spejl med led lys

Indret entré eller badeværelse med et spejl med LED lys

Vores topvalg:

Bedste spejl med LED lys til bord: Gillian Jones makeupspejl med lys og højtaler

Smart bordspejl med LED lys rundt i kanten, indbygget højtaler til afspilning af musik via smartphone og praktiske opbevaringsrum i bunden.

Bedste spejl med LED lys til badeværelset: Scanbad spejl med LED-lys 

Rundt spejl i en god størrelse med praktisk indirekte LED belysning rundt i bagkanten af spejlet, så ikke lyset virker skarpt i øjnene.

Bedste spejl med LED lys til entréen: Johansen By Dansani spejl med LED belysning

Pænt firkantet spejl med LED lys i top og bund til entré eller badeværelse. Spejlet er i en god størrelse og giver en god belysning.

4 gode bud på det bedste spejl med LED lys

Scanbad spejl med LED-lys 

Features:

 • Vægspejl
 • Diameter: 75 cm
 • Dybde: 3 cm
PRISER FRA
 

 

1.999,-

 

Leder du efter det helt rigtige badeværelsesspejl med LED lys, er dette runde spejl fra Scanbad en oplagt mulighed. Selve LED lyset sidder bag spejlet og giver en flot effekt, da spejlet ligner en lysende cirkel på væggen. Det giver samtidig en praktisk og ensartet belysning, der ikke er skarp i øjnene, da lyset er indirekte. Alligevel får du en belysning, der tillader dig at lægge makeup som var det i fuldt dagslys – også selvom den naturlige belysning på badeværelset er begrænset.

Selvom der er tale om et badeværelsesspejl, er det lige så praktisk at have hængende i entréen eller i soveværelset – ligesom teenageren i huset sikkert også vil bifalde det til hårsætning og/eller makeup.

Læs også: De bedste makeup spejle

Johansen By Dansani spejl med LED belysning

Features:

 • Vægspejl
 • Mål: 70 x 60 x 2,6 cm
 • LED-lys i top og bund
PRISER FRA
 

 

1.349,-

 

Pænt vægspejl med en stribe LED-lys i henholdsvis top og bund. Spejlet er et godt alternativ til et klassisk badeværelsesspejl, men kan også sagtens bruges i entréen eller soveværelset. Spejlet sørger for et godt lys til lige at tjekke, at makeuppen eller håret sidder ordentligt, inden du skal ud af døren – også selvom det naturlige lys ikke er optimalt.

Spejlet her er kun 2,6 cm i dybden, så det sidder rigtig pænt på væggen uden at fylde for meget i rummet. Til gengæld har det en god størrelse, så du kan se hele overkroppen i spejlet og dermed også har mulighed for at rette på tøj og hår.

Gillian Jones rundt Hollywood makeupspejl med lys

Features:

 • Bordspejl
 • Mål: 50 x 50 x 10 cm
 • Dæmpbare LED-pærer rundt i kanten
PRISER FRA
 

 

1.399,-

 

1.700,-

 

1.795,-

 

Uanset, om du går efter Hollywood-looket i indretningen eller bare et rigtig godt makeupspejl, så er dette runde Hollywoodspejl med LED-pærer rundt i kanten et oplagt valg. Lyset kan justeres i nuancerne kold, varm eller neutral og dæmpes via touch-funktion i bunden.

Spejlet er et bordspejl, der kan stå på makeupbordet i soveværelset eller på en hylde på badeværelset. Uanset rummets øvrige belysning, er du sikret et optimalt lys, der skaber de bedste rammer for at lægge en god makeup uden skygger og kanter.

Gillian Jones makeupspejl med lys og højtaler

Features:

 • Bordspejl
 • Mål: 36 x 18 x 11 cm
 • Justerbart LED lys i spejlkant
 • Integreret Bluetooth højtaler
PRISER FRA
 

 

330,-

 

370,-

 

399,-

 

400,-

 

Dette spejl fra Gillian Jones er helt genialt til badeværelset eller makeupbordet. Det justerbare LED lys skaber altid den helt rigtige belysning; uanset det naturlige lys i rummet. Og det helt rigtige lys er grundstenen for at lægge den perfekte makeup.

Udover spejlets praktiske størrelse og gode belysningsegenskaber, er der indbygget en Bluetooth højtaler i spejlet, så du kan høre musik via din smartphone, mens du gør dig klar til dagen. Foden af spejlet er indrettet med praktiske opbevaringsrum, så du kan have din makeup eller dine smykker lige ved hånden.

Vælg det helt rigtige makeup-spejl

Når du skal vælge det helt rigtige makeup-spejl, skal du overveje dine behov og formålet med spejlet. Har du behov for et spejl, der skal fungere som primært spejl på badeværelse eller i entré? Eller skal spejlet være et flytbart spejl, der kan tages frem ved behov?

Fordelen ved et mindre spejl med lys er, at det kan bruges i flere forskellige rum, og at det nemt kan gemmes væk i et skab, når det ikke er i brug. Til gengæld er det mindre og giver ikke på samme måde mulighed for et helhedsbillede, der udover makeup også inkluderer hår og beklædning.

Nogle af de flytbare spejle med LED kommer også med en række andre funktioner, som kan være en fordel; afhængigt af hvad du skal bruge spejlet til. Det kan f.eks. være integreret højtaler med Bluetooth eller opbevaring til makeup, hårnåle- og elastikker, smykker, vatpinde, osv.

Dæmpbart lys er en fordel

Du kan nok skrive under på, at kvaliteten af den makeup, du lægger, i høj grad afhænger af lyset i rummet. En dårlig belysning giver en større risiko for foundationkanter og uønskede skygger, hvilket giver et unødvendigt sminket resultat frem for det naturlige, der er hensigten.

De færreste lægger makeup på præcis samme tid hver eneste dag. Dertil kommer, at det naturlige lys ændrer sig i takt med årstid og vejr. Derfor er det en stor fordel på et spejl med dæmpbart lys. På den måde kan du skrue ned for lyset, når der er godt naturligt lys – eller når du bruger spejlet i et rum med et godt ovenlys, og du kan ligeledes skrue op for lyset, når det er mørkt udenfor, eller lyset i rummet er dårligt.

Nogle spejle kan kun dæmpe lyset, mens andre også kan ændre på lysnuancen, hvilket giver muligheden for at skabe en endnu bedre belysning – og dermed opnå et endnu bedre makeupresultat.

Giv indretningen kant med et entréspejl med lys

De fleste ynder at have et spejl i entréen, så makeup, hår og tøj lige kan gennemgås en sidste gang, inden hjemmet forlades. Et spejl er bare et spejl og ofte et lidt kedeligt stykke interiør, der optager vægplads. Men sådan behøver det ikke at være. Et spejl med lys giver nemlig indretningen lidt kant og bidrager med en hyggelig og hjemlig stemning – udover at det giver et bedre udgangspunkt for at rette på makeuppen til et bedre resultat.

Det kan være en fordel med et entréspejl, hvor lyset kan justeres, så det kan dæmpes, når det er lyst, og styrkes, når det er mørkt. Dét er ofte fordelen ved at vælge et spejl med LED lys frem for andre lyskilder. Derudover får du – ved at vælge LED – et spejl, hvor pærerne har en meget længere levetid, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at skifte dem særlig ofte.