Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af:

Bedste væghængte sengebord i træ: FDB Møbler | B99 Radius vægskab

Dette smukke sengebord i egetræ er forsynet med en skuffe samt en hylde, så der er god plads til opbevaring af diverse ting og sager.

Bedste væghængte sengebord i med hylde: Annamay væghylde

Hvis du leder efter et rummeligt og flot væghængt sengehylde, er dette et godt valg. Sengebordet kommer med en praktisk hylde og er lavet i et simpelt samt stilrent design.

Bedste væghængte sengebord med USB: Markslöjd Kubik væglampe i sort LED 5W

Med dette smarte sengebord får du et praktisk møbel, der også kommer med en lampe og et USB-stik. Herved kan du bruge møblet til et hav af forskellige ting, hvilket altid er et stort plus.

10 smarte og smukke væghængte sengeborde til soveværelset

FDB Møbler | B99 Radius vægskab

SPECIFIKATIONER:

Mål: 35 x 35 x 37 cm. (h x b x d)

Farve: Natur-eg eller sortmalet eg

Materiale: Egetræ

Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord - fdb mobler b99 radius vaegskab

Hvis du er på udkig efter et væghængt sengebord med skuffe i et enkelt og stilrent design, er dette bord en oplagt mulighed. Her får du nemlig et mindre skab i massivt egetræ fra FDB Møbler, der er forsynet med god plads til opbevaring af diverse ting og sager.

Det er en fordel, så du altid har alle de nødvendige ting lige ved hånden, når du ligger i din seng. Ikke nok med at det væghængte sengebord har en lille skuffe, så er der ydermere en hylde under skuffen med plads til en lille kurv til ting m.m. Desuden er det muligt at få sengebordet i to forskellige farver, så du kan vælge din favorit.

Nordform AVIGNON natbord m. 1 skuffe, sort (væghængt)

SPECIFIKATIONER:

Mål: 13 x 32 x 37 cm. (h x l x d)

Farve: Sort

Materiale: MDF

AVIGNON SENGEBORD SORT

Et sengebord behøver ikke at optage en masse plads i soveværelset. Hvis du har et mindre soveværelse, eller hvis du ikke ønsker et stort sengebord, bør du tage et nærmere kig på dette natbord.

AVIGNON er et væghængt natbord, der er fremstillet af MDF. Sengebordet er lakeret i sort og har en enkelt skuffe med plads til diverse ting og sager. Rent faktisk ligner natbordet blot en skuffe, der hænger på væggen, så det er utrolig minimalistisk og enkelt.

Ved køb af dette sengebord medfølger der beslag til væggen, så det er nemt at hænge op.

Relateret artikel: Væghængte skriveborde til rum med sparsom plads

ACT NORDIC Cholet natbord

SPECIFIKATIONER:

Mål: 30 x 40,4 x 26,4 cm. (h x l x d)

Farve: Hvid

Materiale: Hvidlakeret træ

ACT NORDIC Dimeo natbord

Hvis du ønsker et anderledes og moderne væghængt sengebord, er Cholet et godt bud. Cholet er fremstillet i Hvidlakeret træ og kommer med en smart skuffe.

På den måde kan du nemt gemme alle de ting væk, som du gerne vil have ved siden af sengen. Det kan eksempelvis være bøger, magasiner eller noget helt tredje. Det er desuden muligt både at anvende dette sengebord i højre og venstre side af sengen, da bordet er vendbart.

Relateret: 6 flotte indskudsborde til stuen eller soveværelset

Act Nordic Joliet væghylde, mat sort

SPECIFIKATIONER:

Mål: 14 x 35 x 20 cm. (h x l x d)

Farve: Sort

Materiale: Metal

Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord - ANNAMAY VAeGHYLDE

Med dette simple og minimalistiske sengebord får du en væghængt model i metal. Det er perfekt for dig, der ønsker et mindre sengebord til det mest nødvendige.

Natbordet er sort og ser utrolig elegant og moderne ud og har plads til alt lige fra bøger til blade, en bordlampe, et vandglas, et vækkeur og så videre. Dog skal du være opmærksom på, at dette bord kun kan holde til en maksimal belastning på 5 kilo.

Woodman Farsta sengebord

SPECIFIKATIONER:

Mål: 40 x 30 x 15 cm.

Farve: Træfarvet, Træfarvet/sort eller træ/hvid

Materiale: Egefinér og MDF

Væghængt Woodman Farsta sengebord

Her er der tale om endnu et væghængt sengebord med skuffe. Det er en flot sengebordsskuffe som er lavet i rigtig flot egefinér. Kuffen monteres som en svævende skuffe, og klæder et hvilket som helst soveværelse.

Med dette sengebord kan du hurtigt puste liv i dit soveværelse, da det klart vil komplementere stort set alle former for indretningsstile.

Markslöjd Kubik væglampe LED 5W (Sort eller Hvid)

SPECIFIKATIONER:

Mål: 31 x 26 x 20 cm. (h x b x d)

Farve: Sort eller Hvid

Materiale: Stål

Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord - Markslojd Kubik vaeglampe i sort LED 5W

Ved siden af sengen er det rart både at have et sengebord og en lampe. Med denne smarte model får du begge dele. Her er der nemlig tale om et sengebord og en lampe i form af en integreret LED-lyskilde i én og samme model.

Ikke nok med det, så kan denne model ydermere betegnes som værende et væghængt sengebord med USB. Herved kan du både placere dine ting på sengebordet, tænde lampen og oplade din mobiltelefon eller lignende med hjælp fra USB-stikket.

