Udsmyk væggen med et vægur i træ

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste vægur i egetræ: Vesper vægur i træ

Flot, minimalistisk vægur i egetræ med udskårne mørke timeindikatorer og visere i guld, sølv eller sort.

Bedste vægur i lyst træ: Ribbon vægur i lyst træ

Stort og smukt vægur i et innovativt design, der i lige så høj grad er en vægdekoration som et vægur.

Bedste vægur i mørkt træ: Firkantet vægur i mørkt træ

Meget flot firkantet vægur i mørkt, røget birkefinér med timeindikatorer og visere i metal, der virkelig komplimenterer urskiven.

10 gode bud på et vægur i træ

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Vesper vægur i træ

FEATURES

 • Materiale: Massivt egetræ
 • Diameter: 28 cm
 • Dansk design

Vesper - vægur i træ
PRISER FRA
 

 

650,-

 

Super flot vægur i egetræ fra danske PureTime. Uret er lokalt produceret i EU, og den massive urskive er med mørke udskårne timeindikatorer. Du kan vælge mellem visere i sort, guld eller sølv. Uret er meget simpelt og passer både ind i en skandinavisk og naturlig indretning, men lige så vel til det minimalistiske look. Det har en god størrelse med en diameter på 28 cm; klokken kan læses fra afstand, uden at uret virker prangende på væggen.

Urværket er det anerkendte Junghans, som er særdeles støjsvagt. Derudover bruger det kun et enkelt AA-batteri, der er helt gemt væk i den 2 cm tykke urskive, så uret kan hænge helt op ad væggen.

Karlsson Vægur Pure i mørkt træ

FEATURES

 • Materiale: Mørkt lindetræ
 • Diameter: 40 cm

Karlsson Vægur Pure mørkt træ

Stort ur i mørkt lindetræ, der med sine imponerende 40 cm i diameter er en hel vægdekoration i sig selv. Uret er i et naturligt trælook med timetal og visere i lyst træ, der er et godt og naturligt supplement til det mørke lindetræ, som den 4,5 cm tykke urskive er udarbejdet i.

Med sin størrelse passer dette vægur i træ ind i det store køkkenalrum eller den store stue. Det kan med fordel også bruges i gildesale og tilsvarende store rum.

Plexi Clock vægur i eg med hvide visere

FEATURES

 • Materiale: Massivt egetræ
 • Diameter: 28 cm
 • Lydløst

Vægur i eg med hvide visere
PRISER FRA
 

 

449,-

 

Simpelt vægur i massiv eg med timevisere i plexiglas, der er fræset ned i træet for en plan overflade. Viserne kan vælges i hvid eller sort. Uret har en standard størrelse på 28 cm i diameter, hvilket ikke er prangende, men en god størrelse til de fleste standard størrelse rum. Dybden er på 3 cm, og uret hænger helt op ad væggen.

Dette vægur er i ubehandlet træ. Det giver et meget naturligt look, men det gør også træet mere modtageligt. Ønsker du et mere modstandsdygtigt ur, hvis det f.eks. skal hænge i køkkenet, kan du med fordel oliebehandle det. Vær dog opmærksom på, at farven bliver lidt mørkere.

Firkantet vægur i mørkt træ

FEATURES

 • Materiale: Birkekrydsfiner
 • Mål: 27,9 x 27,9 cm
 • Firkantet design

Vægur i mørkt træ
PRISER FRA
 

 

699,-

 

Et ur behøver ikke nødvendigvis være i det standard runde design. Det er dette ur et pragteksemplar på. Uret er firkantet og hænger som en ruder. Tallene 12, 3, 6 og 9 er markeret med tal, mens de øvrige timeindikatorer er markeret med streger.

Uret er i røget birkekrydsfiner, hvilket giver en flot, mørk træfarve. Visere og timeindikatorer er i metal, der komplimenterer det mørke træ flot.

Mux vægur i træ med læderrem

FEATURES

 • Materiale: Egetræ
 • Diameter: 30 cm
 • Designet og produceret i Danmark

Mux vægur i træ
PRISER FRA
 

 

895,-

 

Meget flot udført vægur i egetræ, hvor behandlingen af træet – og dermed farve og struktur – kan vælges, herunder sortmalet egetræ, mørkbejdset egetræ, olieret egetræ eller sæbebehandlet egetræ. Vælg det ur, der passer til dit øvrige møblement og din øvrige indretning. Designet er så simpelt, som det kan blive; urskiven i massivt træ er uden timeindikatorer – kun med visere. Perfekt til den minimalistiske indretning.

