køleskab med fryseboks

Nyt køleskab? Vælg et køleskab med fryseboks!

Vores topvalg:

Bedste integrerede køleskab med fryseboks: Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret

Stort og rummeligt integreret køleskab med en tilsvarende stor fryseboks og specielle grøntsagsskuffer, der holder frugt og grønt friskt i længere tid.

Bedste lille køleskab med fryseboks: LiebHerr TPesf 1714-21 001 Køleskab med fryseboks

Lille rummeligt køleskab med en god størrelse fryseboks i pænt rustfrit stål. Belysning er i LED, og køleskabet er relativt lydsvagt.

Bedste retro look køleskab med fryseboks: GORENJE ORB153C Retro Collection

Meget flot og uoriginalt køleskab fra Gorenje i retro look. Køleskabet er rummeligt med en god størrelse fryseboks samt ventileret termostat, der sikrer en ensartet temperatur.

5 køleskabe med fryseboks i forskellige størrelser

Logik kølefryseskab LUC50W20E

Features:

 • Mål: 85 x 48 x 52 cm
 • Køleskab kapacitet: 61 l
 • Fryseboks kapacitet: 24 l
 • Lydniveau: 40 dB(A)
 • Energimærke: F
PRISER FRA
 

 

1.499,-

 

Lille køleskab med 2 hylder af sikkerhedsglas og 1 grøntsagsskuffe, der til sammen har en kapacitet på 61 liter. Derudover er der i toppen en fryseboks på 24 liter. Køleskabet er med mekanisk termostat, så det selv sørger for at holde den ønskede temperatur.

Lågen på køleskabet er vendbar, så den kan monteres i begge sider og flyttes efter behov. Belysningen er med LED, hvilket giver et langtidsholdbart og godt lys. Størrelsesmæssigt er køleskabet perfekt til den lille lejlighed eller sommerhuset.

GORENJE ORB153C Retro Collection

Features:

 • Mål: 154 x 60 x 64 cm
 • Køleskab kapacitet: 229 l
 • Fryseboks kapacitet: 25 l
 • Lydniveau: 40 dB(A)
 • Energimærke: E
PRISER FRA
 

 

6.289,-

 

6.471,-

 

6.620,-

 

Flot fritstående køleskab med integreret fryseboks i retro look. Med en kapacitet på hele 229 liter, er der plads til det meste i en standard husholdning, og den lille fryseboks på 25 liter er praktisk at have inde i køkkenet; evt. med en større fryser som supplement i kælder eller skur.

Køleskabet er med ventileret termostat, hvilket vil sige, at temperaturen holdes på det ønskede, og at hele køleskabet desuden har samme temperatur, hvilket gør det lettere at styre. Køleskabet her er i en sart cremefarve med højrehængslet dør, men det fås også i en række andre farver og med venstrehængslet dør.

AEG RKB523F1AW Køleskab med fryseboks

Features:

 • Mål: 125 x 55 x 63 cm
 • Køleskab kapacitet: 212 l
 • Fryseboks kapacitet: 18 l
 • Lydniveau: 39 dB(A)
 • Energimærke: F
PRISER FRA
 

 

3.799,-

 

4.099,-

 

Pænt køleskab fra AEG i en god mellemstørrelse på 212 liter. Køleskabet er med 4 justerbare hylder og en stor og rummelig grøntsagsskuffe i bunden. Dertil kommer en fryseboks i toppen på 18 liter. Der er god plads til en gennemsnitlig families madvarer – uden at køleskabet fylder hele køkkenet.

Døren på dette køleskab er højrehængt, men døren er vendbar, hvilket er praktisk, da du så kan tilpasse køleskabets plads til dit køkken uden at gå på kompromis.

Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret

Features:

 • Mål: 177,2 x 55,8 x 54,5 cm
 • Køleskab kapacitet: 252 l
 • Fryseboks kapacitet: 34 l
 • Lydniveau: 36 dB(A)
 • Energimærke: F
PRISER FRA
 

 

5.999,-

 

Meget stort og rummeligt integreret køleskab med fryseboks fra Bosch. Der er en kapacitet i køleskabet på hele 252 liter, og fryseboksen i toppen er også meget rummelig med 34 liters kapacitet. Fryserummet har – udover frostboksen – en lille hylde, der f.eks. kan bruges til pizza.