Dette sengebord er lavet i sort stål og har et yderst stilrent og moderne design. Fås også i hvid.

Frandsen, Ball væglampe med USB mat lys grå

SPECIFIKATIONER:

Mål: 30 x 22 x 18 cm. (h x b x d)

Farve: Metal

Materiale: Grå

Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord - FRANDSEN BALL VAeGLAMPE MED USB MAT LYS GRAa

Hvis du er på udkig efter et vægthængt sengebord med USB, er denne model endnu en mulighed for dig. Dette sengebord er designet af Benny Frandsen og er forsynet med den klassiske BALL-lampe fra 1969, en hylde samt et praktisk USB-stik, der er gemt på ryggen.

Du skal derfor ikke længere bekymre dig om, hvordan du skal oplade din telefon om natten. Den kan du bare have liggende ved siden af dig, mens du samtidigt har lyset tændt og opbevarer dit vækkeur m.m. på bordet. Sengebordet er desuden lavet i metal i en fin grå farve.

Blado Maxi væghylde, m. skuffe – grå træ

SPECIFIKATIONER:

Mål: 15 x 60 x 31,5 cm. (h x b x d)

Farve: Grå

Materiale: Træ

Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord - Blado Maxi vaeghylde
PRISER FRA
 

 

969,-

 

Er du på jagt efter et elegant og stilfuldt væghængt sengebord? Så bør du tage Blado Maxi med i dine overvejelser. Sengebordet kommer fra VCM og er fremstillet i gråt træ. Derudover er det forsynet med en smart skuffe, der kan indeholde diverse småting.

Dette sengebord kan nemt placeres på begge sider eller blot en side af din seng. Takket være dets stilrene og smukke design vil det se godt ud i ethvert soveværelse, hvor der er fokus på en moderne og minimalistisk indretning.

Væghængt sengebord med skuffe og hylde

SPECIFIKATIONER:

Mål: 50 x 32,5 x 27 cm.

Farve: Sort / Hvid / Olieret egetræ

Materiale: Birketræ

Væghængt sengebord med skuffe og hylde
PRISER FRA
 

 

2.599,-

 

Dette væghængte sengebord er lavet med en hylde, hvor der er god plads til opbevaring af forskellige ting og sager. Den nederste skuffe har plads til alle de små ting, som du har brug for ved sengen.

Sengebordet er fremstillet i birketræ og giver et stilrent udtryk til ethvert soveværelse.

Dormas sengebord, m. skuffe – natur træ

SPECIFIKATIONER:

Mål: 15 x 46 x 30 cm. (h x l x b)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Træ

Fuldend dit soveværelse med et smukt væghængt sengebord - Dormas Kern Nussbaum Freigestellt
PRISER FRA
 

 

495,-

 

Her får du endnu et klassisk og enkelt væghængt natbord ved navn Dormas. Dormas er lavet i naturfarvet træ og kommer med en praktisk skuffe. Herved får du et smart sengebord, hvor du kan gemme ting væk i skuffen, mens du samtidigt kan placere en bordlampe, et glas vand og et vækkeur ovenpå selve bordet.

Udover at dette væghængte sengebord er praktisk, er det også utroligt moderne og elegant. Du kan derfor være sikker på, at dette sengebord aldrig går af mode, hvorfor du kan få glæde af det i mange år frem i tiden.

Det kan du bruge et væghængt sengebord til


Mens sengen danner omdrejningspunktet i soveværelset, er der få andre møbler, der fuldender dette rum. Et sengebord er et af ​​dem. Et sengebord eller et natbord kan komplementere dit soveværelse på bedste vis, mens det samtidigt er både funktionelt og praktisk.

Mere til soveværelset: Få den perfekte madras efter mål

Hovedformålet med at have et sengebord er at have nødvendige genstande tilgængelige, før du falder i søvn, og efter du vågner. At placere et bord ved sengen er også nyttigt, hvis du har brug for noget midt om natten. Her kan du se, hvad du kan bruge dit sengebord til.

  • Lamper – En af de mest fremtrædende fordele ved at have et sengebord er, at du kan placere en bordlampe på bordet. Mange foretrækker at læse før sengetid. En lampe placeret ved sengen er praktisk, da du nemt kan slukke den, inden du falder i søvn.
  • Bøger og elektroniske gadgets – Natbordet er et ideelt sted til opbevaring af bøger og blade, som du læser i sengen. Du kan også placere din mobiltelefon og andre elektroniske gadgets på bordet.
  • Medicin, vandglas m.m. – Mange mennesker har brug for at tage medicin før sengetid eller lige efter, de vågner. Du kan også placere andre nødvendige genstande såsom et vækkeur eller et vandglas, hvis du føler dig tørstig midt om natten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor højt bør et væghængt sengebord hænge?

Et væghængt sengebord bør hænge så højt, at det er behageligt for personen at sidde i sengen og bruge det. En almindelig regel er, at det skal hænge omkring 60-70 cm.

Hvad er et sengebord nyttigt for?

Et sengebord er nyttigt for at have praktiske ting som bøger, glas, telefon osv. lige ved hånden, når man sidder i sengen.

Hvad er standard størrelse for et sengebord?

Standard størrelse for et sengebord varierer, men ofte er det mellem 30-40 cm dybt, 40-60 cm bredt og 60-70 cm højt.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.