er i bambus, og stroppen er i brunt læder. Designet passer lige ind i den skandinaviske indretning, hvilket er typisk for Hübsch. Der er tale om et relativt stort spejl, hvorfor det typisk vil passe bedre i entréen end på badeværelset – medmindre du har et meget rummeligt badeværelse.

Ørskov Mirror Vægspejl

Features:

 • Diameter: 40 cm
 • Ramme i sort plast
 • Rem i sort kunstlæder

Stort rundt spejl med en diameter på 40 cm, der er flot at have hængende i næsten et hvilket som helst af hjemmets rum. Rammen omkring spejlet er i sort plast, og remmen er i matchende sort kunstlæder. Hvis du godt kan lide læderlook på en dyrevenlig måde, er dette spejlet for dig.

Spejlet passer dermed rigtig godt ind i den minimalistiske indretning, hvor det pynter – men uden at gøre det store nummer ud af sig.

En fordel ved dette relativt store spejl er, at det alligevel vejer under 1 kg, og at det dermed både er nemt at flytte rundt på og at hænge op; uanset hvilken type væg, du ønsker at hænge det på.

Alice & Fox Spejl

Features:

 • Diameter: 40 cm
 • Ramme i lyst træ
 • Rem i lysebrunt læder
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Prisvenligt rundt spejl fra Alice & Fox, som egentlig sælges til indretning af børneværelset, men som passer mindst lige så godt ind i resten af boligen. Spejlet har en pæn diameter på 40 cm, og rammen er i lyst træ, der matcher den lysebrune rem.

Spejlet her matcher den minimalistiske og skandinaviske indretningsstil rigtig godt med dets naturfarver og design. Spejlet er nemt at hænge op; f.eks. på en knage i træ eller messing.

Philip Bro spejl – Allé Q5 

Features:

 • Diameter: 16,9 cm
 • Ramme i lys eg
 • Rem i brunt kernelæder
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Spejlet her er designet af FBD Møbler, som står bag en række danske designklassikere. Selvom prisen på spejlet er ganske fornuftigt, er designet helt tilsvarende FDB’s øvrige produktsortiment. Spejlets ramme er i FSC-certificeret egetræ, og stroppen er i brunt kernelæder.

Vær opmærksom på, at dette spejl ikke er et decideret vægspejl, men et mindre spejl, der er designet til at kunne hænge på en FDB knage. Der findes også en tørklædeholder i samme design. Spejlet er – i kombination med knagen – en fin og brugbar løsning til soveværelset eller entréen.

Derfor bør du have et spejl i entréen

Selvom der sælges et hav af forskellige entréspejle, er det langt fra alle, der faktisk har et spejl i entréen. Men det er en stor fejl. Et entréspejl er nemlig yderst praktisk. Det er din mulighed for at se dig selv en sidste gang, inden du forlader boligen. Sidder håret og makeuppen, som det skal? Er trøjen fri for hår og pletter? Har du noget siddende i tænderne?

Entréspejlet er din sidste chance for at rode bod på det, der nu ikke måtte være i orden, inden du bevæger dig ud blandt andre mennesker.

Lad hellere entréspejlet hænge ved siden af hoveddøren frem for over for hoveddøren. Dels er det så det sidste, du ser, inden du bevæger dig ud, men omvendt er det ikke et spejlbillede, hverken du eller gæster bliver mødt af, når der trædes ind i boligen.

Læs også: Spejle med LED lys

Brug læderstropper som den røde tråd i indretningen

Den lyse skandinaviske og minimalistiske indretningsstil er stadig et stort hit i de danske hjem. Her forenes lyse farver med lyse træsorter og lamper og greb i messing eller kobber. Men også læder har vundet ind i indretningen, og det er en rigtig god måde at få den meget stilrene indretning til at skille sig lidt ud og blive mere personlig.

Læderstropper kan bruges til mange ting, men de er særligt velegnet til ophæng på grund af deres slidstyrke og kraft. Lyse træhylder med læderstropper og spejle med læderstropper er noget af det, der sælges mest af, men også læderstropper som greb på møbler eller som ophæng til viskestykker og håndklæder er et hit; enten købte eller som DIY-versioner.

Netop fordi læderstropperne har lidt kant, men alligevel ikke tiltrækker sig den store opmærksomhed, er de velegnede som en rød tråd igennem indretningen. Vælg interiør med samme type og farve læderstropper, da det ellers vil skabe stilforvirring.

Mere med læderrem: Vægur i træ

Fordele ved et stort spejl frem for et lille

Der er naturligvis åbenlyse fordele ved både store og små spejle, der skal bruges til forskellige formål. Et makeupspejl til håndtasken skal jo være i en størrelse, hvor det netop passer ned i tasken. Men til vægophæng i enten entré, soveværelse eller badeværelse, hvor der ofte hænger spejle, er et stort spejl at foretrække over et lille.

Fordelen ved et stort vægspejl frem for en mindre variant er, at du kan se mere af dig selv. Et lille spejl tillader dig måske at lægge en god makeup, mens et lidt større spejl tillader dig at se makeup og hår som en helhed. De endnu større spejle har også overkroppen med, og det giver et rigtig godt og naturligt helhedsbillede. Du får blandt andet mulighed for at vurdere, om makeup og hår passer til outfittet, men også om kjolen eller blusen nu sidder så pænt, som du havde forestillet dig.

Er I flere, der skal bruge spejlet på samme tid; enten fordi I som par skal ud ad døren samtidig om morgenen, eller fordi der er teenagebørn i huset, der også gerne vil runde spejlet inden afgang, så er det en endnu større fordel med et spejl i en god størrelse, så der faktisk er mulighed, for at flere kan sætte hår eller lægge makeup på samme sparsomme tid.

Opsætning af spejl med læderrem

Når du skal sætte dit spejl op, bør du overveje at købe en matchende knage. Du kan naturligvis hænge dit spejl med læderrem op på et søm, men sømmet vil kunne ses, og det vil ikke gøre noget æstetisk godt for indretningen.

Mange, der vælger et spejl med læderrem, vælger at hænge det op på en knage i lyst træ, der matcher træsorten i indretningen, f.eks. lys eg. Det giver et rigtig flot helhedsbillede, og især de lyse spejle i naturfarver matcher godt med en knage i træ.

Når du skal vælge knage til dit spejl, er det en fordel med en knage, der er designet, så ikke remmen kan glide af. Knagen bør derfor være bredere på ydersiden af ophænget. Hvis der er tale om en knage uden ”stopklods”, risikerer du, at spejlet falder ned, hvis der f.eks. smækkes med en dør i nærheden – og uanset, om man tror på 7 års uheld eller ej, kan det ikke anbefales.

Læs også: makeup spejle med smarte funktioner