I bunden af køleskabet er der to rummelige skuffer, hvoraf den ene er en VitaFresh Plus skuffe med fugtighedsregulering, der holder frugt og grønt friskt i væsentligt længere tid, og den anden er en MultiBox med bølget bund.

Døren er højrevendt men vendbar. Dertil kommer, at køleskabet er relativt lydsvagt, hvilket er en fordel, hvis det skal stå i et køkkenalrum.

LiebHerr TPesf 1714-21 001 Køleskab med fryseboks

Features:

 • Mål: 85 x 60,1 x 60,8 cm
 • Køleskab kapacitet: 126 l
 • Fryseboks kapacitet: 18 l
 • Lydniveau: 37 dB(A)
 • Energimærke: F
PRISER FRA
 

 

5.699,-

 

5.999,-

 

Gambler er en lækker lænestol med høj ryg, der sikrer maksimal komfort. Den har et cognacfarvet læderbetræk, og benene er i oliebehandlet eg. Stolen er polstret med koldskum, som er støbt efter en ergonomisk form, der gør, at stolen støtter de rigtige steder.

Lille men rummeligt køleskab på 126 liter med en 18 liters fryseboks i toppen. Køleskabet byder på 2 hylder suppleret af 2 store grøntsagsskuffer i bunden. Designet er pænt i rustfrit stål, det er vedligeholdelsesfrit og LED-pærerne medvirker til en miljøbesparelse.

Døren til køleskabet er højrehængslet men vendbar, så du kan montere den, som det passer i dit rum. Køleskabet er relativt lydsvagt, så det kan sagtens bruges i mindre lejligheder og kollegieværelser, hvilket størrelsen er særligt velegnet til.

Køleskab, køleskab med fryseboks eller kølefryseskab?

Hvis du skal have nyt køleskab, kan du vælge mellem et almindeligt køleskab, et køleskab med fryseboks eller et kølefryseskab. Førstnævnte er et køleskab helt uden fryser. Et køleskab med fryseboks er et køleskab, der i toppen inde i selve køleskabet har en enkelt låge med fryser bag. Et kølefryseskab er et køleskab, der har en særskilt fryser i bunden eller i toppen med egen låge.

Læs også: Vandhaner med kogende vand

Hvad, du bør vælge, afhænger naturligvis af dit behov. Medmindre du i forvejen har et fryseskab inde i boligen, bør du dog overveje et køleskab med fryser i én eller anden forstand. På den måde kan du have de frostvarer, du ofte bruger, lige ved hånden i stedet for at skulle rende i kælder eller skur for det mindste.

Et køleskab med fryseboks er særligt egnet til tre forskellige formål; som eneste køleskab og fryser i en lille bolig af pladsmæssige årsager, som eneste køleskab og fryser til enlige af økonomiske og/eller pladsmæssige årsager eller som køleskab med fryser, der er supplement til en større fryser, der står et andet sted end i køkkenet.

Spar penge med et større køleskab

Selvom det kan lyde underligt, kan der faktisk være en del penge at spare ved at investere i et lidt større køleskab. Det skyldes, at det giver dig mulighed for at handle sjældnere. Langt de fleste vil være tilbøjelige til impulskøb i ét eller andet omfang, når de handler, og derfor er spareråd nummer 1 ofte ”Handl stort ind én gang om ugen”.

Problemet med et lille køleskab er bare, at det ikke er muligt kun at handle ind én gang om ugen. Slet ikke, hvis du ikke har en fryser at supplere med. Derudover er der ikke den store forskel på, om du køber et køleskab med 2 eller 3 hylder rent strømmæssigt. Faktisk kan et større køleskab sagtens forbruge mindre strøm end et lille køleskab, hvis bare energimærkningen er bedre.

Derfor lyder opfordringen at vælge et lidt større køleskab med fryseboks med en lidt bedre energimærkning frem for det billigste lille køleskab, du kan finde, der ofte har den dårligste energimærkning.

En fordel kan også være at vælge et køleskab med fugtregulerede grøntsagsskuffer. Dén type skuffer sørger nemlig for, at frugt og grønt holder sig friskt i op til dobbelt så lang tid som i en almindelige grøntsagsskuffe – og det er værd at tage med, hvis du forsøger at handle sjældnere.

Læs også: Køleskabe med glaslåger