Uret er både designet og produceret i Danmark af danske Wood Junkie, og det kommer med en pæn lang, mørk læderstrop til ophæng, men kan også hænges direkte på væggen via det udfræsede ophæng bagpå.

Se også: Spejl med læderrem

LAWA Design Delta ur i eg

FEATURES

 • Materiale: Egetræ
 • Diameter: 28 cm

LAWA Design - Delta ur
PRISER FRA
 

 

799,-

 

Er du til det lidt skæve og anderledes, er dette vægur i træ perfekt i din indretning. Her er timeindikatorer designet direkte ind i urskiven i form af fordybninger, hvilket giver et meget innovativt design, der dog stadig er minimalistisk i den forstand, at uret kun består af den særligt designede urskive i egetræ og sorte visere (fås også i hvid).

Den specielle struktur i uret medvirker, at lyset i rummet skaber forskellige skygger på uret. Der er altså tale om en hel vægdekoration i sig selv, trods urets beskedne størrelse og afdæmpede design.

Allday rundt træ vægur

FEATURES

 • Materiale: Lyst træ
 • Diameter: 26 cm

RUND TRÆ VÆGUR - ALLDAY
PRISER FRA
 

 

550,-

 

Flot vægur i lyst træ med sorte visere fra Pana Objects. Uret har en diameter på 26 cm, så det er en smule mindre end det standard vægur, der typisk måler 28 cm i diameter. Alle timeindikatorer er vist med tal, og minutindikatorer med streger.

Væguret egner sig både til stue, køkken og kontor med sin diskrete størrelse, og det er nemt at aflæse – også på afstand.

Se også: Gode ergonomiske kontorstole

Ribbon vægur i lyst træ

FEATURES

 • Materiale: Lyst træ
 • Diameter: 52 cm

VÆGUR RIBBON - LYST TRÆ
PRISER FRA
 

 

595,-

 

Er du til det storslåede og lettere prangende, er dette ur fra UMBRA lige sagen! Det er over en halv meter i diameter, og det specielle design skaber opmærksomhed omkring sig. Der er i sandhed tale om et vægur, der i lige så høj grad er en vægdekoration.

Udover at være i et smukt, men stilet, design, er Ribbon uret også med et lydløst urværk, så du slipper for en højlydt tikken, der ellers kendetegner mange vægure.

Yamazaki Rin vægur i sort og valnød

FEATURES

 • Materiale: Valnøddetræ og sortlakeret stål
 • Diameter: 26 cm

YAMAZAKI VÆGUR RIN SORT OG VALNØD

Rin væguret fra japanske Yamazaki er med sortlakeret stålramme med en urskive i smuk valnød. Timeindikatorer og visere er i tilsvarende sort stål. Alt i alt et både minimalistisk og gennemført design, der vil passe godt ind i de fleste skandinavisk-inspirerede hjem.

Som et alternativ til de lyse farver, vægure i træ ofte kommer i, er dette vægur mere varmt i farver og materialer, og det bidrager til en hyggelig og personlig stemning i hjemmet.

Andersen Furniture – A-wall Clock

FEATURES

 • Materialer: Egetræ og messing
 • Mål: 76 x 41 cm

Andersen Furniture - A-wall Clock

Messing og egetræ går bare godt i spænd, og det er ikke en undtagelse med dette flotte vægur i egetræ fra Andersen Furniture, der har en urskive i massiv eg omkranset af en oval messingring for et asymmetrisk design.

Timeindikatorer er lyse streger matchende de lyse visere. Uret skiller sig ud fra de standard runde designs, og det vil pynte i de fleste hjem; især hjem i skandinavisk og minimalistisk indretningsstil.

Dekorer dit hjem med et vægur i træ

Selvom de fleste af os efterhånden har en elektronisk device med indbygget ur som fast inventar et sted på kroppen, er der alligevel noget både praktisk og dekorativt over et vægur. Især et vægur i træ, der dels skaber et naturligt look i vores indretning, men som også er en evergreen rent modemæssigt. Både egetræ og andre lyse og mørke træsorter er en fast del af skandinavisk og minimalistisk indretning.

Se også: Verdenskort til væggen

Vægure i træ kan dog også bruges som en mere personlig del af indretningen; netop på grund af dets naturlige materialer. At vælge inventar og udsmykning i træ betyder nemlig, at tilsvarende produkter i plastik er valgt fra – til fordel for miljøet. Vil du gerne have, at dit hjem afspejler en vis miljøbevidsthed, kan du med fordel vælge et vægur i træ.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.